View Full Version : Той ми съсипва живота
zapoznah se s nego predi okolo 2 god roditelite ni ni zapoznaha razbrahme 4e y4im v edno daskalo zapo4nahme da pozdravqvame po koridorite no tazi god az os1znah 4e moite 4ystva sa se promenili az mn go haresvam ne6to pove4e az go OBI4AM i toi go razbara. stana qsno 4e ne mi otvr16ta. no... celiq my klas znae6e 4e s1m lyda po nego i ima6e podvikvaniq i t.n. tfa me drazne6e no ne be6e koi znae kvo dokato predi 2 sedmici az i edna fr sedqhme na spirkata do nas i si lafihme toi i edni negovi fr minaha i az kvo napravih ? POBEGNAH !!!! te se sk1saha ot smeh sk1saha me ot podigravki kvi li ne glyposti ovoriha po moi adres mn plakah no... ot onzi momenta samo kato go vidq v daskalo ili drygade az tr1gvam v obratna posoka (po4ti vinagi) a toi i fr my me sk1svat ot bazik kato me vidqt ne izd1rjam pove4e mlq vi daite mi s1vet prosto az NE MOGA DA GO ZABRAVQ kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo mislq toi me pob1rkva MOLQ VI POMOGNETE MI :-# :-# :-# :-# :-#
unfaithful1234
05-09-2008, 14:29
zapoznah se s nego predi okolo 2 god roditelite ni ni zapoznaha razbrahme 4e y4im v edno daskalo zapo4nahme da pozdravqvame po koridorite no tazi god az os1znah 4e moite 4ystva sa se promenili az mn go haresvam ne6to pove4e az go OBI4AM i toi go razbara. stana qsno 4e ne mi otvr16ta. no... celiq my klas znae6e 4e s1m lyda po nego i ima6e podvikvaniq i t.n. tfa me drazne6e no ne be6e koi znae kvo dokato predi 2 sedmici az i edna fr sedqhme na spirkata do nas i si lafihme toi i edni negovi fr minaha i az kvo napravih ? POBEGNAH !!!! te se sk1saha ot smeh sk1saha me ot podigravki kvi li ne glyposti ovoriha po moi adres mn plakah no... ot onzi momenta samo kato go vidq v daskalo ili drygade az tr1gvam v obratna posoka (po4ti vinagi) a toi i fr my me sk1svat ot bazik kato me vidqt ne izd1rjam pove4e mlq vi daite mi s1vet prosto az NE MOGA DA GO ZABRAVQ kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo mislq toi me pob1rkva MOLQ VI POMOGNETE MI :-# :-# :-# :-# :-#
Дигни си главата.Това момче е пълен боклук,той не те заслужава!Много мразя момчетата,които не оценяват чувствата на момичетата.Следващият път като се срещнете по коридора мини покрай него така,сякаш минаваш край пътен знак!Успех,мила! :) Надявам се да съм помогнала!
gPa3HuTeJl
05-09-2008, 14:29
А защо бягаш ? От какво бягаш, по точно?
Аз си мисля, че не трябва да бягаш от него... застани като една истинска жена пред него и му покажи, че си силна, с високо вдигната глава, пред нищо спираща се...
btw пост1пката ти да бягаш е много детска... е не те знам на колко години си... но.. за напред недей да бягаш...
