View Full Version : момичета кое най-много Ви възбужда в момчето?
от външния вид - ?
от характера на момчето - ?
skatemore
05-07-2008, 20:02
мноо ми е чудно как можеш да се възбудиш от характер.. ама се тая
&ILoveU2
05-07-2008, 20:08
1. Не бих казала че има нещо определено което да ме възбужда. Самото излъчване като цяло. Иначе супер много ме възбуждат погледа и няколкодневна брада.
2. Не знам дали може да се брои към характера. Много се възбуждам от изкушени мъже. Може да ми казвате, че съм кучка заради това, че обичам да скачам на момчета с гаджета, но не ми пука, защото усещането е божествено да знаеш, че се докосваш до забранения плод. :-)
Sunny_stz
05-07-2008, 20:32
pogleda,izlu4vaneto,figurata :)
vesinka91
05-07-2008, 21:02
m nz ne e ne6to opredeleno prosto laskite celufkite strastniq pogled na myja... :) i taka
Много се възбуждам от изкушени мъже. Може да ми казвате, че съм кучка заради това, че обичам да скачам на момчета с гаджета, но не ми пука, защото усещането е божествено да знаеш, че се докосваш до забранения плод. :-)
Нали много ясно не си ревнива ,... и аз съм такъв ... не ревнувам .... :grin: :grin: :grin:
kak ot haraktera na mom4eto :-o
krem4et0
05-08-2008, 08:56
Защо, не. Аз се възбуждам от срамежливи момчета...Възбуждам се от мъже на място, които знаят какво искат, възбуждам се от трудолюбиви момчета.....абе все 1 и също момче описах, но е факт, че това, че се притеснява ме възбужда много!
&ILoveU2
05-08-2008, 09:20
Много се възбуждам от изкушени мъже. Може да ми казвате, че съм кучка заради това, че обичам да скачам на момчета с гаджета, но не ми пука, защото усещането е божествено да знаеш, че се докосваш до забранения плод. :-)
Нали много ясно не си ревнива ,... и аз съм такъв ... не ревнувам .... :grin: :grin: :grin:
Хах това ми напомня, като излизах с едно момче и той ми вика:
- Ти нали беше казала, че имаш сестра? Вземи я следващия път с тебе.
- Ем тя си има гадже.
- Е хубу де. Не съм ревнив. :lol: :lol: :lol:
sh3_1s_7h3_0n3
05-08-2008, 09:34
Той самият. Комплексно... Всичко в Него. :oops:
m nz ne e ne6to opredeleno prosto laskite celufkite strastniq pogled na myja... :) i taka
+1
Ami...pogleda....dupeto i nz za6to no krakata :oops:
likejolie
05-11-2008, 08:59
Може би всичко комплексно е
rozova_lady
05-11-2008, 16:20
аз се възбуждам от начина на подхода му към мене,говоря сега за моят приятел(вече годеник) .
възбуждам се от нежните му целувки,силните прегръдки,а по някога се случва да се възбуждам от хапане,стискане и такива тем подобни.
elitssa_
05-11-2008, 17:32
Хах това ми напомня, като излизах с едно момче и той ми вика:
- Ти нали беше казала, че имаш сестра? Вземи я следващия път с тебе.
- Ем тя си има гадже.
- Е хубу де. Не съм ревнив. :lol: :lol: :lol:
:grin: :lol: :grin: :-)
beb4eto0o
05-11-2008, 17:35
Може би всичко комплексно е
bih kazala mrasni6kiq my pogled ,koito kazva kak samo 6te ti 4*kam malkoto dype :D
Ръцете са ми най-големия фетиш....
Скоро се запознах с едно момче , чийто ръце , само гледайки ги , можех да получа оргазъм... :-)
SMoKe_BoY
05-11-2008, 20:52
А не ви ли възбужда един черен космат мъжки гъз :D
Пак развали романтиката в темата :)
asslikethat
05-11-2008, 21:57
miiii mnogo me bazbujdat momcheta s golemi race i qki tela
хахахахаха всеки луд с номера си батка :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
NeLLy_BaBy
05-12-2008, 12:47
Лично мен ме възбужда цялостното му отношение към мен, начина на държане- мил внимателен , нежен.Понякога дори един дълбок поглед ми е достатъчен просто да го пожелая. Да те прегърне силно, когато най-малко очакваш, да те целуне страстно и след това да ти каже "обичам те". И винаги когато сте заедно не усещаш как времето минава толкова бързо, а искаш да си още и още с него. :) Поне аз така се чувствам с моето гадже.
DjuDjiTo
05-12-2008, 13:02
Той самият. Комплексно... Всичко в Него. :oops:
+1
Лично мен ме възбужда цялостното му отношение към мен, начина на държане- мил внимателен , нежен.Понякога дори един дълбок поглед ми е достатъчен просто да го пожелая. Да те прегърне силно, когато най-малко очакваш, да те целуне страстно и след това да ти каже "обичам те". И винаги когато сте заедно не усещаш как времето минава толкова бързо, а искаш да си още и още с него. :) Поне аз така се чувствам с моето гадже.+1 и аз съм тъй....времето никога не стига :-)
marina star
05-13-2008, 06:01
vie ste podvlastni na lubovta i gadjetata si i ne otgovarqte adekvatno momi4eta,i az sam bezkraino vlubena,no temata prosto ne e za tova,a za 4isto fiz vazbujdane
men adski mn me azbujda vmaja 6irokiq graden ko6,racete,golemiq grab,dupenceto i pogleda,koito e osnoven,na4inat po koito me gleda
Ааа .. :oops: Ми дупето много ми харесва .. (само да не збарам приятелят ми по боксерки) 8-) А... пък за характера всеки е с различен характер .. важно е да се отнася добре ..и незнам не съм се замисляла толкова :-) :-) :-) ( дупе дупе ела ми самооо .. :lol: 8-) 8-) ) :-) :-) :oops:
MaLkaBira
05-13-2008, 16:40
1. Не бих казала че има нещо определено което да ме възбужда. Самото излъчване като цяло. Иначе супер много ме възбуждат погледа и няколкодневна брада.
И аз сЪм на това мнение! :-D
... Ъъъ но все пак всеки пЪт ми е различно .. :)