Влез

View Full Version : До опитните момчета

mila123
05-07-2008, 18:20
Как се чуствате като отворите някое момиче? Променяте ли си отношението към него....?(без значение дали ходите или сте се разделили). Благодаря предварително за отговорите :-)

BodyBuilder
05-07-2008, 18:24
opredeleno zapo4vash da 4ustvash momi4eto po blizko

Lekov
05-07-2008, 18:31
opredeleno zapo4vash da 4ustvash momi4eto po blizko +1 но от това което виждам и нашата компания повечето от мойте колеги след като скъсат с некое момиче го изкарват наи долната кур*а

VerryBerry
05-07-2008, 18:52
opredeleno zapo4vash da 4ustvash momi4eto po blizko +1 но от това което виждам и нашата компания повечето от мойте колеги след като скъсат с некое момиче го изкарват наи долната кур*а

Абе,не съм момче,но избоените неща съм ги срещала ;)

ioancheto
05-07-2008, 18:58
Mnogo interesen vapros

ZaRiBeN
05-07-2008, 19:09
Ами не точно си променям отношението но някак си става по важна за мене.Все пак аз съм и бил първия.Повече се променя нейното мнение за мене щото това нещо ще го помни до края на живота си.И като прави секс с някой друг ще се сеща за първия си (тоест за мене).

хич не мога да се съглася :? 1. няма да е по-важна 2.ще го помни до края на живота си? Дали? А дали с добро? 3. ще се сеща за теб като прави секс :shock: Тука вече... :-D :razz: (смях в залата)

bulgarcheto
05-07-2008, 19:40
Не ми се е случвало, но сигурно ще се радвам че съм й пирвия (със сигурност ще се радвам). Ще си я държа близо до мен, тя ще ми има вяра и...де да знам. Май по-скоро ще имам чувството че я владея (и то ще е така) и може би нежностите ще изчезнат

ednookiq
05-07-2008, 20:49
Не ми се е случвало, но сигурно ще се радвам че съм й пирвия (със сигурност ще се радвам). Ще си я държа близо до мен, тя ще ми има вяра и...де да знам. Май по-скоро ще имам чувството че я владея (и то ще е така) и може би нежностите ще изчезнат

bullshit ! защо смяташ че ще изчезнат нежностите (като не си бил с девствено момиче ?) ако имате чувства един към друг и тя много добре е преценила че точно ТИ трябва да си й първия , незнам какъв по-голям подарък можеш да получиш от едно момиче в знак на обич :? Аз ще помня винаги първия й път , понеже тя за мен е най-специалната и я обичам до плюс безкрай .... напротив нежностите точно от тук започват ... поне това е моето мнение :)

gPa3HuTeJl
05-07-2008, 21:05
Е вие лудите ли сте... Това едно момче да "отвори" едно момиче е голяма чест, поне така мисля аз и така го чувствам...

50cent
05-07-2008, 21:37
еми има промяна във онтоншенията чувствам я по как да кажа билизка и почва да ме е повече грижа щото знам че първият път за момиче е важен

amatorium
05-07-2008, 21:50
Ami priatno e useshtaneto i otnoshenieto vinagi si ostava po-specialno. :-)

Housemaniata
05-07-2008, 22:04
em az moga da si priznaq 4e sam devstvena... men li4no me e strah ot otva da ne bi mom4eto sled kato otvori momi4eto i sledva6tite puti otnovo e s neq tq da mu omrazne i da q izostavi.. ako na men mi se slu4i 6te sa napravo razbita.. :( :shock:

alex_devv
05-08-2008, 07:15
става ми безинтересна

mila123
05-08-2008, 08:06
Ммм интересни отговори...Ми аз се разделих с момчето което ме "отвори" но без значение е това за мен...той заема голяма част от сърцето ми и въпреки всичко което сме си причинили един на друг има взаймно уважение помежду ни :) А при вас момичета как е?

krem4et0
05-08-2008, 08:15

Уау! Защо пък да изчезнат нежностите? Защото те са били до леглото и край, така ли? не съм момче, но съдейки по мъжа ще кажа, че той знае че е важен и специален за мен. Знае, че съм чакала него и съм искала да е той от първия миг, в който го зърнах. И определено се радва, че нямам друг опит, освен този с него, че за мен той е този специален човек
На въпроса ми защо е чакал толкова, отговорът беше-нямах възможност, а не чаках подходящата или нещо от сорта....Много грубо от негова страна! Ама поне е искрен......

А иначе аз още съм с 1-вия си сексуален партньор, на който и аз до този момент(а и за в бъдеще се надявам) съм единствена сексуална партнорка. Естествено, че го обичам с цялото си сърце. И дори и да се разделим след време(пу, да не ни е уруки), няма д го забравя, защото деля с него вече 3 години и 8 месеца от живота си, преживяла съм от най-скръбните си моменти, когато сме се разделяли за дълго до най-огромното щастие всеки миг в прегръдката му. Той е първият човек в живота ми, съумял да стане по-важен от самата мен.

x3eme
05-08-2008, 08:36
opredeleno zapo4vash da 4ustvash momi4eto po blizko

nqma kak da ne po4ustva6 momi4eto po blizko 6tom te e dopusnalo taka do sebe se,ima gi i takiva koito samo gledat da prasnat ne6to i aide 4ao (za protokola mom4e sum :D )