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-09-2008, 14:33
:( това, че той самият поема инициатива в нападките срещу теб е ужасно. Представям си колко те тормозят тези нападки ... не мисля, че можеш да сложиш край на това ... по-скоро то ще отшуми( ако им писне, но това може да се подложи на съмнание) ... опит да го злепоставип би помогнал, но не знам дали ти е останала смелост за това ... преместване в друго училище би помогнало, но те отделя от затвърдени познанства
:( това, че той самият поема инициатива в нападките срещу теб е ужасно. Представям си колко те тормозят тези нападки ... не мисля, че можеш да сложиш край на това ... по-скоро то ще отшуми( ако им писне, но това може да се подложи на съмнание) ... опит да го злепоставип би помогнал, но не знам дали ти е останала смелост за това ... преместване в друго училище би помогнало, но те отделя от затвърдени познанства
s16tnost edna fr ze 4e razkaza na klasniq mi kvo stava i toi bil besen i kazal 4e na tfa trqa da se sloji krai i 4e 6tql da ni s1bere da ovori i s dvamata ama sq d16terq my e mn bolna i toi ne idva na rabota a dok1to naprai ne6to... az ve4e moja da s1m sv1rila nqkoq prostotiq... tfa ot koeto nqma vr16tane nazad
unfaithful1234
05-09-2008, 14:43
s16tnost edna fr ze 4e razkaza na klasniq mi kvo stava i toi bil besen i kazal 4e na tfa trqa da se sloji krai i 4e 6tql da ni s1bere da ovori i s dvamata ama sq d16terq my e mn bolna i toi ne idva na rabota a dok1to naprai ne6to... az ve4e moja da s1m sv1rila nqkoq prostotiq... tfa ot koeto nqma vr16tane nazad
аааа,я недей да правиш такиа глуости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt063 :smt063 :smt063 :smt063 :smt064 :smt064 :smt064 :smt065 :smt065 :smt065 :smt066 :smt066 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt063 :smt064 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt063 :smt064 :smt065 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt063 :smt064 :smt071 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075
аааа,я недей да правиш такиа глуости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt063 :smt063 :smt063 :smt063 :smt064 :smt064 :smt064 :smt065 :smt065 :smt065 :smt066 :smt066 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt063 :smt064 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt063 :smt064 :smt065 :smt066 :smt067 :smt068 :smt070 :smt063 :smt064 :smt071 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt072 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075
da ama az ne moga da izd1rja
simonchety
05-09-2008, 15:04
..
alex_ivanov92
05-09-2008, 15:06
мии бих казал че той е жалък! и мисля че той не заслужава изобщо вниманието ти. бе остай го да прай квоти си иска. ти определено заслужаваш нещо много повече! тей че горе главата.
Empowered
05-09-2008, 15:06
Mom4eto opr ne si zaslujava ohh :( tajno mi stana za teb gorki4kata ;( (hug) kaji im mainata vi li4i si 4e vob6te ne se zamislqt kakvo ti pri4inqvat kreten4eta
:x :o
zvezdichka777
05-09-2008, 15:11
ГЛАВАТА ГОРЕ!
Да не ти пука за това момче,ДА НЕ ТИ ПУКА!
Продължаваш напред и тфа е... Относно тфа че си избягала,наистина е доста детско и тъпо .. защо го направи?Недей да бягаш от съДбата .. тфа е,не можеш да я промениш.
Не обръщай внимание на подигравките им.Минаваш си покрай него все едно нищо не е станало кат първата пичка и тфа е.Прави се че си непокист и тфа е решението .. с времето наистина ще престане да ти пука.Иска време-да ... но само недей да мислиш за самоубийства и глопости,няма да решиш проблема а ще избягаш от него,а тфа бягане може да е завинаги така че Вдигай глава и продължавай напред без да мислиш за него.Опитай се да забравиш момента от живота ти свързан с него.УСПЕХ! ;)
Hm... Nedei da bqgash gledai s gordo Vdignata glava... shte doide vreme i toi shte si razbere greshkata... apak i neznam kak pozvolqvash da ti se smeqt... az specialno bih otishla i na si4kite po edin shamar...tapaci.. sha ti se podigravat s 4ystfata... kak ne sam tam... hm... ne te zaslujava opitai se da go zabravish znam 4e spored teb e nevyzmojno no vremeto lekyva.. Uspehi i gore glavata
vesinka91
05-09-2008, 16:24
Дигни си главата.Това момче е пълен боклук,той не те заслужава!Много мразя момчетата,които не оценяват чувствата на момичетата.Следващият път като се срещнете по коридора мини покрай него така,сякаш минаваш край пътен знак!Успех,мила! :) Надявам се да съм помогнала!
