View Full Version : Вагинален или клиторен оргазм предпочитате
ludnicaaa
05-09-2008, 21:11
az li4no trudno dostigam do vaginalen orgazum-i sum na mnenie 4e bez stimulaciq toi e po4ti nevuzmojen-a kliturniq-lesna i sigurna rabota hahahha
Т.7 от правилника!
swords1010
Не знам какче нито единия , нито другия знам кво представляват .... нямам нито вагина, нито клитор ... всъщност клиторрррр ама то си е бая клитор :grin: :grin: :grin: :grin:
ludnicaaa
05-09-2008, 21:18
e za6to togava otgovarq6 nali vupresa e samo za momi4eta ;) ...qsno e 4e mom4e ne bi mogul da otgovori:P
Virtuallll
05-09-2008, 21:23
Май повечето момичета ще са единодушни, че най-хубав е клиторния оргазъм :?
Не знам и аз, ще ми е интересно да чуя женската аудитория.Важното е да стимулираш и по двата начина + някои доста силни ерогенни зони.Хващаш и някои супер възбуждащи фразички като "миришеш влудяващо" и душиш тялото като ненаситник.Просто ще ви се нахвърли за следващо невероятно преживяване, че дори може и да ви не пусне цяла нощ ^^
UnderMySkin
05-09-2008, 21:26
Клиторния го достигам по бързо, но вагиналния е някак по дълъг при мен.. И в двата случая обаче усещането е едно и също. Някои хора ги разделят двата вида, според мен чувството е еднакво.
_princess_
05-09-2008, 21:33
ми и двата ми допадат :oops:
Логично би било да е еднакво чувството,защото оргазма представлява свивания на ПЦ мускула.Поне така съм чувал.От 3-10 били.Иначе разликата може да е само докато се достигне,щото различен брой нервни окончания по клитора и във влагалището..Все пак може и да се заблуждавам,но предполагам че така стоят нещата.Жените айде пишете,та да понаучим това-онова ;)
kliturniq-lesna i sigurna rabota
тъй е, сестро! :grin:
да получиш вагинален оргазъм не е толкова лесно и малко жени го могат.Клиторния ме удовлетворява когато не достигам до друг : )и такам
Iveto_sun
05-10-2008, 18:39
:)
Iveto_sun
05-10-2008, 18:41
em!... :) az sushto sum na mnenie,che vaginalniq orgazum iziskva malko poveche usiliq ... no puk za smetka na tova izjivqvaneto e strahotno .. pri klitorniq sushto ... No katy che li po-lesno stava pri nego ...
amatorium
05-11-2008, 02:33
Vaginalniqt e po-silen, no nai-dobroqt e smeseniqt orgazum (sega tuka shte me suderat ot komentari, zashto pisha v jenska tema).
likejolie
05-11-2008, 08:35
Без значениее ,Важното е да е оргазъм
beb4eto0o
05-13-2008, 14:31
az sam mnogo pove4e za vaginalen ili smesen orgazam,klitorniq e lesen,no pak na men mi e mnogo 4yvstvitelen i za tova vaginalen.
krem4et0
05-13-2008, 14:35
Клиторния го достигам по бързо, но вагиналния е някак по дълъг при мен.. И в двата случая обаче усещането е едно и също. Някои хора ги разделят двата вида, според мен чувството е еднакво.
При мен чувството от вагинален, клиторен и предизвикан от стимулация на ануса с език(не от анален секс) са коренно различни.
При мастурбация съвсем различен. Определено клиторния е по-силен от вагиналния. Усещането е от началото на клитора до вътрешността, докато при секс усещам само удоволствие дълбоко във влагалището. не мога да го обясня.
Vaginalniqt e po-silen, no nai-dobroqt e smeseniqt orgazum (sega tuka shte me suderat ot komentari, zashto pisha v jenska tema).
Много разбираш бее
Сигурно моми4етата много симулират с теб,4е и два оргазъма едновременно полу4ават.Вагиналният не е по-силен.А е в пъти по-слаб от клиторния,но аз го предпо4итам,защото е по-голяма рядкост и е нещо разли4но от усещането за мастурбация.
Клиторен, вагинален .... се е яко :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
_princess_
05-22-2008, 18:55
amatorium написа:
Много разбираш бее
Сигурно моми4етата много симулират с теб,4е и два оргазъма едновременно полу4ават.Вагиналният не е по-силен.А е в пъти по-слаб от клиторния,но аз го предпо4итам,защото е по-голяма рядкост и е нещо разли4но от усещането за мастурбация.
Според мен amatorium е прав. Вагиналният е по-силен
So unbelievable love..
05-22-2008, 19:11
:cry: :cry: болна тема за съжаление :( не мога да коментирам :(
hahavteen
05-22-2008, 20:33
Ами аз май нещо съм сбъркана защото с бившия ми всеки път получавах вагинален оргазъм...доколкото мога да преценя де... става въпрос че не ми е бил стимулиран клитора нито преди,нито по време,нито след акта...
Предпочитам си клиторния обаче защото е в пъти по разтърсващ от вагиналния а ако има и анална стимулация направо излитам...
Казвали са ми че няма разлика !!!
BabyishKisses
05-23-2008, 18:27
Клиторен...както каза Лесна и сигурна работа 8) :D
И наистина е различно при всички момичета..някои достигат до оргазъм при проста стимулация на гърдите...
DevilWish
05-23-2008, 19:53
ми и двата ми допадат :oops:
Така и при мен ;) нО КлИтОрНия е по-лесен ;)
Май повечето момичета ще са единодушни, че най-хубав е клиторния оргазъм :?
...защото не са изпитвали вагиналния...
krem4et0
05-24-2008, 12:04
Предпочитам си клиторния обаче защото е в пъти по разтърсващ от вагиналния а ако има и анална стимулация направо излитам...
О, да.........невероятно е. Все пак в клитора има повече нерви, отколкото във влагалището. Иначе ако беше така, докато раждахме трябваше да изпитвам безкраен оргазъм........
Невротичка
05-24-2008, 14:22
момичета, пробвайте едновременно да стимулирате и двете. просто накрая не знаеш от къде ти идва, но е страхотно.
rozova_lady
05-24-2008, 17:52
вагинален
ostavi gi nali si dal mnenieto si :wink: