PDA

View Full Version : Моля Ви,кажете си мнението!Ще се побъркам!

nasty_f
05-07-2008, 18:18
Здравейте на всички!Искам да споделя нещо,моля,без да ме съдите,стореното-сторено... :( В понеделник,като бях на дискотека имах свалка с един-на 26 год е,аз съм на 15 и 5 месеца.Аз още от много отдавна си го харесвам и предишната вечер се целувахме.Не мислех,че ще стане нещо,а и тъкмо ми беше свършило-цикъла-и още нещо,не съм правила секс,по-скоро не бях правила до тогава.И в понеделник беше втория или третия ден от както ми свърши и към 3 часа отидохме в тях...Аз бях леко пиинала,но изтрезнях за секунди!Започнахме да се целуваме и ви е ясно какво стана...Болеше ме адско много,казах му да спре и отидох до тоалетната.После като се върнах пак и ме болеше още повече и ми каза да изтърпя малко,защото почти съм разпечатана...После спря и повече не опитва,а и аз не исках,чувствах се като курва,ужас...После ми каза,че е видял кръв в банята,но малко...Сега се притеснявам да не съм бременна,защото го правихме без презерватив,но не беше дълго време и дори не знам дали успя да се изпразни,на мен ми се струва,че не се...естествено,ако е така няма от какво да се притеснявам,но не съм сигурна.А и преди да започнем му казах много да внимава и той ме пита дали се притеснявам,че ще забременея и аз му казах,че да и той каза,спокойно все пак не ми е за първи път...Много ми е притеснено,хора!Кажете си мнението,моля ви!Ще се побъркам.Повече никога няма да правя такива глупости!Моля Ви!

BodyBuilder
05-07-2008, 18:22
ami pitai go dali se e izpraznil, za da znaesh dali da se trevojish

AceXe
05-07-2008, 18:24
И си направи тест.

lwsu
05-07-2008, 18:24
ти даже си закъсняла, почти до 16 си се опазила, тва малко девойки успяват в днешно време - бравос!! Иначе, няма повод да се притесняваш..
разбира се ти трябва редовно да наблюдаваш здравословното си състояние за да си сигурна.. това е, на 6 си ;)

beb4eto0o
05-07-2008, 18:25
ami pitai go dali se e izpraznil, za da znaesh dali da se trevojish
sa6toto spored men nqma dae stanalo osobedno sled cikal,no vse pak go pitai :-)

&ILoveU2
05-07-2008, 18:29
По принцип редовен ли ти е цикъла това е от голямо значение. На колко дни ти идва. Ако е свършил в теб има вероятност да забременееш. Трябва да го питаш дали е свършил, ама хич да не ти пука. Разочарована съм за 26 годишен се е държал супер зле с теб. Ауу не. Егати нетърпеливия и това с разпечатаната :o . Да ти кажа на сефтето ми аз щях да направя същата грешка като теб да го направим без, но се освестих на време и му казах да сложи.

nasty_f
05-07-2008, 19:19
Мерси за успокоението от някои,като чета такива коментари и ми става по-леко.Но на мен ми е неудобно да го питам,как по-точно...Да го срещна на улицата и да му кажа:"Ей,ти изпразни ли се оная вечер?"...моля Ви,нуждая се от съвет,докато не съм се гръмнала :( :cry: Но аз лично мисля,че не се изпразни,защото само ме разпечата и спря,възможно ли е толкова бързо?

MiSs_DioR_CheRiE
05-07-2008, 19:27
Мерси за успокоението от някои,като чета такива коментари и ми става по-леко.Но на мен ми е неудобно да го питам,как по-точно...Да го срещна на улицата и да му кажа:"Ей,ти изпразни ли се оная вечер?"...моля Ви,нуждая се от съвет,докато не съм се гръмнала :( :cry: Но аз лично мисля,че не се изпразни,защото само ме разпечата и спря,възможно ли е толкова бързо? Sram te e da go pitash takova neshto , a pravish sex s nego :shock: :? se edno ... A toi izobshto izprazval li se e nqkude ? (dori i izvun teb) ... Vij napravi si edno testche za da si sigurna , no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash , no tova bez prezervativa ne e za eksperimentirane :?

migancy
05-07-2008, 19:29
bebe ne se pravi taka lesno ;)