taka e :)
sm_95 каза : s16tnost edna fr ze 4e razkaza na klasniq mi kvo stava i toi bil besen i kazal 4e na tfa trqa da se sloji krai i 4e 6tql da ni s1bere da ovori i s dvamata ama sq d16terq my e mn bolna i toi ne idva na rabota a dok1to naprai ne6to... az ve4e moja da s1m sv1rila nqkoq prostotiq... tfa ot koeto nqma vr16tane nazad
molq te ne pravi nikfi gluposti shtot i az sum pravila mnogo i to...rqzah veni pih hapcheta....probvala sum i otrova za mishki :oops: ne pomaga ne padai pod nivoto si druj glavata gore makar da kloni nadolu za da mu dokajesh che ne ti puka nito za napadki nito za nego....naplachi se kogato si samichka i neka drugite ne znaqt... :)
LovePoisoned
05-10-2008, 05:34
Аве... колко е голям този? Ако ти си шести клас, а той седми... най-вероятно няма да го видиш повече. ;)
AutumnTears
05-10-2008, 06:22
izvinqvai ti si 95 da ne bi da iskash da se omujvash za nego?? :?
fuck_me_pls
05-10-2008, 06:28
Постъпката ти да бягаш от него-е много детска...!
Така няма да можеш да го спечелиш..!
Я си вдигни главата и застани пред него..без да бягаш,няма от какво :? Няма смисъл да те ск1сват от подигравки..
покажи и им,че си силна..пък вече щом знаеш,че нямаш шанс с него..просто нз някакси се опитай да го забравиш...
Ее няма да ти е лесно,но кво да се праи..опитай още малко... почакай..
и ако нищо не стане го зарежи..няма смисъл да си губиш времето с момче на което си му безразлична (защото ти си му точно такава според мен) сори,но тва е мойто мнение!! :)
Pliok0019
05-10-2008, 07:13
За съжаление в днешно време никой не се интресува толкова от мнението и чувствата ни, повече отколкото от това какво казваме. Ако се случи нещо подобно в негово присъствие - кажи нещо от рода на "Ти какво, нима се смяташ за достатъчно велик, за да те харесевам?" 100% ще сринеш амочувствието му. Той е боклук, а ти така или иначе няма да го имаш. Забрави го. Не си струва.
ne ne iskam da se om1jvam za nego
MartyParty
05-10-2008, 08:14
Всяко чудо за 3 дни.Утре ще си намерят някой друг с когото да се закачат.Проблема не е в теб,а в това ,че фр-тата на твоето момче са простаци.
