Влез

View Full Version : Прекалена щедрост или тъпотия?

teric
05-09-2008, 20:06
Здравейте! :)
В последно време почнаха да се раздвижват хормоните в даскало и гаджетата да намаляват :(
И сега от целия клас изглежда аз съм напът да остана най-на сухо.
В последно време едно от момичетата в класа ми каза,че ме харесва много, но нея я забива един от класа от година и малко :D , и така реших да му я отстъпя за да не се караме и въобще на всички да им е добре, казах и ,че с мен няма да излезе нищо.
Сега другата мацка от класа ми е метнала око ма нея пък я зарибява най-добрият ми приятел в класа :D и вече почвам да се замислям докъде ще стигна ако продължавам така.
Миналата седмица излизахме цялата компания из центъра и момичето ме търсеше да ме хване за ръка, мяташе ми погледи и намеци а сега приятелят ми ми каза,че ще тръгват което не съм сигурен щото тои и преди това казваше ,но не се стигна до там.
Все още мисля,че не е късно да се боря за тях, но как да стане и агнето цяло и вълка сит а именно да не се сдърпаме :(
И сега имам чувството,че трябва да направя голям избор, защото миналия път пак оставих така нещата и страдах доста, този път искам да постъпя правилно, но пак не съм сигурен в себе си :(

Edit: Сори за тъпото заглавие 8-)

tuzaro
05-09-2008, 20:09
ти само момичета от твоя клас ли познаваш?? 8-) 8-)

teric
05-09-2008, 20:16

Не, но съвсем скоро се преместих в нов квартал и все още не съм опознал хората а до сега всички момичета са или курви или емота или някакви прекалено надути за нови запознанства. :(

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-09-2008, 20:18

Не, но съвсем скоро се преместих в нов квартал и все още не съм опознал хората а до сега всички момичета са или курви или емота или някакви прекалено надути за нови запознанства. :(

не е така ...

tuzaro
05-09-2008, 20:20
епа в твойто даскало колко класа има 2??

teric
05-09-2008, 20:28
А защо да бягам след като момичетата имат поне симпатии към мен и аз към тях(към едната).
Просто не знам дали е уместно да "оставям" на приятелите или да се боря за тях.Вече веднъж оставих и ми беше гадно, сега пак съм пред този избор и пак не знам какво да правя :(

XxPunkyStreetXx
05-09-2008, 20:32
Трябва да решиш приятеля ти... или момичето :? аз ти предлагам да поговориш с момчето, да го попиташ наистина ли е хлътнал чак толкова много по нея... :-o

tuzaro
05-09-2008, 20:33
епа аз ше избера приятелите щот знам че са ми верни

vvs_go
05-09-2008, 21:00
mal kolko si prost ku maceto te aresva go for it

Chacho
05-09-2008, 21:14
Ако не си от срамежливите - заговаряй мацките.Заговаряй тия в парка,тия на лафката в даскало и т.н. Бъди готин и ще ти се лепнат сума мацки.И един съвет от мен.Не си избирай момичетата от прима виста - тая е готина приятелка,утре мисля да ходя с нея.Виж някоя с която не се познавате,метни поглед и ако даде на зелено действай.Ще имаш много по-голям успех.Иначе може да направиш грешката да се влюбиш в някоя,която няма да ти върне на чувствата и ще паднеш в една яма.А никой не е застрахован за това - аз постоянно се мъча да избягам тая ситуация и сега отново попаднах в нея.

Sarabi
05-09-2008, 21:44
Ъъъ... защо трябва да ходиш с някоя от класа ? Няма ли други момичета ?

alex_devv
05-09-2008, 22:04
щедра тъпотия

fuck_me_pls
05-10-2008, 07:28
Според мене си си щедър ама айде малко помисли и за себе сии..щото накрая ще се стигне и до тъпотия!

MartyParty
05-10-2008, 08:24
Ми ако пък ти е истински приятел,ще ти я отстъпи той. 8-) Как си говорите за жените обаче.Каточели са някакви вещи.Заменяте си ги както си искате.Аз ти давам тая,ти ми даваш оная.Защо не я питате тя с кого иска да е?

i_hate_you_but_i_love_you
05-10-2008, 14:01
Ми ако пък ти е истински приятел,ще ти я отстъпи той. 8-) Как си говорите за жените обаче.Каточели са някакви вещи.Заменяте си ги както си искате.Аз ти давам тая,ти ми даваш оная.Защо не я питате тя с кого иска да е?
+1 и аз мисля че се държите с момичетата като с някои предмети.. най-добре се съберете тримата и я попитайте с кого иска да е и нейното решение да е края на проблемите ви :)
Апък заглавието на темата "Прекалена щедрост или тъпотия?" според мен си е точно на място.. :-D

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-10-2008, 14:02
заглавието на темата няма нищо общо с същността й ... просто спри да се сваляш с момичета от твоя клас ... ти нз какво търсиш и искаш ...

ludo_momiche
05-10-2008, 14:07
И аз след сравнително скорото преместване нямам почти никакви приятели в квартала, ама все пак трябва да общуваш и с други хора. Пък и щом харесваш поне едната от тях,редното е да се бориш за нея. Приятелите са много важно нещо и в повечето пъти бих избрала тях,но не може цял живот да отстъпваш на някой това,което искаш (и то много) и може да бъде твое,само защото и някой друг от класа ти я бил зарибявал. Ми то така всичките ти опити ще са неупешни. Давай по-смело и квото излезе!

ziky
05-10-2008, 15:14
Пич после зн ли колко става кофти като се разделиш с тва момиче щото ти е ясно че няма да сте вианги заендо неможе да се погледнете..отделно зн ли кви простотии ше станат с приятелите ти?Приятелите преди всичко запомни това и се слушвай често в тях.Онова момче ти казва че ще тръгва с неящото знае че тя те харесва и по тоя начин си я пази!Изпитано....