View Full Version : От кога момичетата трябва да се молят на момчетата?!
mElityyy
05-09-2008, 12:04
Абе ква е тая младеж нашата, откога е навлязло тва че момичето тряа да се моли на момчето, да се унижава и да му лиже подметките !? :o :-o
GLeZoRanA
05-09-2008, 12:08
За това сме си виновни ние момичетата...Накарахме ги да си мислят , че са незаменими единствени , непоправими и т.н. навириха носовете и айде... Не ги караш да се чувстват незаменими и пак ще почнат да ти тичкат по дупето .. Толкова са елементарни мъжете...
ем такива сме писна ни само ние да тичаме подир вас сега вие гоните :razz:
GLeZoRanA
05-09-2008, 12:28
ем такива сме писна ни само ние да тичаме подир вас сега вие гоните :razz:аХ АХ такива самовлюбени как обичам..Как някой ден ще попадне на мацка и ще ви разкаже играта и не ще и се молите ама и подметките ще и лижете само за да ви обърне внимание
gPa3HuTeJl
05-09-2008, 12:29
Ще тичате и ще се молите и ушите ш'е ви пукат... 8-)
Ivalinka
05-09-2008, 12:36
хванал ги е мързелът :-D
моля се само на господ а за вас нямам думи вие сами си идвате вече.Ако бях на 15 или 16 можеше и да гоня някоя КАКА :-P
_FaShIoN_
05-09-2008, 12:43
Ако се молиш ти на някое момче и му ходиш след гъза,сама се унижаваш... :)
Naughty_
05-09-2008, 12:56
абе много зависи от ситуацията...ако говорим за сериозни връзки, при които и двамата са се молили е нормално..все пак там има любов..
Ама за щяло и нещяло да се молиш на някое момче..тъпо ее..
няма ни6то такова има и такива слу4аи но изоп6то не се онижавате по4ете от нас :)
maharbal
05-09-2008, 13:36
няма ни6то такова има и такива слу4аи но изоп6то не се онижавате по4ете от нас :)
i az sym syglasen... na edno momiche, koeto haresvam, i podaryk za koleda i pratih po poshtata... i buketi sym i podarqval... iiii... bez rezultatno... Ako iskate narechete me glupak ama vypreki vsichko si q obicham.
slun4ice_90
05-09-2008, 14:25
Hahaha sled mom4e 6te ti4am,lani mesec kakto se kazva. :D
unfaithful1234
05-09-2008, 14:31
Не е точно така...Всеки както си го направи! :)
az sam na mnenie,4e mom4etata sa samo za da dostavqt ydovolstviq na nas momi4etata ..... :-) , a ne nie da gi gonim i da im se molim....,4e kakvi sa te pove4e ot nas..... 8)
На колинееееееееееееее :-P
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-09-2008, 15:41
От сексуалната революция насам !
vesinka91
05-09-2008, 16:17
ем такива сме писна ни само ние да тичаме подир вас сега вие гоните :razz:аХ АХ такива самовлюбени как обичам..Как някой ден ще попадне на мацка и ще ви разкаже играта и не ще и се молите ама и подметките ще и лижете само за да ви обърне внимание
br br macko super pravilno saglasna s1m i s drugoto deto kaza ;) nie sme si vinovni 4e tichame sled tqh pravete se na nedostypni i gledai kak 6te bqgat podir teb :D
щото вие хлатвате по някои батко които не ви обраща внимание дори и за тва се получава, че вие тичате по момчетата, а ако се загледате ще видите че има момчета на вашата възраст които тичат по вас
sh3_1s_7h3_0n3
05-09-2008, 16:24
Kaто му отпуснеш много края... после няма оправия. :) Контрол му е майката. :D ^^
А кво толкова иска6,нещата се променят.АЗ сам мом4е и пове4е ме кефи аз да си стоя спокоино и те да се лепят :grin: :P
И теми4ката е малко смотана де но както и да е.
fuck_me_pls
05-10-2008, 06:37
Да тичам след момче...ХАхАХхАХхАХах NEVER..само ако наистина съм яко влюбена..иначе..не..
То сяко момиче си е различно..едни тичат,се едно е последното момче на земята..а на други им е през кура!! :-D :-D :-D
lipsvashh_mi
05-10-2008, 07:29
az sam na mnenie,4e mom4etata sa samo za da dostavqt ydovolstviq na nas momi4etata ..... :-) , a ne nie da gi gonim i da im se molim....,4e kakvi sa te pove4e ot nas..... 8)
+1 ..ако се интересуват от нас теще ни потърсят..ние така и така си праим кефа :-D
MartyParty
05-10-2008, 07:50
Kaто му отпуснеш много края... после няма оправия. :) Контрол му е майката. :D ^^
True..true...
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-10-2008, 07:56
На каквото си постелиш, на такова ще легнеш. Ако позволяваш да ти се качват на главата, защо да не го правят? Нищо няма да загубят, а и хората са такива двулични същества, така че в крайна сметка къде е изненадата, ако съществуват хора, които да се правят на интересни за сметка на други, и такива, които да им угаждат?
xaxa momicheta kvo si mislite che ste nai krasivite sazdaniq na sveta li omg q malko sa uspokoitee aa she tichame sled vas vii kvi ste da tichame aa da ne ste boginite na krasotata hxahhxahxha OMG...1 savet ne sa priite na mn nedostapni shoto nqma nikoi da vi obarne vnimanie a tozi koito she va zanimava she iska da va prasne 1 pat i da va zaebe kat palen parcal..q sa vzemete v race..mn sa smeq kat varva po centara i kat vidq nqkoe grozno nadyto momiche napraoooo polychavam garch ot smqh hxahxhahxa :D :D :D momicheta 1 savet slezte na zemqta i badete normalnii :lol: :lol: :lol:
mElityyy
05-13-2008, 16:48
xaxa momicheta kvo si mislite che ste nai krasivite sazdaniq na sveta li omg q malko sa uspokoitee aa she tichame sled vas vii kvi ste da tichame aa da ne ste boginite na krasotata hxahhxahxha OMG...1 savet ne sa priite na mn nedostapni shoto nqma nikoi da vi obarne vnimanie a tozi koito she va zanimava she iska da va prasne 1 pat i da va zaebe kat palen parcal..q sa vzemete v race..mn sa smeq kat varva po centara i kat vidq nqkoe grozno nadyto momiche napraoooo polychavam garch ot smqh hxahxhahxa :D :D :D momicheta 1 savet slezte na zemqta i badete normalnii :lol: :lol: :lol:
а ти кво? да не си гей? 'кво си мислите че сте най-красивите саздания..' ми и да не сме драги.. 'Саламе' без нас неможете.. просто така е устроен света.. и като те слушам как пишеш си мисля че нещо си се комплексирал...
То че трябва,трябва. ама някой път и често пъти в повечето пъти става точно обратното.. :( :( :( :(
Miss_Perfekt
05-13-2008, 16:53
Ако се молиш ти на някое момче и му ходиш след гъза,сама се унижаваш... :)
iYiuTaKA
05-13-2008, 17:44
Emi vie ste si vinovni 4e gonite mom4etata , ama do tam vi e akyla da raberete zashto :) nesym az choveka koito da vi svetna :D
BIh bqgal zad gyza na nqkoq macka samo ako si zaslujava koeto sam si precenqvam ...
MaLkaBira
05-13-2008, 17:45
Абе ква е тая младеж нашата, откога е навлязло тва че момичето тряа да се моли на момчето, да се унижава и да му лиже подметките !? :o :-o
Абе ... на тебе кой ти каза,че ние се молим на момчетата ?! При всеки това е индивидуално нещо,както каза и ДрЪн-дРЪн
Ако става дума за дълга връзка е нормално единия да се опита да я спаси дали ще е момчето или момичето според мен това няма никакво значение щом искаш да си с даден човек и молене и падане на колене и всичко има. МElityyy ти явно до сега не си обичала истински,а ?
Когато човек ОБИЧА (не говоря за влюбване,защото има разлика) е способен не само на молене !!!
VinDiesel
05-13-2008, 17:49
Ako edno momiche e svqstno i mom4eto sushto e svqstno nqma da ima takiva molenici i unijeniq ....
P.S sry ma flex type neshto ne mi ba4ka
HePeAJIeH
05-13-2008, 18:18
Зависи от момчето и отношенията м/у момчето и моичето като цяло
MaLkaBira
05-13-2008, 18:19
Ako edno momiche e svqstno i mom4eto sushto e svqstno nqma da ima takiva molenici i unijeniq ....
В днешно време има ли свястни хора ?! :(
къде са тия момичета дето се молят?? аз до ся не съм срещал...
НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИ !!! Просто трябва да има консенсус и да се разбират, ако няма - всеки по реда си
BlueFace
05-13-2008, 19:14
Абе ей.Момчетата ли тряя да ви гоним???Кфо имате цици и яки гъзове ама тва не означава че ние трябва да "се унижаваме и да ви лижем подметките" ....Както казаха :"сега е ваш ред да гоните :wink:
Ou7taControL
05-14-2008, 01:16
За това сме си виновни ние момичетата...Накарахме ги да си мислят , че са незаменими единствени , непоправими и т.н. навириха носовете и айде... Не ги караш да се чувстват незаменими и пак ще почнат да ти тичкат по дупето .. Толкова са елементарни мъжете... така е... въпроса е че аз чак сега си осъзнавам грешката със приятеля ми.. и е точно такава... :?
Nqkoi kaza che sam gei xhah ne sam gei oshe sa zaglejdam postoqno po momichetata.Vii momicheta ste sviknali da vi se lije gazovete.Ko kat imate hybavi gazove i cici.Te poi4eto momicheta ste kyrvi det staate samo za ebane za nisho drygo koi znai na koi ste lapali.S izraza "Nai - golemite krasavici " imah predvid che nqkvo si simpatichno momiche sa misli za nomer 1 che e nai hybava v sveta.Onaq det kaza che sam kompleksiram moje da si gleda rabotata shoto izobsho ne e taka naprotiv sas samo4yvstvie sam.Ai chao
iYiuTaKA
05-14-2008, 09:06
За това сме си виновни ние момичетата...Накарахме ги да си мислят , че са незаменими единствени , непоправими и т.н. навириха носовете и айде... Не ги караш да се чувстват незаменими и пак ще почнат да ти тичкат по дупето .. Толкова са елементарни мъжете...
Izobshto neznaesh kakvo prikazvash moito momi4e , samo det ti se smqh na posta . Q utre kat izlezesh i se ogledai kolko mom4eta s virnati nosove ima ama hubavko se ogledai ! nqma da sa pove4e ot 1-2 na fona na 10 obiknovennni mom4eta tva 4e ti zaglejdash samo tezi si e li4no tvoi problem i sama shte si stradash posle :D
GregoryHouse
05-14-2008, 10:43
Авторката е идиот...това че ти го правиш не значи че останалите момичета го правят...просто спри и Oh God ще се спасим от "великите" ти теми.
Да отговора беше толкова прост...изненадана ли си?
iYiuTaKA
05-14-2008, 10:50
Авторката е идиот...това че ти го правиш не значи че останалите момичета го правят...просто спри и Oh God ще се спасим от "великите" ти теми.
Ei forumna mishko nedei da komentirash po dobre :o
GregoryHouse
05-14-2008, 10:54
Ей "умна мишко" да ми трябва позволението ти? Ако имаш с какво да оспориш казаното от мен...go ahead...please..
iYiuTaKA
05-14-2008, 11:02
Ей "умна мишко" да ми трябва позволението ти? Ако имаш с какво да оспориш казаното от мен...go ahead...please..
Nqmam kakvo da ti komentiram mnenieto draznime che pishesh na Angliiski v BG forum gaden plyh pishi si na rodniq ezik !!!
GregoryHouse
05-14-2008, 14:03
Някъде да е забранено? И мен ме дразнят идиоти ама не ти го натяквам...
NeverTheSame
05-14-2008, 14:05
А кой пък е казал,че тая роля трябва да я изпълняват момчетата???? :oops:
Wrathchild
05-14-2008, 14:11
За съжаление повечето не сте дорасли до момента, в който ако двама души се харесват, то те го показват един на друг и никой не се прави на недостъпен. Това че не се разкриват веднага е друг въпрос.
iYiuTaKA, и ти пишеш на латиница, така че... присмял се Хърбел на Щърбел.
OnTheEdge
05-14-2008, 14:20
xaxaxa :D shto ,ko problem li ima da ni se molite?Shtom momcheto si zaslujava , zashto da ne napravish vsichko vuzmojno toi da e tvoi(pak) ,a ako shte tova da se izrazqva v molene....Puk na avtorkata nz otkude izobshto i hrumvat takiva neshta..tova che tq se moli..emi sorry :-P .. aide po dobre bez obidi shtoto da ne vi eba maikata nabuzro sega :P
NeverTheSame
05-14-2008, 14:34
xaxaxa :D shto ,ko problem li ima da ni se molite?Shtom momcheto si zaslujava , zashto da ne napravish vsichko vuzmojno toi da e tvoi(pak) ,a ako shte tova da se izrazqva v molene....Puk na avtorkata nz otkude izobshto i hrumvat takiva neshta..tova che tq se moli..emi sorry :-P .. aide po dobre bez obidi shtoto da ne vi e** maikata nabuzro sega :P
Щото ако момчето си заслужава,няма да кара момичето да му се моли ;)
OnTheEdge
05-14-2008, 15:46
xaxa govorish gluposti,qvno nqmash nikakva predstava za otnosheniqta mejdu momche i momiche...ako beshe taka kakto ti kazvash ili po skoro kakto ti se iska da byde,nqmashe da ima intriga v edna vruzka,nqmashe da ima karanici,razpravii i vsichko shteshe da byde "perfektno"....i mnogooo skuchnoo...Po sushtata logika ako nqkoe momche trygne da se moli lichno na teb,znachi ti ne si zaslujavash?Q mi kaji taka li e? :)
literbebe
05-14-2008, 16:11
[quote=mElityyy]Абе ква е тая младеж нашата, откога е навлязло тва че момичето тряа да се моли на момчето, да се унижава и да му лиже подметките !? :o :-o
Абе ... на тебе кой ти каза,че ние се молим на момчетата ?! При всеки това е индивидуално нещо,както каза и ДрЪн-дРЪн
Ако става дума за дълга връзка е нормално единия да се опита да я спаси дали ще е момчето или момичето според мен това няма никакво значение щом искаш да си с даден човек и молене и падане на колене и всичко има. МElityyy ти явно до сега не си обичала истински,а ?
Когато човек ОБИЧА (не говоря за влюбване,защото има разлика) е способен не само на молене !!![/quotе]
Съгласна съм,плюс това никога не знаеш кога ще си готов на вси4ко за някога и не може да кажеш,4е никога не може да стане....И аз ма4ках мом4етата,съсипвах ги,но един ден срещнах едно същество,което дори и не си помислях,4е някога ще харесвам дори...после стана така,4е за съвсем кратко време се влюбих в него...оттогава мина мн време...той беше първия 4овек,който ме накара и аз един път да страдам...още си го оби4ам и то не по-малко от преди и не ме е срам да си призная,4е заради него паднах мн,поне си заслужаваше :(
iYiuTaKA
05-14-2008, 16:16
Някъде да е забранено? И мен ме дразнят идиоти ама не ти го натяквам...
Az pyk ti go kazvam 4e me draznish i sq po golqm li si ?! :o
OnTheEdge
05-14-2008, 16:27
xaxa toi dali e po-golqm?Ne znaeh che nqkoi ako te drazni ili e idiot,tova znachi che toi se pravi na "po-golqm"...nz mn stranni misli hvyrlqte , chak veche pochvam da se chudq v men li e problema che ne vi razbiram ?? :razz:
Абе ква е тая младеж нашата, откога е навлязло тва че момичето тряа да се моли на момчето, да се унижава и да му лиже подметките !? :o :-o a защо пък ние момчетата трябва да се молим
на момичетата и да им "лижем подметките"
mElityyy
05-14-2008, 16:35
Ауе ти добре ли си.. някаде да пиша че аз се моля или нещо просто питам.. мисля че форума е за тва.. да видиш кво ще кажат другите по темата която си задал.. аз компот ли да си отвора че приятелките ми се молят на поразия зареди мъжаги като .. някой от коментиращите.. мисля че за графа 'Любов' темата ми е удачна.. че на някой не му харесва по-добре да малчи и тва е..
OnTheEdge
05-14-2008, 16:36
mislq che sporyt po tazi tema e napulno izlishen,az samiq ne vijdam nishto losho v tova nqkoi da se moli na drug,ako si zaslujava..bilo to momche ili momiche...tova veche che avtorkata se e molila na nqkogo,sled koeto e osuznala che ne si e zaslujavalo si e nein problem i nishto nqma da promeni s taq tema
mElityyy
05-14-2008, 16:40
ооооо моля ви сееееееееее.. не съм се молила на никого.. не ми се е налагло.. просто питам вас.. никаде не изразявам моето мнение.. тцтц защо аз човек пише тема и ведната той е в топа.. бахти.. 8-)
az sam na mnenie,4e mom4etata sa samo za da dostavqt ydovolstviq na nas momi4etata ..... :-) , a ne nie da gi gonim i da im se molim....,4e kakvi sa te pove4e ot nas..... 8) ми квито и да сме дали повече или по-малко от вас ама не тичате при коня да ви драгне нали ?
OnTheEdge
05-14-2008, 16:48
xhahxa e kak pyk da ne izrazqvash mnenie...shtom zadavash takiva vyprosi ,znachi tova si go mislish... inache otkyde bi ti doshlo naum-a...
а на други им е през кура!! :-D :-D :-D
Mомиче с кур ? хмм тва ще да е хермафродит...
Тuzaro и аз нещо не ги виждам къде са тия момичета дето се молят ...за жалост..
mElityyy
05-14-2008, 17:01
xhahxa e kak pyk da ne izrazqvash mnenie...shtom zadavash takiva vyprosi ,znachi tova si go mislish... inache otkyde bi ti doshlo naum-a...
ми дошло ми е на ум .. от лични наблюдения.. имам дълга връзка.. в която само в началото имах проблем но не ми се е налагало да се моля.. а и той не би го позволил.. защото сам знае че въпреки всичко ме обича.. :)
alex_devv
05-14-2008, 17:11
нова мода :D
така требва 8)
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-14-2008, 21:22
о.. аз не бих направила това.. е ако е на живот и смърт може да си помисля но в никакъв друг вариант не бих се унижавала да моля или да лижа подметките на някое МОМЧЕ ....
iYiuTaKA
05-14-2008, 21:26
a[N]D[i]T[k]a]о.. аз не бих направила това.. е ако е на живот и смърт може да си помисля но в никакъв друг вариант не бих се унижавала да моля или да лижа подметките на някое МОМЧЕ ....
Zashto ? Mislish si che e unijitelno li ? A nie ako mislim kato teb ti kvo shte pravish ??
I nqkoi shte kaje li kade da pro4eta toq "zakon" 4e samo mom4etata trqbva da pravqt pyrvata kra4ka ?
Ama nikoga nqma da mi dadete smislen otgovor na teq vyprosi zatva samo si cheshite ezicite :P
Къде са тея момичете бре, я ми дай малко, ебаси :razz:
punkrock
05-14-2008, 21:52
a[N]D[i]T[k]a]о.. аз не бих направила това.. е ако е на живот и смърт може да си помисля но в никакъв друг вариант не бих се унижавала да моля или да лижа подметките на някое МОМЧЕ ....
мммда !!!
Mademoiselle
05-15-2008, 04:37
kak taka,vsi4ko zavidi ot momi4eto,ako e sklonna da sniji cenata si do tolkova,4e da pravi purvata kra4ka za vsi4ko s mom4eto,to gre6kata si e samo neina!
mElityyy
05-15-2008, 05:18
I nqkoi shte kaje li kade da pro4eta toq "zakon" 4e samo mom4etata trqbva da pravqt pyrvata kra4ka ?
Ако я искаш много няма ли да идеш? Тя ако е от срамежливите и се страхува да направи тая крачка.. да си мисли че ще я отрежеш.. и т.н... нз.. прав си.. погледнато и от двете положения пак си прав..
vesinka91
05-15-2008, 06:08
br br macko super pravilno saglasna s1m i s drugoto deto kaza ;) nie sme si vinovni 4e tichame sled tqh pravete se na nedostypni i gledai kak 6te bqgat podir teb :D
br br momi4eta samo taka :) 6te im ti4ame podir gyza 4e za k1v zor :D
sladkъ_mackъ
05-15-2008, 07:10
i az sym syglasen... na edno momiche, koeto haresvam, i podaryk za koleda i pratih po poshtata... i buketi sym i podarqval... iiii... bez rezultatno... Ako iskate narechete me glupak ama vypreki vsichko si q obicham. де да бяха помомчетата кат тебе :)
sladkъ_mackъ
05-15-2008, 07:13
Според мен не е унизително да направиш първата крачка,говоря да си признаеш чувствата пред някой,но не и като някое курве да го гониш,да му се натискаш и умилкваш да тръгнете :?
Niakoitam
05-15-2008, 12:52
Поредната тема момичета срещу момчета и обратно.Много ясно че не е задължително първата крачка да се прави от момчето,но някои момичета си мислят че това си е закон.И ако може,защото в тази тема забелязах много мнения и на момичета и на момчета,че нямало да тичат след момчета или съответно след момичета.Не се правете на толкова оборотни,много ясно че може и да тичате,защото всеки някога си намира майстора,колкото и да не му се иска.Да,това да тичаш след момче/момиче е доста тъпо,но понякога се получава и не можеш да го котролираш.Доста често всеки гледа да е по отгоре и да не е прецаканият и затова се получава така.Често печели този от двамата с по-силният характер,който не му пука какво ще стане занапред и не е влюбчив/а или още не е влюбен/а
GenerationF
05-15-2008, 13:13
zna4i... mnogo sa stranni nqkoi momi4eta... vikat 6to ni6to ne pravi6 kato tq te haresva... em kvo da napraq kato:
1. tq s ne6to pokazala li go e?
2. dori zdravei ne mi kazva
3. ne mi govori
Otkade da razbera 4e ima interes kam men... az da ne 4eta misli... :(
Тва пък кой го е казал?!? :grin: Яяя виж ти... Абе никой на никой не е длъжен да ближе подметките... Айде бе, ако някъв такъв ти се изпречи на пътя, подминавай го и толкоз... Те ще ни казват кво да правим... Как ли пък не... :grin:
zna4i... mnogo sa stranni nqkoi momi4eta... vikat 6to ni6to ne pravi6 kato tq te haresva... em kvo da napraq kato:
3. ne mi govori
По същата логика, ако ти не й покажеш, че имаш интерес, тя пък от къде да знае, че ако си признае, ти ще й отвърнеш на чувствата? А? :grin: Затва се поема риск... Пък, ако не ти отвърне момичето, има други и толкоз... :P
GenerationF
05-15-2008, 13:46
3. ne mi govori
По същата логика, ако ти не й покажеш, че имаш интерес, тя пък от къде да знае, че ако си признае, ти ще й отвърнеш на чувствата? А? :grin: Затва се поема риск... Пък, ако не ти отвърне момичето, има други и толкоз... :P
ami ako nqmam interes... ami ako nqkoq druga gledam... ami ako imam dostatu4no problemi na glavata 4e i neq da gledam... :(
prosto... kvo da se prai... ako stane stane... ako ne ne... zdrave da e...
Айде сега молби... :-P то ако ставаше с молби работата... :D ама не е до молбите въпроса.
vesito13
05-15-2008, 14:02
кой е казал , че трябва да се молим на мъжете ? :? момичета не се излагайте :o те трябва да ни се молят не ние на тях 8) да покажем поне малко достойнство :-P
SunShinePearl
05-15-2008, 14:39
vseki si ima harakter az nikoga ne sam ti4ala sled nqkoq mom4e i nqma da ti4am,i kvo e tva razdelenie nikoi na nikoi ne trqbva da se moli ima li razbiratelstvo nqma takiva molbi i gluposti
GregoryHouse
05-15-2008, 15:42
Ауе ти добре ли си.. някаде да пиша че аз се моля или нещо просто питам.. мисля че форума е за тва.. да видиш кво ще кажат другите по темата която си задал.. аз компот ли да си отвора че приятелките ми се молят на поразия зареди мъжаги като .. някой от коментиращите.. мисля че за графа 'Любов' темата ми е удачна.. че на някой не му харесва по-добре да малчи и тва е..
Не го правят 51% от момичетата следователно те не са мнозинство така че не слагай под общ знаменател...кажи конкретна ситуация...така общо може да се спекулира цяла вечност...
P.S. И да не съм добре,но може да отвориш един компот все пак...
P.S.2А за оня със странния ник да по голям съм.