Korni_ReSeRvE
05-10-2008, 17:33
нито ще е първият , нито последният. Дигни главата и следващи път като почнат да ти се подиграват, тръгни срещу тях с някоя твоя фр под ръка , и почнете да се хилите и се прави че не ти пука. Не си заслужава да се тормозиш
AutumnTears
05-10-2008, 21:32
ne ne iskam da se om1jvam za nego
iskah da kaja 4e ne razbiram momi4etata na tvoite godini koito se vlubvat i se samonaranqvat sami4ki ne vzimai ne6tata tolkova navutre
toi moje i da ne e tolkova gaden kolkoto go opisvash
golqma 4ast ot slu4va6toto se e zaradi priqtelite mu spored mom4eto koeto haresvash ne si zaslujava da pokaje naistina kakvo 4uvstva kum teb/ ako izob6to 4uvstva ne6to :-D / znaesh kak stava kato nqkoe mom4e haresva momi4e osobeno v 6-7 klas trugvat sluhove sre6tu nego ot "priqtelite" mu
toi si e kazal 4e ne si zaslujava samo za6toto posle 6te zapo4nat podigravki ot strana na priqtelite mu/ do kolko sa istinski e drug vupros no na tezi godini tova e normalno vsi4ki se mislqt za priqteli a te vsu6nost samo se "dvijat" zaedno i 4akat koga da si zabiqt noj v gurba/
hmmm.... tova spored men koeto pravite e dosta naludni4avo i glupavo....ti go haresvash no bqgash ot nego ...no qvno ne qvno sig sam 4e i toi te haresva no tai kato ste o6te tvarde malki i ne e sviknal tyko taka da izrazqva 4ustvata si kam momi4etata i osobeno kato znae 4e ima takova koeto go haresva....a tai kato malkite mom4eta 4e i vse o6te golemite sa mn podatlivi na "priqtlskoto" mnenie sa re6ili 4e trqa mu naleqt "akal" v glavata i da po4ne da te obijda 6tot razbira6 li golemiq majkar....samo edno moga da ti kaja ne pravi gluposti toi te haresva ....no ti ne go razbira6 te taka ot malki zaribqvat i ne im pravi vpe4atlenie 4e izglejdat kato klouni :D no spoX kato izrastvash s vremeto 6te razbere6 4e tova sa palni gluposti samo ti kazvam ne pravi prostotii 6toto posle moje da e tvarde kasno... izlizai s priqteli gledai si jivota i hi4 da ne ti puka ...6te sre6tne6 o6te suma ti i mom4eta..i kade kade po hubavi i dobri aidi upseh mila :-) :P
Sladkiq_Vladko
05-21-2008, 13:46
A ne takiva misli nedei si pravi truda da gi mislish molqti se
A kato go sreshnesh shte se razminavash kakto predi i tova e a te kakvo to si iskat da pravqt po tozi na4in kudeto go odbqgvash ti si pokazvash slabata strana i te znaqt i zaradi tova go pravqt. ili se napravi na po silna ot tqh i tova e, no ne mi haresva tova koeto si go mislila ne e hubavo spored men oshte si mlada i kolko po - hubavi momcheta shte sreshnesh prez jivota si ne si zaslujava za 1viq haresan da si mislish takiva misli da se s*****vash nikoga zaradi ljubov ne e reshenieto da se oturvesh...
prettyIdeath
05-21-2008, 13:51
Аз си мисля, че не трябва да бягаш от него... застани като една истинска жена пред него и му покажи, че си силна, с високо вдигната глава, пред нищо спираща се...
btw пост1пката ти да бягаш е много детска... е не те знам на колко години си... но.. за напред недей да бягаш...
beautiful_drive
05-21-2008, 13:57
Tova koeto moga da ti kaja e 4e toi ne si zaslujava,no i da iska6 nqma da spre6 da go obi4a6 dokato ne se poqvi nqkoi drug v tvoq jivot.No spored men pravi6 edna ogromna gre6ka-tva 4e bqga6 kato go vidi6!!!Prosto tva e vazmojno nai tapoto ne6to (s izvinenie) ,kogato toi idva kam teb vdigni si glavata i ili gledai napred ili go pogledni v o4ite i s tova mu dokaji 4e ne ti puka.I kogato naprai6 tova ,toi 6te razbere 4e na teb ne ti puka ot ni6to i koi kvito bazici iska da xvarlia,na teb ne tria ti puka pred horata.vka6ti pla4i kolkoto iska6 no navan si sloji maskata na 6tastlivec i.... Jivei...bez tova mom4e!!!!uspeh4eta :P
Wrathchild
05-21-2008, 15:00
Я по-кротко. Детска й била постъпката. Ами да, та тя е дете, не може да очаквате, че ще разсъждава като вас. И едва ли е тръгнала да се жени за него, но все пак момичето някак си може би има някакви чувства към него. Нещо май всички тук забравихте, че не сте се родили на по 20 години.
