Влез

View Full Version : Споделете: няколко въпроса за мастурбацията

DIGITALIS
05-08-2008, 14:48
Здравейте,

Много общности съществуват в интернет, които са посветени на тази тема - мастурбацията. Дали обаче ние тук в България бихме обсъждали толкова свободно и без задръжки това? За да разберем, нека всеки сподели своето мнение/преживявания като отговори на следните въпроси:

(темата е отворена както за момичета, така и за момчета)

1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол?

2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини?

3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)?

4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)?

Опитайте се да погледнете сериозно на темата и да отговорите колкото можете по-описателно. :)

DiSpo
05-08-2008, 15:04
а би ли ми дал да е*а маикати :D :grin:

jyji
05-08-2008, 15:22
1.НЕ
2.НЕ
3.НЕ
4.НЕ
П.С.Имаш нужда от специализирана помощ!
П.С.1:Надявам се,че е било достатъчно описателно.

VerryBerry
05-08-2008, 15:33
1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол?
Не,все още не съм
2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини?
Имало е възможности,но не съм го правила,защото ми е било малко..неловко..все пак съм срамежливка :-D
3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)?
Да,бих
4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)?
Е,бих го направила,но то би станало по-скоро спонтанно,отколкото при някакви обстоятелства

Nqq_Ti_Kaa
05-08-2008, 15:36
1. Да
2. Не
3. Да-от различен пол
4.Ако най-добрия ми приятел беше момиче,що не ? 8-) :P

gPa3HuTeJl
05-08-2008, 15:54
Абе питай баща ти... Той ще ти обясни най - добре !

hAkEr4E
05-08-2008, 16:04
1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол? - Не

2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини? Да, но отказах, щото като знам, че за да си го снимам трябва да правя клипче, че на снимката не се побира, и се опасих фр да не получи инфаркт :-D

3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)? Не, поради същата причина по-горе :d

4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)? Не искам най-добрият ми приятел да получава инфаркт
8-)

parkourgirlss
05-08-2008, 16:22
Здравейте,

Много общности съществуват в интернет, които са посветени на тази тема - мастурбацията. Дали обаче ние тук в България бихме обсъждали толкова свободно и без задръжки това? За да разберем, нека всеки сподели своето мнение/преживявания като отговори на следните въпроси:

(темата е отворена както за момичета, така и за момчета)

Опитайте се да погледнете сериозно на темата и да отговорите колкото можете по-описателно. :)

MISLQ 4E :razz: TRQQ DA POMISLQ :razz: :razz: :razz: :razz:

romantika_f_13
05-08-2008, 18:00
на всички въпроси отговарям с НЕ :-P :razz:

Kassu
05-08-2008, 18:19
инфаркт инфаркт

Кви са тея инфаркти дето те гонят, приятеля ти да не е на 80 години =о
Иначе въпросите са изключително тъпи.. :razz:

hAkEr4E
05-08-2008, 18:23
Бе и ти да го видиш звяра... нали ти казвам, че ако искам да го снимам трябва да правя клипче, че не мога да го фотографирам целия :razz: :razz: :razz:

LoLiPoP4o
05-08-2008, 19:05
be ti golemi vyprosi zadavash !!

rame
05-08-2008, 19:24
на всички въпроси отговарям с НЕ :-P :razz:И от мен 4-НЕ! :D

1nnocenT
05-08-2008, 19:33
1 Ne
2 Ne
3 Da
4 Da