- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да е станал гаф?
Здравейте пиша ви от акаунта на една фр, въпроса ми е следния на повечето ще се стори глуповат но съм притеснена, значи с приятеля ми не сме правили секс но една вечер му духах, не е свършвал нито нищо, дори и предеякулационна течност не е имало мисля, но след това след около 15 минути някъде той как да се изразя ме галеше с ръка без да прониква никъде в мен, та въпроса ми е дали има някъв шанс да е станал гаф, тъй като малко ми закъснява пък от друга страна знам че в неподходяща среда сперматозоидите не могат да оцелеят, тааа да ако нищо според вас не е станало както е и според мен, от какво може да ми закъснява. Извинявам се за глуповатите ми въпроси просто моля някой да ме усведоми, Благодаря на отзовалите се.
т.7
krem4et0
Съмнявам се да има гаф,може да не ти идва от нерви-на мен ми се е случвало,но ако много се притесняваш-направи си тест-поне да ти олекне ,ако е отрицателен![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
едва ли е станал гафа.а може да не ти идва от времето,от нерви![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Какъв гаф бе?! Нали сама каза че не е прониквал, нито свършил в теб? Ти въобще знаеш ли как се забременява?
айде и тука филмите.....![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
moje be moje 4rez telepatiqПървоначално написано от nikemilov
![]()
Може да ти закъснява от променливото време последния месец, от болест, от стрес. в твоя случай не ти закъснява от забременяване.
Не, не е възможно
Има много теми по въпроса
Преди секс се образовайте, за да не стават гафове
Заключвам темата, поради наличието на много такива ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love