Така, не бягай от него. Когато те обиждат, обиждай и ти. 13 годишните с друго не се оправят. Общо взето, не показвай, че те е грижа, не им оставай длъжна.
А не можеш ли и с майка си да говориш, от там тя да говори с неговата?
GregoryHouse
05-21-2008, 15:21
Вместо да бягаш следващия път иди и му вкарай един език да видим ще ти се подиграят ли....Въпреки че най вероятно да тъй като си 13 годишно ХЛАПЕ и сте глупави деца...
emi nz... 6toto ne iskam da zamesvam roditeli....
the_slayer93
05-24-2008, 11:22
Ей,горе главата!Престани да бягаш като го видиш.Подминавай го.Все едо не го забелязваш.Прави се ,че ти е безразличен и така.Като видят ,че не се интересуваш от него ще те оставят на мира.И не си и помисляй за самоубийство!
Wrathchild
05-24-2008, 11:46
emi nz... 6toto ne iskam da zamesvam roditeli....Хубаво е да си самостоятелна, но в случая подкрепата на родител е най-удачна. Просто за сега не можеш сама да се оправяш.
И кое от това е съсипване на живота. Имаш си родители, имаш си крайници, не просиш. Ебаси. НЯМАШ рак/спин/чума/туберколоза(да чукнем на дръво)
Брат ти не членува в Ал'кайда.
Егати колко е съсипан животът ти.
Каквото и да ти говорят всички, най-правилното решение е да покажеш безразличност. Не само ще спрат нападките, но той ще започне да тича след теб. Малки сте все още, разбира се, за да се задълбочи нещо между вас. Всеки преминава различно първата си любов явно това е твоята такава. Неговата постъпка отговаря на годините му. Нека не ти пука. Престани да обръщаш внимание на каквото и да е и резултата ще е налице.
Успех.
Е и кво кат го харесваш,кво като го обичаш,нима е не човешко ??? Нима е грях,кво да не си обила човек...
Я се стегни малко,горе главата вървиш си по коридора и ако съвсем случайно го видиш или не го погледждаш или се обръщаш на другата страна и не му обръщаш внимание...Тва е начина....
И кое от това е съсипване на живота. Имаш си родители, имаш си крайници, не просиш. Ебаси. НЯМАШ рак/спин/чума/туберколоза(да чукнем на дръво)
НЕЩО ПРОТИВ АЛ'КАЙДА ЛИ ИМАШ?!!
Много убиват.
абе ти ЖЕНА ли си или какво? бъди горда,имаи самочувствие!!защо е нужно да бягаш,като можеш да до погледнеш в очите,да му подсмихнеш нагло и да го отминеш.??само напред бе човек,раздаваи го по-тежкарската :) :P
babylove
05-24-2008, 17:15
em spored mene ti si si vinovna... za6toto si trygnala da bqgash kato go vidish... sledvashtiq pyt kogato go vidish mini pred nego nafukata i naduta i nedei da bqgash i toi i negovite fr nqma da imat za kvo da te bazikat ve4e. A tova za samoubiistvoto e brutalno... kak moje da iskash da se samoubii zaradi nqkvo typo mom4e, kazvam typo 6toto se e dyrjal s teb taka... ako si 95 tolkova mom4eta 6te minat i zaminat i ti zaradi vsqko edno ot tqh ne moje da iskash da se samoubiish... uSpehch3tYy
dimanushka
05-24-2008, 21:42
като продължаваш да бягаш само му даваш повод да те подиграва. върви си нормално и готово :) ще го забравиш все някога ма първо трябва да поискаш да го забравиш... янма как иначе :)
Много убиват.
Ако няма смърт/войни ресурсите на земята ще се изчерпат. Като започнем от петрола, който така или иначе скоро ще свърши и ще настъпи криза на световния пазар, който ще доведе до още по-голяма инфлация, защото без транспорт всички цени ще се вдигнат.Също така замърсяването на околната среда ще се увеличи, което ще доведе до увеличаване на глобалното затопляне и разтапянето на ледниците.Също така питейната вода за пиене ще се изчерпа и от всички факти до тук следва, че всички ще умрем ако няма смъртност :>
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-25-2008, 05:58
Сама си си виновна, не той ти съсипва живота... А и ако наистина си набор '95, не се изненадвам от поведението ти - на 13 си още едно хлапе, напълно неориентирано в живота, че даже да може да каже дали обича някого, или не. Както и не знае как да отстоява позицията си и да защитава избора си.
И да ти напомня, че някои хора са измислили запетайките специално за да може писмената реч да е по-разбираема. Да не говорим, че след като човек е свикнал от по-малък да чете български на кирилица, латиницата му изважда очите.
Темата ти е озаглавена,че той ти съсипа живота.А от текста се разбира,че ти сама си си го направила като си побегнала.Ясно,че ти не можеш да контролираш чувствата си ,също в такива моменти не си могла да мислиш много трезво.И е нормално да се подиграват - все пак са малоумни момчета.Ама на всеки са му се смяли за нещо ,но пък едва ли някой е тръгвал да се самоубива за това :-D Знаеш ли?Защо не започнеш и ти да смееш просто и да си избиеш от главата идеята,че са ти сасипали живота,защото тази случка по никакъв начин не ти е съсипала живота!Спри да се оплакваш,вдигай главата горе и да не ти пукА!Покажи им ,че си силна!
casanova_bg
05-25-2008, 07:01
защо бягаш ?
така само го караш да се държи с теб гадно просто не му обраяаи внимание и готово все пак не е единствения
miss_ludataa
05-25-2008, 07:11
imam 4ustvoto ,4e si mn malka da govori6 za lubov...avatara ti e 95 ....smis qvno si nqkude na 12/13 .no da kazva6 ,4e ti provalq jivota ili tam kfoto be6e ...e pulen smqh....sorka ama ot moi pogled izglejda ,4e ti si vtulpqva6 NE MOGA BEZ NEGO i t.n....ami uspeh :-P
fuck_brainpants
05-25-2008, 07:27
[quote="sm_95"]kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo
WTF ?!!?! самоубийство заради някакав глупак ... ама то и ти не си поплюваш - да побегне като го види ?!?!! К'во е т'ва е !?!!? Скасвали те от подигравки ... че ти кой клас си :D:D:D 2-ри ? :? :? :? :? Повече ник'во внимание на тоя и кат го видиш го подминавай (не бягай) ! Ако ще отзаде ти да те псуват на майка ник'во внимание !!!!! Ще видиш сами ще спрат ;]
Ch0c0la73
05-25-2008, 08:09
tragni s nqkakvo dr mom4e nezavisimo 4e ne go haresvash .. abe nqkakav simpati4en kolkoto ei taka za pred horata..ili ako hodish nqkade na disko ili na kupon i toi e tam za 1 ve4er da si s nqkoi..taka she im zatvorish ustata..nqma kak .. pak i kvo da ne ste 6 klas 4e takia raboti da stavat smisal odigrackite im ti da pobqgnish.. ?! .. edin pat bqh na klub4e i bivshoto i negoviq fr sedqt i az minavam do tqh pozdravih gi i priqtelq mu me drapna za rakata i se razvika znam 4e si luda oshte po nego.. az se zasmqh i kazah ti si lud be ! na bivshoto mu stana malko neudobno..sled 3 min po4nah da se natiskam s edin..i 2 4asa ne se sprqhme..sled ttva vs bqha ei taka :shock: ..ottogava dr-gi takia podobni otdzivi nqmashe .. taka 4e.. ;] zatvori im ustata nabarzo hxah ;]
BOOK_FAN
05-25-2008, 08:24
Дигни си главата.Това момче е пълен боклук,той не те заслужава!Много мразя момчетата,които не оценяват чувствата на момичетата.Следващият път като се срещнете по коридора мини покрай него така,сякаш минаваш край пътен знак!Успех,мила! :) Надявам се да съм помогнала! :? :)
FiRe_LaDy
05-25-2008, 11:43
Остави го!НЕ му обръщай внимание.Нека се базикат и да се смеят ... ще съжалява след време.Всичко се връща!И аз много обичах едно момче и всички знаеха,но разликата беше,че не ме подиграваха,а ми казваха,че съм била тъпа,за да се занимавам с него толкова време.Е ... и аз као го видех незнаех каде да се дяна ... и ми минаваха много глупости през главата .... но един ден се събудих с ясната представа за това какво искам .... и го постигнах!За това ... дигни високо глава и не им обръщай жнимание!Успехи мила и само напред ...
