Здравейте на всички!Искам да споделя нещо,моля,без да ме съдите,стореното-сторено... В понеделник,като бях на дискотека имах свалка с един-на 26 год е,аз съм на 15 и 5 месеца.Аз още от много отдавна си го харесвам и предишната вечер се целувахме.Не мислех,че ще стане нещо,а и тъкмо ми беше свършило-цикъла-и още нещо,не съм правила секс,по-скоро не бях правила до тогава.И в понеделник беше втория или третия ден от както ми свърши и към 3 часа отидохме в тях...Аз бях леко пиинала,но изтрезнях за секунди!Започнахме да се целуваме и ви е ясно какво стана...Болеше ме адско много,казах му да спре и отидох до тоалетната.После като се върнах пак и ме болеше още повече и ми каза да изтърпя малко,защото почти съм разпечатана...После спря и повече не опитва,а и аз не исках,чувствах се като курва,ужас...После ми каза,че е видял кръв в банята,но малко...Сега се притеснявам да не съм бременна,защото го правихме без презерватив,но не беше дълго време и дори не знам дали успя да се изпразни,на мен ми се струва,че не се...естествено,ако е така няма от какво да се притеснявам,но не съм сигурна.А и преди да започнем му казах много да внимава и той ме пита дали се притеснявам,че ще забременея и аз му казах,че да и той каза,спокойно все пак не ми е за първи път...Много ми е притеснено,хора!Кажете си мнението,моля ви!Ще се побъркам.Повече никога няма да правя такива глупости!Моля Ви!