Влез

View Full Version : Любов от пръв поглед?

BuzkatA
05-08-2008, 22:12
Дали ще продължи това нещо ... на 5ти се запознах с едно момиче по центъра което много ме било харесало така е казала на една обща позната с която бяха по центъра :)) на 6-ти направихме тайна среща ... уговорих се с общата ни позната да ни срещне и така стана ... :) после пък на 7ми вече бяхме заедно само двамата и така се случи, че май сме заедно :D и днес (8ми) и утре пак ще се видиме и пак ще бъдем заедно по цял ден и така ...

та ми е интересно аз не знам много за нея ... тя не знае много за мене дали не сме избързали много ми е яко с нея.... и на нея мисля и така ама имам чувството че много избързахме, защото не обичам такива барзи свалки ама се пак вие какво ще кажете?

edit; и двамата сме 90 и мисля, че сме доста големи, умни и разумни че да не правиме простотии... и се пак :)

Crafter
05-08-2008, 22:14
К'во има да избързваш. Ти оплака нероден Петко.
Дръж се спокойно и бъди настроен позитивно. От сега, ако си се запревивал направо се оставяйте.

BuzkatA
05-08-2008, 22:20
К'во има да избързваш. Ти оплака нероден Петко.
Дръж се спокойно и бъди настроен позитивно. От сега, ако си се запревивал направо се оставяйте.

несам се оплакал напротив много се радвам, че съм с това момиче но се пак тези бързи връзки ... :)))

ziky
05-08-2008, 22:20
Виж са хубав е опознаването да протича в самата връзка щото иначе после става безинтересно сещаш ли се...отделно другото което е неможе да си сигурен в нищо за 2-3 дена..остаи нещата такиа квито са...то ше се види продължавайте така и накрая квото излезне...Не се вайкай толкова..щом момичето те харесва няма проблем...

MiMcHeToOo
05-08-2008, 23:03
Виж са хубав е опознаването да протича в самата връзка щото иначе после става безинтересно сещаш ли се...отделно другото което е неможе да си сигурен в нищо за 2-3 дена..остаи нещата такиа квито са...то ше се види продължавайте така и накрая квото излезне...Не се вайкай толкова..щом момичето те харесва няма проблем...

+1 ;)

kocko
05-09-2008, 07:47
6те кажа 4е пут..ца ти е хвърлила о4о :) :grin:

shanty_loop
05-09-2008, 08:01

+1 ;)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-09-2008, 08:08
споко ! бъди внимателен и си прекарвайте добре :) ако излезе нещо - още по-добре за теб :) успех !

spenssi
05-09-2008, 08:28
братле радвай се на новата си връзка и остави времето да покаже дали ще е сериозно или просто лек флирт успех све пак :)

vesinka91
05-09-2008, 12:47
+1 saglasna s1m :P