momi4e_bez_du6a
05-25-2008, 12:16
според мен не бягай от него като го видиш,точно обратното направи се че не го виждаш,дръж се безразлично и ще видиш че ще престанат да ти се смеят
barbie_94
05-25-2008, 13:51
Значи...Първо:Било е адски тъпо да побегнеш.Второ: След като и той те обижда,значи е пълен задръстеняк.Трето:Забрави го ! Дори да не можеш да спреш да го обичаш,поне го прикривай! Моята история е подобна:Харесвах едно момче,с него почти ходехме и накрая той реши,че съм бебе и тръгна с друго момиче,с което ходи 2 седмици.През ова време аз все още го исках,но само най-добрата ми приятелка знаеше. Мина се известно време,започнах да се обличам по-така .. да се водя с по-готина компания и я виж тиии : Той реши,че съм много хубава.Наскоро ми каза,че много съм се разхубавила,че съм се променила,че ме искал отново и т.н. а аз му овърнах "И точно защото съм се разхубавила мислиш ли,че ще те поискам пак ?!" Той ме гледаше като треснат ! А аз се почувствах толкова добре,че не мога да го опиша с думи.И сега все още го ОБИЧАМ,но знам,че ще ми мине апък и така се чувствам под-бре като знам,че мога да го имам когато си поискам ! Бас ловя,че така ще стане и с теб !
pepita87
05-25-2008, 16:23
K'vo da ti kaja,be devoi4e...Durji6 se pove4e ot glupavo i detinski!
1.NQMA da go vpe4atli6 i suotvetno da go spe4eli6 s tezi "pobqgvaniq" i s tazi proqva na slaboharakternost ot tvoq strana!
2.Toi qvno nqma 4ustva kum tebe,za da se durji po podoben na4in..
3.za da iztrie6 srama ot 4eloto si,vdigni glavata si i se izpravi lice v lice s nego i priqtelite mu!Kogato gi vidi6 mini pokrai tqh s usmivka,ne e garanciq,4e ot purviq put ne6tata 6te se opraavqt,no s vremeto i tova 6te stane!Aide i umnata...puk ako ne umnata rusata :D
да ви серЕм на проблемите
бе всичко ще отшуми, ко са тревожиш. Още малко остана и годината свършва. Повярвай ми след ваканцията абсолютно никой няма да си спомня за тая случка
TheMaggie
05-29-2008, 16:40
:smt003
PeopleAlwaysLeave
05-29-2008, 19:31
Ти си луда... Що не ми е на мене тоя дрислио леле луд ше го направя! Кво те интересува кво говорят смотаните му приятели ? Сама си направи изводите колко са зле и той, и те щом се държат по тоя начин... И кви самоубийства, кви 5 лв ?! Я се стегни !!! Имай малко самочувствие бе девойче... как ше бягяш от някъв вчерашен пикльо ? Я вдигай главата горе и минаваш покрай тия мърльовци се едно не съществуваш.. Хвани се с някоя твоя приятелка и като минете покрай тях се смейте, говорете си...се едно тия не ги виждате. Кво ше им се даваш на такива... Мале тва ако е на мене училището ше им стане тясно казвам ти :-x
lamugata1
03-24-2009, 10:40
Я не се излагай!!!!!Не знам на колко години си,ама това е временно,вярвай ми,всеки минава през такова нещо,не мисля че ще си живееш с мислите за него,знаеш ли колко бързо ще те пусне тая мисъл!!!В момента щом някое момче прояви интерес към теб,веднага ще го забравиш оня,защото ти нямаш за какво да го помниш,какво е направил за теб????нещо мило или нещо добро....?????не,така че няма от какво да се плашиш,сама ще видиш колкото и да не ти се вярва???Успехчета :-P :-P
valdesbg
03-24-2009, 10:58
Иска се малко мозък, но навреме да ти дойде. Защо по дяволите рипна едногодишна тема?
