- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете: няколко въпроса за мастурбацията
Здравейте,
Много общности съществуват в интернет, които са посветени на тази тема - мастурбацията. Дали обаче ние тук в България бихме обсъждали толкова свободно и без задръжки това? За да разберем, нека всеки сподели своето мнение/преживявания като отговори на следните въпроси:
(темата е отворена както за момичета, така и за момчета)
- 1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол?
2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини?
3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)?
4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)?
Опитайте се да погледнете сериозно на темата и да отговорите колкото можете по-описателно.![]()
а би ли ми дал да е*а маикати![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
1.НЕ
2.НЕ
3.НЕ
4.НЕ
П.С.Имаш нужда от специализирана помощ!
П.С.1:Надявам се,че е било достатъчно описателно.
Първоначално написано от DIGITALIS
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
1. Да
2. Не
3. Да-от различен пол
4.Ако най-добрия ми приятел беше момиче,що не ?:P
1. Мастурбирали ли сте някога в компания с друг човек от същия или от различен пол? - Не
2. Ако не, имало ли е някога възможност за това, но вие сте се отказали по разни причини? Да, но отказах, щото като знам, че за да си го снимам трябва да правя клипче, че на снимката не се побира, и се опасих фр да не получи инфаркт![]()
3. Бихте ли мастурбирали друг човек от същия/различен пол (без някой, разбира се, да се съмнява в сексуалната ви ориентация)? Не, поради същата причина по-горе :d
4. А бихте ли го направили за най-добрия си приятел и при какви условия (ако има такива изобщо)? Не искам най-добрият ми приятел да получава инфаркт
![]()
Първоначално написано от DIGITALIS
MISLQ 4ETRQQ DA POMISLQ
![]()
![]()
![]()
![]()
на всички въпроси отговарям с НЕ![]()
![]()
Кви са тея инфаркти дето те гонят, приятеля ти да не е на 80 години =оПървоначално написано от hAkEr4E
Иначе въпросите са изключително тъпи..![]()
Бе и ти да го видиш звяра... нали ти казвам, че ако искам да го снимам трябва да правя клипче, че не мога да го фотографирам целия![]()
![]()
![]()
И от мен 4-НЕ!Първоначално написано от romantika_f_13
![]()