PDA

View Full Version : ...изневяра

glupachence
05-09-2008, 16:18
Мислите ли, че съпруга на сестра ми и изневерява? Съвсем случайно видях един смс в телефона му...Той гласеше " Дори да ти простя ти ще продължаваш да го правиш...а толкова много ми липсваш.". Не искам да прибързвам със заключенията. Смса беше изпратен от "Не" . Така номера беше записан в контактите. Моля ви, коментирайте....какво мислите по въпроса. Сестра ми и съпругът и имат деца...и доста сложно е.

Pepincetyy
05-09-2008, 16:50
Ми може и да изневерява...незнам за да има такъв sms.Звънни на този номер някой ден тайничко и чуй кой ще ти се обади и така..

glupachence
05-09-2008, 17:01
ми аз точно това си мислех да направя оба4е нз дали от дома6ния ако звънна 6те се изпише номера....можеби трябва от уличен тел да звънна....исках само да проверя...кое ви се струва най-вероятно? как мислите?

DevilWish
05-09-2008, 17:09
Еми звучи ми точно като изневеря ,обаче наистина звънни да чуеш кой е ;)

pish0nko
05-09-2008, 17:10
Звъни от домашния няма да изпише номера показва се само (подтиснат номер) :booooomb:

VerryBerry
05-09-2008, 18:23
Аз пък бих звъннала от мобилния-така вероятността да ти вдигнат е по-голяма..При закрития номер едва ли някой ще вдигне

Seducti0n
05-09-2008, 18:48
И да не би да си уговорят среща за кафе като се обади на въпросния номер?! :shock:
Съветвам те да не прибързваш със заключенията.
А и какво се ровиш по чуждите телефони?

Yancheto
05-09-2008, 19:21
И да не би да си уговорят среща за кафе като се обади на въпросния номер?! :shock:

Наистина,съгласна съм!Не знам защо гледаш в чуждите телефони.И както каза ЦвЕтИтО,не прибързвай със заключенията-може да е негова добра приятелка,сестра,др.роднин ...

TheNewReligion
05-09-2008, 20:21

Наистина,съгласна съм!Не знам защо гледаш в чуждите телефони.И както каза ЦвЕтИтО,не прибързвай със заключенията-може да е негова добра приятелка,сестра,др.роднин ...
+1 , макар че ми звучи повече като изневяра ! :)

glupachence
05-09-2008, 22:27
не съм се ровила...никога не го правя.просто си играех на игричка и при полу4аваенето натиснах някво копче и то излезна просто...не съм имала намерението да 4ета не4ии смси

MaLkaBira
05-13-2008, 15:58
Според мене е по-добре да кажеш на сестра си и да оставиш нещата да си ги решават те ,все пак те са си семейство ...
Просто й кажи,че неволно си прочела смс и не мислиш нищо друго ,тя да си направи извода...

rehab
05-13-2008, 16:39
Ne razbiram za6to ti trqbva da se zanimavash s problemite na sestra si :lol: Prosto kato neina sestra se opitai da i pokajesh 4e moje bi ima takova ne6to i ve4e ot neq zavisi dali 6te se razdelqt ili 6te mu prosti...I sestra mi e jenena no ne i se mesham za6toto tq ve4e e 4ast ot edno novo semeistvo i tova sa si otnosheniq mejdu tqh.

Pedigree
05-13-2008, 19:07
Не прибързвай. А това е телефонът на мъжа на сестра ти. Ти какво го цъкаш? Не мислиш ли, че това е личният им живот (където нямаш място) ? :)

asi_basi
05-14-2008, 11:17
Neznam kaa da postapi6, no az ako bqh vidqla takav sms v tel-ana sestra mi priqtelq, 6tqh da se opitam da vidq dali ima drugi i 6te iz4akam momenta da i kaja, ot tam natatak tq re6ava kakvo da pravi. Vse pak mi e sestra!

Amateur
08-07-2008, 23:29
Проследи го кво праи!Тоя мръсник крои нещо с бившата си!