&ILoveU2
05-07-2008, 19:30
Мерси за успокоението от някои,като чета такива коментари и ми става по-леко.Но на мен ми е неудобно да го питам,как по-точно...Да го срещна на улицата и да му кажа:"Ей,ти изпразни ли се оная вечер?"...моля Ви,нуждая се от съвет,докато не съм се гръмнала :( :cry: Но аз лично мисля,че не се изпразни,защото само ме разпечата и спря,възможно ли е толкова бързо? Sram te e da go pitash takova neshto , a pravish sex s nego :shock: :? se edno ... A toi izobshto izprazval li se e nqkude ? (dori i izvun teb) ... Vij napravi si edno testche za da si sigurna , no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash , no tova bez prezervativa ne e za eksperimentirane :?
Абе за тест е още рано. + това сигурно не е забелязала дали е свършил. Аз не бях. Просто в един момент се осъзнах, че якото изведнъж спря :(

nasty_f
05-07-2008, 19:31
То аз няма и къде да го видя,но като го видя ще го питам...Не ме интересува после какво ще си мисли за мен.Аз не го видях да се празни никъде,но може да го е направил и без да съм видяла,по чаршафа беше мокро,а и след това отиде до тоалетната.Не исках дори въобще да спя с него,но така се случи!КОЛКО СЪМ ТЪПА!Винаги ще проваля нещо...Бях просто поредната за него,от това най-много ми е гадно!
П.П.- А след коло време горе долу една жена получава симптоми?

nasty_f
05-07-2008, 19:34
bebe ne se pravi taka lesno ;)
Да си жив/a и здрав/а!От твоите уста,в Божиите уши!

nasty_f
05-07-2008, 20:10
Никога не говори за един човек преди да го опознаеш...И дори да си прав,по-добре замълчи,за да се убедиш,че е така.Все пак написах,че не искам критики,а съвет...Защото с този човек от отдавна имаме нещо...Но както и да е,по-умният винаги ще си замълчи!

nikemilov
05-07-2008, 20:19
Не убиждайте момичето така де... направила е грешка, осъзнала се е (късно, но все пак). До авторката на темата: Не мисля че трябва да се притесняваш от бременност, но от болест е възможно. Мисля че си постъпила ужастно, дано го разбираш. Първия път (поне по мое виждане) не трябва да е от забивка в дискотеката, а със специалния човек. Ама и вие сте едни... първо вършите нещата, после съжелявате до болка, но КЪСНО! Щом си почти сигурна че не се е изпразнил в теб няма от какво да си бременна. Направи си тест (според мен е препоръчително) за да изключиш тревогите. А на този 26 годишния, който спи с непълнолетни мога да му кажа че е боклук! Защо не се опита да забие 20-24 годишна жена, а се възползва (да, така е направил с теб) от деца (колкото и да си голяма все още си дете). Може би не съм човекът който да ти дава акъл (по-малък съм с няколко месеца), но на акъл май съм по зрял от доста други изтрещяли ''мъже'' и ''жени'' на възраст от 13 до 15 години.

Virtuallll
05-07-2008, 20:34
Немисля, че първия път вероятността да забременееш изобщо не е голяма, но си направи тест за по-сигурно. Мнението ми за това момче е следното - възползвал се е от факта, че го харесваш, за да те вкара в леглото, иначе няма полза от теб, защото си му безполезна той е на 26 ти едва на 15 и той знае, че няма да стане нищо сериозно между вас, затова си е казал "Малка е, харесва ме, тогава какво ми пречи да я напраскам?", но ... погледни случката от добрата страна - можеш да го съдиш за педофилство :D

/лично мнение/

Mementomori
05-07-2008, 21:16
Просто се възмутих от обидите на някои съфорумници,момичето е направило грешка,но важното е,че я е осъзнала,не е необходимо да я наричат с разни цинични имена и глупости,защото в случея тя е жертвата,ако някой има някакви комплекси или иска да привлече нечие внимание,да не го прави върху нещастието на другите!И хайде без тези цинизми,моля!

angel_hearth
05-11-2008, 05:56
много малка е вероятноста да си бременна.. но го питай и го гледай в очите !!!
ако те гледа в очите като ти го каже и погледа му не мрадне значи нее
но внимаваай ако почне да гледа надолу... може и той да незнае и да ти каже че НЕ ЕЕ ии тогава най-добре си нправи ТЕСТ-че :)

angel_hearth
05-11-2008, 06:00
PS:спри с алкохола !!!...
особеено вечер ако мислиш че може да се стигне до секс
едно е да пиинеш малко за да ти дойде настроението друго е да се одавиш и да ходиш като... аабе сещаш се..
по-добре не прави така повечее
(и BTW до скоро имах враска с момиче на 20 (и още имам :P :oops: ) и не не сам се отворил с нея но Секса е убиец \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ )

likejolie
05-11-2008, 08:40
Няма страшно.не съжалявай за грешките които си направила,а за моментите които си пропуснала.Според мен шанса да е свършил е едно на милион.Успех и пиши какво е станало.

