- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля Ви,кажете си мнението!Ще се побъркам!
Здравейте на всички!Искам да споделя нещо,моля,без да ме съдите,стореното-сторено...В понеделник,като бях на дискотека имах свалка с един-на 26 год е,аз съм на 15 и 5 месеца.Аз още от много отдавна си го харесвам и предишната вечер се целувахме.Не мислех,че ще стане нещо,а и тъкмо ми беше свършило-цикъла-и още нещо,не съм правила секс,по-скоро не бях правила до тогава.И в понеделник беше втория или третия ден от както ми свърши и към 3 часа отидохме в тях...Аз бях леко пиинала,но изтрезнях за секунди!Започнахме да се целуваме и ви е ясно какво стана...Болеше ме адско много,казах му да спре и отидох до тоалетната.После като се върнах пак и ме болеше още повече и ми каза да изтърпя малко,защото почти съм разпечатана...После спря и повече не опитва,а и аз не исках,чувствах се като курва,ужас...После ми каза,че е видял кръв в банята,но малко...Сега се притеснявам да не съм бременна,защото го правихме без презерватив,но не беше дълго време и дори не знам дали успя да се изпразни,на мен ми се струва,че не се...естествено,ако е така няма от какво да се притеснявам,но не съм сигурна.А и преди да започнем му казах много да внимава и той ме пита дали се притеснявам,че ще забременея и аз му казах,че да и той каза,спокойно все пак не ми е за първи път...Много ми е притеснено,хора!Кажете си мнението,моля ви!Ще се побъркам.Повече никога няма да правя такива глупости!Моля Ви!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!