.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Споделете: няколко въпроса за мастурбацията

Здравейте,

Много общности съществуват в интернет, които са посветени на тази тема - мастурбацията. Дали обаче ние тук в България бихме обсъждали толкова свободно и без задръжки това? За да разберем, нека всеки сподели своето мнение/преживявания като отговори на следните въпроси:

(темата е отворена както за момичета, така и за момчета)
    • 1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол?

2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини?

3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)?

4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)?

Опитайте се да погледнете сериозно на темата и да отговорите колкото можете по-описателно.

а би ли ми дал да е*а маикати
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

1.НЕ
    2.НЕ
    3.НЕ
    4.НЕ
    П.С.Имаш нужда от специализирана помощ!
    П.С.1:Надявам се,че е било достатъчно описателно.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Re: Споделете: няколко въпроса за мастурбацията

Цитирай Първоначално написано от DIGITALIS
    • 1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол?
      Не,все още не съм
      2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини?
      Имало е възможности,но не съм го правила,защото ми е било малко..неловко..все пак съм срамежливка
      3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)?
      Да,бих
      4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)?
    Е,бих го направила,но то би станало по-скоро спонтанно,отколкото при някакви обстоятелства
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

1. Да
    2. Не
    3. Да-от различен пол
    4.Ако най-добрия ми приятел беше момиче,що не ? :P

Град
    РЮАР
    Абе питай баща ти... Той ще ти обясни най - добре !

1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол? - Не

2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини? Да, но отказах, щото като знам, че за да си го снимам трябва да правя клипче, че на снимката не се побира, и се опасих фр да не получи инфаркт

3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)? Не, поради същата причина по-горе :d

4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)? Не искам най-добрият ми приятел да получава инфаркт

Re: Споделете: няколко въпроса за мастурбацията

Цитирай Първоначално написано от DIGITALIS
    Здравейте,

Много общности съществуват в интернет, които са посветени на тази тема - мастурбацията. Дали обаче ние тук в България бихме обсъждали толкова свободно и без задръжки това? За да разберем, нека всеки сподели своето мнение/преживявания като отговори на следните въпроси:

(темата е отворена както за момичета, така и за момчета)

Опитайте се да погледнете сериозно на темата и да отговорите колкото можете по-описателно.

MISLQ 4E TRQQ DA POMISLQ
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

на всички въпроси отговарям с НЕ

Цитирай Първоначално написано от hAkEr4E
    инфаркт инфаркт
    Кви са тея инфаркти дето те гонят, приятеля ти да не е на 80 години =о
    Иначе въпросите са изключително тъпи..

Бе и ти да го видиш звяра... нали ти казвам, че ако искам да го снимам трябва да правя клипче, че не мога да го фотографирам целия

be ti golemi vyprosi zadavash !!
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    на всички въпроси отговарям с НЕ
    И от мен 4-НЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си