bebegirl
05-11-2008, 09:21
spox,spored men nqma za kakvo da se pritesnqva6 ot kruvta..suvsem normalno e 6tom ti e za purvi put(i az bqh taka)do kolkoto za bolkata tva ve4e si zavisi ot partniora...za vseki sly4ai napravi si test ili idi na genekolkog za da se po4ystva6 po-spokoina 8)

hottie
05-11-2008, 12:06
Мацка ти сериозно ли се притесняваш от бременност????? Щом сте го правили без презерватив сигурно и друг път го е правил - кой знае с какво може да е заразен !!!!!! Допитай се до най-близкятя клиника кога най-рано можеш да си направиш тест за СПИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!въобще за венерически болести!

mishkata88
05-11-2008, 17:44
подкрепям мнението на the_hottie ... ](*,)

pachob
05-11-2008, 20:47
Мацка ти сериозно ли се притесняваш от бременност????? Щом сте го правили без презерватив сигурно и друг път го е правил - кой знае с какво може да е заразен !!!!!! Допитай се до най-близкятя клиника кога най-рано можеш да си направиш тест за СПИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!въобще за венерически болести!
стига сте притеснявали момичето допълнително де!макар,че не отричам че е невъзможно! :-o

asslikethat
05-11-2008, 21:59
moje bi nishty ne e stanalo no za da si sigurna ili go pitai dali se e izpraznil ili si napravi test :)

paradiso
05-12-2008, 15:54
Никакви поощрения и комплименти, че си се опазила до 15 и 5 месеца! Ти си си курва по отношение на поведението ти и нищо не го променя. офф всеки прави грешки не сме ний хората които трябва да я съдим пфф просто е попаднала на кофти човек !

BodyBuilder
05-12-2008, 16:05
ima i ne6to drugo. toi moje da ne se e izpraznil v tebe, no ima variant belata da e stanala i ako kato ti go e vkaral e bil mokur.... tova su6to ne e za podcenqvane, vupreki 4e ne e mnogo verotqno

RyAn
05-13-2008, 07:49
Каде ти е акъла бе момиче :x с 26 годишен еми даваи и с 36 кво чакаш

erma
05-13-2008, 08:50
Е как ще го питаш ТИ СВЪРШИ ЛИ В МЕН...аз мога да ти кажа от сега той какво ще отговори, ще каже НЕ...за това се дръж достойно и НИЩО не го питай...но за твое успокоение си вземи един ТЕСТ и го направи колкото по бързо научиш толкова подобре, а и със сигурност не си бременна...УСПЕХ

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-13-2008, 12:30
ти даже си закъсняла, почти до 16 си се опазила, тва малко девойки успяват в днешно време - бравос!!
Ейш, аз пък след по-малко от 3 месеца правя 17 и все още съм девствена, а пък и не смятам, че скоро ще започна да водя полов живот. ;)
По темата: Най-добре потърси специалист и си направи изследвания за болести. Тестът за бременност можеш и сама да си го направиш... И следващия път умната!

anchity
05-13-2008, 12:45
Направи си тест,за да си спокойна,макар че не мисля,че е станал гаф ама все пак.....а и следващия път пий по-малко и мисли повече :)

Re5peC7
05-13-2008, 13:10
ми нямам думи това поколение е откачено просто...26 годишен... ти си 15... какво си мислиш че правиш??? Първо истинско удоволствие от секса при жените се изпитва най-рано НАЙЙ- рано едва след 18 години (даже по-късно) ..ти за къде бързаш ми кажи? а пък да не говорим, че първия път не се прави с първия срещнат, защото на него не му пука важното е той да си напрай кефа (макар че това е отвратително да си правиш кефа,а в същото време другия да го боли) а и ти каза че не си курва ами..на 15 год вече започнала полов живот ..какво си? :) просто това е постъпка на лапе..може да не ти харесва но е така, съжалявам. Не си бременна спокойно, но виж за друго може и да поспорим тоя пръч дето кой знае още колко е напил и се е възползвал не е сигурно дали няма да ти е лепнал нещо или да те е повредил след като се е държал като селяннин...няма смисъл от това сега да говориш, че съжаляваш каквото станало станало постъпила си мн по детски, но защо "като" след като... хрумват ми още хиляди неща които мога да кажа, но ще си замълча.... желая ти успех и да бъдеш по-разумна в бъдеще :)

Chefinkaaa
05-13-2008, 13:23
ми нямам думи това поколение е откачено просто...26 годишен... ти си 15... какво си мислиш че правиш??? Първо истинско удоволствие от секса при жените се изпитва най-рано НАЙЙ- рано едва след 18 години (даже по-късно) ..ти за къде бързаш ми кажи? а пък да не говорим, че първия път не се прави с първия срещнат, защото на него не му пука важното е той да си напрай кефа (макар че това е отвратително да си правиш кефа,а в същото време другия да го боли) а и ти каза че не си курва ами..на 15 год вече започнала полов живот ..какво си? :) просто това е постъпка на лапе..може да не ти харесва но е така, съжалявам. Не си бременна спокойно, но виж за друго може и да поспорим тоя пръч дето кой знае още колко е напил и се е възползвал не е сигурно дали няма да ти е лепнал нещо или да те е повредил след като се е държал като селяннин...няма смисъл от това сега да говориш, че съжаляваш каквото станало станало постъпила си мн по детски, но защо "като" след като... хрумват ми още хиляди неща които мога да кажа, но ще си замълча.... желая ти успех и да бъдеш по-разумна в бъдеще :)

Stiga de.. tq ve4e kaza 4e e osaznala gre6kata si i ti kato si piqn da ne bi da misli6... i 6tom tolkova kritikuva6 "pokolenieto", koeto zapo4va da pravi sex ot 13-14 god.. 6to ne kaje6 ti na kolko si go prail za 1 p1t... p1k da i az podkrepqm tva 4e malko ostanahme, koito taka da se kaje sme se "zapazili" do 16 godini ta i nagore..

Po temata.. mislq 4e e malko veroqtno da si bremenna daje nikak1v 6ans.. po s1m s1glasna za tezata za bolestite ... i tazi za himena... daje e nai-v1zmojno tq da e.. ama fakta e 4e imalo kr1v... po hubavo se izlezdvai za bolest.. 6toto se pak.. tozi na 26 godini.. ot kolko li se e v1zpolzval ot sega... i edno test-4e za da si na 100% sigurna ... aidde uspeh4i :-) :-) ii drugiq p1t umnata :-) 8)

Re5peC7
05-13-2008, 13:36
колкото и да е като съм пиян все пак мисля малко, а и тя каза че е отрезняла за случката :) аз съм на 19 и за първи път спах с момиче на 17, но не защото съм нямал възможност по-рано, а и аз съм момче, това не е без значение при нас нещата не са толкова сложни :)

sladko_teenche_v
05-13-2008, 17:48
Един въпрос-по какво се познава дали момичето е девствено или се е ебало?Плс кажете ми подробно!!!! :-o

desinkata
05-13-2008, 20:14
bez da znae6 dlai se e ipzranil v teb nikoi ot tyk nqma da ti kaje dali si bremenna ili ne si :-o

Yanichka
05-13-2008, 20:18
Само едно ще кажа на тези които го правят за пръв път и се хващат на номера без презерватив е по добре ...спокоино аз разбирам...и друг път съм го пражел...Въпроса не е само да не забременеете а и да не се разболеете от нещо винаги с презерватив бе нищо няма да ви стане

mycka
05-13-2008, 20:30
Уф, честно казано, за мен това, което си направил е пълна тъпотия, но както и да е -лично мнение. На въпроса не мисля, че ще забременееш, а иначе бременноста при секса без презерватив ти е малък проблем, за следващия път- презерватив. Това е май ...

Chefinkaaa
05-14-2008, 13:53
колкото и да е като съм пиян все пак мисля малко, а и тя каза че е отрезняла за случката :) аз съм на 19 и за първи път спах с момиче на 17, но не защото съм нямал възможност по-рано, а и аз съм момче, това не е без значение при нас нещата не са толкова сложни :)

Amii az mn ne mislq 4e kato si piqn misli6 :d nqma zn,.. e na 17 e hubavo.. 6toto malko sa horata koito v dne6tno vreme sa se zapazili do k1m 17,. i to pri polojenie 4e si mom4e 8)