PDA

View Full Version : Може ли да е станал гаф?

Gabsi-to
05-07-2008, 19:04
Здравейте пиша ви от акаунта на една фр, въпроса ми е следния на повечето ще се стори глуповат но съм притеснена, значи с приятеля ми не сме правили секс но една вечер му духах, не е свършвал нито нищо, дори и предеякулационна течност не е имало мисля, но след това след около 15 минути някъде той как да се изразя ме галеше с ръка без да прониква никъде в мен, та въпроса ми е дали има някъв шанс да е станал гаф, тъй като малко ми закъснява пък от друга страна знам че в неподходяща среда сперматозоидите не могат да оцелеят, тааа да ако нищо според вас не е станало както е и според мен, от какво може да ми закъснява. Извинявам се за глуповатите ми въпроси просто моля някой да ме усведоми, Благодаря на отзовалите се.

т.7
krem4et0

VerryBerry
05-07-2008, 19:08
Съмнявам се да има гаф,може да не ти идва от нерви-на мен ми се е случвало,но ако много се притесняваш-направи си тест-поне да ти олекне ,ако е отрицателен :)

BaBy_bS
05-07-2008, 20:03
едва ли е станал гафа.а може да не ти идва от времето,от нерви :)

nikemilov
05-07-2008, 20:31
Какъв гаф бе?! Нали сама каза че не е прониквал, нито свършил в теб? Ти въобще знаеш ли как се забременява?

PoLiToOo
05-07-2008, 21:31
айде и тука филмите..... :o

x3eme
05-08-2008, 08:47
Какъв гаф бе?! Нали сама каза че не е прониквал, нито свършил в теб? Ти въобще знаеш ли как се забременява?

moje be moje 4rez telepatiq :-D

krem4et0
05-08-2008, 08:51
Може да ти закъснява от променливото време последния месец, от болест, от стрес. в твоя случай не ти закъснява от забременяване.

miloto_girl_4e
05-08-2008, 08:52
Не, не е възможно :!:
Има много теми по въпроса :!:
Преди секс се образовайте, за да не стават гафове :!:
Заключвам темата, поради наличието на много такива ...