View Full Version : коса
girl4eety
05-07-2008, 14:29
http://emo-girl-keithy.dir.bg/_wm/gallery/?df=17
Как да си направя така косата
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 14:31
О, по дяволите. :razz:
Напълни си ваната, влез вътре и накарай някой (например сестра или брат) да ти подаде сешоара като баскетболна топка и ти се опитай да я хванеш под водата.
moon_flower
05-07-2008, 14:35
Изправяш си косата,отделяш бритона напред,хубаво го заглаждаш :D
После горе в корените топираш хубаво праскаш с лак и става . :)
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 14:39
Ех, не трябваше да й отговаряш. :o Сега ще пусне тема "как се топира коса". И понеже не е от досетливите, няма да попита в същата , а ще отвори нова със заглавие "Препоръчайте ми лак за коса". 8-)
Ох, днес съм много заядлива, но ми е много весело, когато видя, че има момичета като горепосоченото, които ако вчера са яли агнешка главичка, днес имат повече мозък в стомаха си , отколкото в главата. :-D
girl4eety
05-07-2008, 14:44
MaDdNeSs`GirL престани да се заяждаш с мен ма кур** шиба**
moon_flower
05-07-2008, 14:44
moon_flower написа:
Изправяш си косата,отделяш бритона напред,хубаво го заглаждаш
После горе в корените топираш хубаво праскаш с лак и става .
Ех, не трябваше да й отговаряш. Сега ще пусне тема "как се топира коса". И понеже не е от досетливите, няма да попита в същата , а ще отвори нова със заглавие "Препоръчайте ми лак за коса".
Ох, днес съм много заядлива, но ми е много весело, когато видя, че има момичета като горепосоченото, които ако вчера са яли агнешка главичка, днес имат повече мозък в стомаха си , отколкото в главата.
Аз докато се усетя,че тя е авторката с неийните теми...ама айде карай :-D И аз съм заядлива,изкарах си го на оная от темата за скъпите дрехи . :D
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 14:48
Стига де, нямаше нужда пред целия форум да разкриваш самоличността ми :o :lol: По-добре кур** шиба** според теб, отколкото грозната кранта според класа ми или заблуденото момиче според форумците.
Стига де, нямаше нужда пред целия форум да разкриваш самоличността ми :o :lol: По-добре кур** шиба** според теб, отколкото грозната кранта според класа ми или заблуденото момиче според форумците.
така като гледам всички са прави 8-)
MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 15:15
така като гледам всички са прави 8-)
Недей, че след малко ще пусна тема "Кур** ли съм , как да се променя?" :lol: На косъм съм да ми причиниш нервна криза. :P
splendour
05-07-2008, 15:38
4e ko e napraela tolkoz? az za 1 p1t q mqrkam sqka6 :-o
girl4eety
05-07-2008, 16:26
вижте пускам теми който ме вълнуват тъй че .... тук може всеки да пуска каквато си по иска тема
вижте пускам теми който ме вълнуват тъй че .... тук може всеки да пуска каквато си по иска тема
....толкова ли си тъпа...4е да не можеш да се досетиш как става...
то е ясно ,че лака му е майката..аама се иска акъл...а ти нямаш такова нещо...
поредната тема за такава прическа...
тая ТЪРСАЧКА ГОРЕ ЗА КАКВО Е БЕ....тъпи тъпи....тцтц
VilleBaby
05-07-2008, 16:49
zvezda_? коя е тя кво теми е пускала толкова...аз не я знам...
TheNewReligion
05-07-2008, 16:57
Тогава защо псуваш , бе ? Като започнете да се правите на "Вижте ме , коя съм" ми идва да се гръмна . Излагаш се супер много така . По темата : Пъвро косата не трябва да ти е накъсана , защото така ще ти се наложи да сложиш повече лак и това може да ти увреди косата , още повече ако решиш ,ч е искаш да ходиш така през ден -два . Момиче на снимката няма бретон , а просто си е взела коса по-къса коса отзад . Заглаждаш косата , малко лак и леко тупиране отзад .
mimsssssss
05-08-2008, 15:15
Ех, не трябваше да й отговаряш. :o Сега ще пусне тема "как се топира коса". И понеже не е от досетливите, няма да попита в същата , а ще отвори нова със заглавие "Препоръчайте ми лак за коса". 8-)
Ох, днес съм много заядлива, но ми е много весело, когато видя, че има момичета като горепосоченото, които ако вчера са яли агнешка главичка, днес имат повече мозък в стомаха си , отколкото в главата. :-D
oх кефи6 ме с изказванията си особенно тва за мозъка бе6е добро смях се доста :razz: