View Full Version : Сгреших ли ? даите съвет..
glezli4kaaa
05-09-2008, 21:39
Zdraveite,az sum strashno revniva s gadjeto mi sme blizo 2 godini zaedno,ot blizo godina sme i sgodeni,strashno mn se obi4ame..vlubihme se ot pruv pogled i mn neshta prejivqhme zaedno,no eto 4e naskoro razbrah,4e mi e izneveril (celuval se e nqkolko puti s 2 momi4eta,koito sa otvratitelni (vijdala sum gi na snimki,a i sum tursila 4ujdo mnenie)) razdelihme se,zashtoto nemojah da go ponesa(razdqlata beshe za 1 mesec),koito beshe adski mu4itelen i za 2mata toi zvaneshe pla4eshe..bqhme mn dale4e edin ot drug toi v pleven az v sofiq ... pla4ehme postoqnno..vidqhme se za nqkolko dena i se sdobrih s nego 1vona4alno izpitvah otvrashtenie kogato go celuvah..no sega ve4e ne e taka no..postoqnno mislq za t0va vrushtam se nazad...tormozq se adski mnogo i tormozq i nego zashtoto vinata go ubiva ... promeni se adski mnogo otslabna blizo s 10 kg..znam 4e me obi4a .. no dali nqma da go napravi otnovo :( dali nqkoga shte spra da mislq za predatelstvoto mu ;( molq vi kajete mi neshto kakvoto i da e pomognete mi shte poludeq ...
gPa3HuTeJl
05-09-2008, 21:44
lol... чак ме изплаши с твойто викане..
По Темата : Няма да го направи б1ди спокойна... !!
glezli4kaaa
05-09-2008, 21:46
nqmam kirilica.. sujalqvam za koet0.. :(
sladkъ_mackъ
05-09-2008, 21:49
И аз преживах такава ситуация..не е приятно,но не е нещо непоправимо :) Мъжете са такива,иска им се да кривнат от време на време(не казвам,че енормално,не бих простила),това,че го е направил не значи че не те обича,знам ли,може би просто е искал разнообразие,но все пак не разбирам,ако е щастлив с теб защо ще търчи при други :shock: :? Но обикновено след такава издънка момчето(ако държи на теб) ще си вземе поука и ще е двойно по-мил и внимателен и т.н стеб)се пак е гузен.Според мен не си сгрешила,добре е ,че си му дала 2ри шанс,и аз така направих,ти няма какво повече да направиш,ако не е глупак ще се поучи от грешката си и ще използва правилно шанса,който му даваш ;) Ноо има според мен 2 варианта за развитие на връзката ви-1ят,който вече казах,да се почувства виновен,да се грижи повече за теб,да ти се реваншира.. ,2ят-като си му простила,да си мисли че си лесна за баламосване ии да продължава да си кръшка,като си мисли,че ще му прощаваш вечно :? Не е изключено нещата да станат по 2я начин. Пожелавам ти да сте щастливи,не естанало нещо непростимо или ужасно ;) Успех
Нормално е да си мислиш така, все пак, след случилото се си изгубила доверие в него. Трябва да мине известно време, за да си го възвърнеш и всичко ще е наред. :)
Ами щом след раздялата сте се събрали и сте си дали сметка колко важни сте един за друг няма за какво да се притесняваш..Пък и сте сгодени...
На колко години сте бе??? Щото по начина по който представи цялата тая история имам чувството че......
Една връзка има 4 много важни фази..поне според някви умни хорица, с които съм на 1 мнение.
1.Запознаване и опознаване
2.Любов (розов период)
3.Комфорт и доверие
4.Зряла любов
По първата част няма да пиша
Втората - Любов
Това е периода,в който носиш розови очила.Изпълнен е с емоции,много силно привличане към другия човек.Това е горе долу в началото на една връзка,когато ти се струва, че човека е перфектен и т.н.
Третата - Комфорт и доверие
Тук се гради доверието и комфортът (което означава удобство с половинката.Жената да не се впечатлява,че мъжа гледа мача по боксерки с босите крака на масата.Също така и мъжа да не се шашка от негримираната физиономия на жената,след като се е събудила от дълъг сън ;) ).
Четвъртата - Зряла любов
Когато прекара достатъчно време заедно,двойката се научава отново и отново да изживява фаза 2 и 3.В тази фаза се корени стабилността на трайните връзки и дългите бракове.
Повечето хора обаче се отказват след фаза 2,когато отмира малко емоцията към другия човек и реалистичния поглед изплува на преден план.Много хора не се задържат и особено голямата част от връзките,за които се пише тука в този форум умират точно в фаза 3.Тогава си въобразяваме,че връзката ни с човека се е изчерпала и че сме си омръзнали.За да се преодолее това е нужна сплотеност,която идва отвътре.Трябва да е естествена, а не изкуствени напъни да се запази връзката,защото това вече е самозалъгване.
Прецени си,дали нещо от тук не липсва и си дай сметка как вървят нещата с вас.Наблегнете на доверието и освежете връзката си - отидете на почивка,запишете се на танци или експериментирайте в секса.Знам ли, вашите глави единствено разбират, кое може да ви запали чувствата.Ако една връзка си има всичко..няма да има такива изпълнения.Естествено никоя връзка не е перфектна,но ако има малко недостатъци - компромиси могат да се направят.
Респект към човека (няма да казвам кой е), който предложи тази концепция за взаимоотношенията.
fuck_me_pls
05-10-2008, 06:34
Според мене втори път няма да сгреши със същата постъпка!
Sladinka_f
05-10-2008, 10:32
По думите ти разбирам,че няма да го направи пак,така че няма място за притеснение ;) успех!
Lost_Kiss
05-10-2008, 10:38
Няма да го направи... Не го мисли... Прости му, не му натяквай постоянно за тази грешка /това много ги дразни/ и продължавайте напред...
Все пак си имай едно на ум, и ако повтори това, го режи от всякъде..Но според мен и според повечето които писаха, той наистина се разкайва за постъпката си...
Късметчета 8-)
evelinka1122
05-10-2008, 10:38
мисля че щом го е направил един път ще го направи и втори път...
ludo_momiche
05-10-2008, 10:48
Според мен трябва да му даеш още един шанс. Попринцип има си начини как да го направи отново и то без да разбереш,но може би трябва пред самата себе си да си наясно дали можеш да се отърсиш от мисълта за изнавярата и да му простиш. Постъпил е наистина гадно с теб,но можеш да се опиташ да му влезеш в положението и да разбереш всъщност какво го е поттикнало към това-разнообразие или нещо друго?Може би имате проблеми,които трябва да разрешите.
Не знам дали ще ти помогна,но това е моето мнение!
asslikethat
05-10-2008, 11:46
qvno e razbral che e napravil greska i e osaznal kolko darji na teb i kolko te obicha ... mislq che nqma da go napravi otnovo :)
princesa_viki
05-10-2008, 12:03
Нормално е да си мислиш така, все пак, след случилото се си изгубила доверие в него. Трябва да мине известно време, за да си го възвърнеш и всичко ще е наред. :)
И аз съм на това мнение
vesinka91
05-10-2008, 12:08
lol... чак ме изплаши с твойто викане..
По Темата : Няма да го направи б1ди спокойна... !!
+1 :)
аз пък единствената с различно мнение ли се оакзах, незная. Според мен веднъж направено ли е нещо, няма абсолютна гаранция, че няма да се повтори. Мъж веднъж удари ли жена си, ще се повтори и т.н. Всичко става,за да се повтори. Колкото и да е тежко след раздялата, аз никога не бих простила такова нещо. Това мисля аз.. :(
пЛюш!нкаАа~
05-10-2008, 13:39
И аз съм на това мнение +1 да така е..но защо не започнете отначало..разбирам,че е трудно но..ддз..възможно е той наистина да има чyвства към теб ..и да се промени още и още занапред.
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-10-2008, 14:12
мен ако питаш няма да го направи.. имаи си 1 на ум все пак но добре си направила като сте се събрали.. :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-10-2008, 14:14
прости му ... ако пак сгази лука му го върни тъпкано
2 години не са малко.Уважавам дългите и сериозни ангажиращи връзки.Всеки заслужава втори шанс стига да го заслужи....той вече го е получил...не допускай да се стигне до трети!
мм да и според мен няма да го направи... с мен се случи подобно нещо...гаджето ми се било целувало с някакво момиче... ама ест..аз нищъ не му казах...щот адски мн го харесвах...просто го питах вярно ли е... Наистина добре си направила като сте се сдобрили а..дали ще го направи пак...съмнявам се... щом те обича и знае какво ще стане ако го повтори :-D :-D :-D :-D Успех