Нито поста ти е смислен, нито авторката ще му обърне внимание....
Дразня се от индивиди като теб.
lamugata1
03-24-2009, 11:02
Иска се малко мозък, но навреме да ти дойде. Защо по дяволите рипна едногодишна тема?
Нито поста ти е смислен, нито авторката ще му обърне внимание....
Дразня се от индивиди като теб.
Sorry пич,не съм обърнал внимание
Ама не мислиш ли че не беше нужно да се изказваш така?Какво съм ти направил?Не съм обърнал внимание просто и за това?Имах друго мнение за теб относно темата за Как да се харесаме на момиче или нещо от рода,ама явно....... :(
valdesbg
03-24-2009, 11:20
Ама не мислиш ли че не беше нужно да се изказваш така?Какво съм ти направил?Не съм обърнал внимание просто и за това?Имах друго мнение за теб относно темата за Как да се харесаме на момиче или нещо от рода,ама явно....... :(
А как да се изкажа - браво, невероятен си че дигна тема от миналата година? Гледай и мисли преди да направиш нещо. Дразнещо е да видиш рипната едногодишна тема.
lamugata1
03-24-2009, 11:25
А как да се изкажа - браво, невероятен си че дигна тема от миналата година? Гледай и мисли преди да направиш нещо. Дразнещо е да видиш рипната едногодишна тема.
Не е казано че трябва да скачаш от кеф,а и не мисля че ти си този който ще ми каже на мен да мисля,просто не съм обърнал внимание че е стара ок?И не се прави на много знаещ,защото освен че не си и се излагаш,вчерашен пикльо :-x :-x
hooliganka89
03-24-2009, 11:27
Не той,а ти си сасипваш живота.Не мога да разбера,защо хората са толкова дребнави.
Какво ти пука какво мисли или говори по твой адрес?Защо трябва да се влияеш до такава степен от неговото или което и друго мнение да е?
Живей си живота и да не ти пука,много скоро ще забравиш случилото се и ще се смееш на него,като на някакво приключение. :D
valdesbg
03-24-2009, 11:47
Оу..още един който ще споменава майка ми. Ще взема да и отворя фен клуб :)
lamugata1
03-24-2009, 11:51
Оу..още един който ще споменава майка ми. Ще взема да и отворя фен клуб :)
Майка ти няма нищо общо и не съм от тия където ги споменават :) просто се подразних че така реагира заради нелепата ми грешка да не погледна датата :( айде със здраве :) :)
stuci_i_miri
03-24-2009, 21:40
спри да му праиш евала на тос кавал :) след 2 - 3 дена сичко ше се забрави. апак ти никога не бягай - единствения начин да се пребориш е да минеш покрай въпросният индивид, без дори да ти се промени изражението, даже отвътре да ти гори, няа показваш :grin: :razz: :razz: :razz:
TupacShakur
03-24-2009, 22:15
:-o
mickelangelo
03-25-2009, 08:10
Никой не е перфектен .. просто почваш да го правиш луд като го видиш ... като те базика .. базикай го и ти .. и повярвай ми ... много е гадно да те габарка .. момиче .. :)