Влез

View Full Version : въпрос към момичетата

Lekov
05-07-2008, 17:32
а ве задавам си 1 шибан въпрос кой вид секс предпочитате Анален или вагинален шото според мойто впечатление не обичате много отзад маи а ? :D :D :D

П.С.: съжалявам ако има правописни грешки на 4-тата водка сам :D :D :D

MaDdNeSs_GirL
05-07-2008, 17:35
Самата мисъл "вкарване отзад" като че ли ни плаши. Аз не мога да ти отговоря със сигурност, тъй като само първият вид съм пробвала. Не съм се и навивала за анален секс, и аз съм от тези, плашещите :-D Предполагам, че първият път не е приятно, както винаги, но съм чувала, че след това доставя удоволствие също.

VilleBaby
05-07-2008, 17:36
вагинален

DevilWish
05-07-2008, 17:37
И двата практикувам ,но вагиналния ми доставя повече удоволствие и въпреки болката при аналния имам желание . . . просто ми е някак по-диво :)

CfEtii
05-07-2008, 17:39
Вагинален..анален не мисля и да правя..

Lekov
05-07-2008, 17:42
май сам остнал с правилно впечатление от скромниа ми опит :D :D :D

krisi_bep
05-07-2008, 17:54
1.Девствена съм => не съм пробвала нищо от това все още.
2.Но от коментарите,на които попадам понякога доста момичета си падат по аналния.Такова впечатление оставам от съфорумничките,де.

splendour
05-07-2008, 17:57
ne si davam dypeto :D :D :D men analniq xi4 ne me kefi za ideq

shady^baby
05-07-2008, 18:08
вагинален...за анален не знам дали някога бих се навила,но това времето ще го покаже :-)

NeLLy_BaBy
05-07-2008, 18:13
вагинален.

&ILoveU2
05-07-2008, 18:18
Първо бих помолила някой съфорумнички да не изказват всеобщо мнение, защото са далеч от всеобщата истина. 8)
Значи правила съм само вагинален, по простата причина, че за анален е нямало с кого или по точно кога. Не ме разбирайте грешно, че няма кой да ми се навие да ме чука в дупето. Просто тази дупчица ми е спешъл плейс и не мога да я раздавам на кой ли не. :-)

beb4eto0o
05-07-2008, 18:29
i dvata mi haresvat po razli4en na4in,zavisi na kakav kef sam. :-)

Lekov
05-07-2008, 18:30
Първо бих помолила някой съфорумнички да не изказват всеобщо мнение, защото са далеч от всеобщата истина. 8)
Значи правила съм само вагинален, по простата причина, че за анален е нямало с кого или по точно кога. Не ме разбирайте грешно, че няма кой да ми се навие да ме чука в дупето. Просто тази дупчица ми е спешъл плейс и не мога да я раздавам на кой ли не. :-) поклон пред теб ;-) де да бяха повече тези като тебе

rame
05-07-2008, 18:45
Вагинален..анален не мисля и да правя..+1. :)

VerryBerry
05-07-2008, 18:50
ne si davam dypeto :D :D :D men analniq xi4 ne me kefi za ideq

+1Не ми направи добро впечатление като гопробвахме веднъж..и оттогава..неъ

bulgarcheto
05-07-2008, 19:43
Това съм го чувал от 2 момичета, който са го отричали, никога няма да го направят...ама само празни приказки. И на двете им бях првия за анален секс и на двете им хареса. Не се заканвайте много много

rame
05-07-2008, 21:26
Това съм го чувал от 2 момичета, който са го отричали, никога няма да го направят...ама само празни приказки. И на двете им бях првия за анален секс и на двете им хареса. Не се заканвайте много многоБраво на теб,че си успял да навиеш на анален секс 2 момичета,които са казвали,че "никога" няма да направят това! :-D
Или си добър в убеждаването,или те тва "никога" са го казали ей така,без да влагат смисъл,както аз,като бях на 14 мислех,че "никога няма да направя гнусно нещо като свирките" :D И бтв тогава,понеже съм била доста неинформирана,мислех,че някога ще правя вагинален и анален секс,но не и свирки! :D Но като пораснах и разбрах за кво става въпрос вече мога ясно да преценя кое бих направила и за кое-не ми стиска! :P
Имам достатъчно ясно убеждение,че не бих направила анален секс и достатъчно причиниза това!Има доста неща в секса,които не съм пробвала,но искам да пробвам-ще разнообразявам с тях!Но анален-не! :)

Mona_90
05-07-2008, 21:55
Две ралзични неща са.Аналния е за разнообразяване един вид ,достигане до TABU територията и практикуван добре не е лош сам по себе си.Но вагиналния,това си е върха на сладоледа.

i_hate_you_but_i_love_you
05-08-2008, 07:06
според мен аналния секс е една голяма простотия.. никога не съм го практикувала но не мисля и да го практикувам :?

likejolie
05-08-2008, 07:30
Abe ei. NQma vid sex koito da ne kefi (sexa si e za udovolstvie izmislen) oba4e prosto si ima detaili koito ako ne se izpulnqt moje da e dosta bolezneno .Xm za vs si ima maistori i na4inae6ti,men li4no vs v sexa me kefi,vajnoto e da ima6 dobur partnior ,koito da se suobrazqva s anatomiqta malko ot malko :-o