PDA

View Full Version : Как косата винаги да ми е права - момче

thunderline
05-07-2008, 20:59
Значи момче сам
И са сам тръгнал да пусна малко по дълга коса
Но не ми стои права като на някои ами е мн чуплива и се къдри ...
Има ли начин да си ми стои права без да използвам преса

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

alizi
05-08-2008, 05:55
:D koi ne iska kosata mu da sedi prava bez da q izpravq ne staaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i az iskam ama ne moje i za tva ili presata ili utiqta mnogo hubavo izpravq :grin:

rupert_fan
05-08-2008, 06:51
Разбирам проблема ти, братле, но няма начин =DD или с преса, или с четка за изправяне. Аз от четката съм си много доволен, естествено за по- траен ефект я ползвай в комбинация със сешоар ;) И хич не се връзвай на тия шампоани за изправяне... пълни боклуци са :D

miloto_girl_4e
05-08-2008, 06:54
Дали си момче или момиче - няма значение, пресата според мен е най-добрият начин за изправяне на косата, макар и да я изтощава доста.
Въпросните шампоани и т.н продукти за изправяне не помагат..
Или преса, или се изправяш с кръгла четка и сешоар, но на мен това ми е по-трудно..
И не забравяй да ползваш маски и продукти, които да предпазват косата ти от изгаряне :)

EarthShaker
05-08-2008, 08:42
да ви имам проблемите

PollyPoi
05-08-2008, 12:47
да ви имам проблемите
хахахаха нали :-D
И моята коса не е права ама аз не си я изправям...деазнам звучи ми тъпо да се изправям :-o

TheNewReligion
05-08-2008, 21:17
Дали си момче или момиче - няма значение, пресата според мен е най-добрият начин за изправяне на косата, макар и да я изтощава доста.
Въпросните шампоани и т.н продукти за изправяне не помагат..
Или преса, или се изправяш с кръгла четка и сешоар, но на мен това ми е по-трудно..
И не забравяй да ползваш маски и продукти, които да предпазват косата ти от изгаряне :)
Точно така . :) :) :) Но много внимавай с продуктите за да няма после някои по-нестандарни теми от рода на :"Исках дълга права коса , но сега съм с гола глава !" :D

impossible2
05-10-2008, 20:49
ЛелИи БраТт беЗ да изПоЛзваШ преСа ...и Да Ти сЕди ПраВа...мм НЯМА НАЧИН ..и На мен т'Ва ми сЕ исКа...дА нЕ сЕ баВЯ по тоЛкуВъЪ вРЕмЕ ...ДА си Ми сЕди изПраВЕнЪъ аМъЪ не СтаВъъ... абее С прЕсЪЪтЪъ АКуу Се поТруДиШ сТаВА суПеРр :) и НякоИ ДругЪъ коЗмеТиКъЪ ....пАЗи Си КосАТАа !!! брАтлЕ с ПреСЪъ ...зА мен поНе т'вА е Най удОбНиЯ НачинН.... :) :)