Влез

View Full Version : Не знам какво да мисля вече...

unfaithful1234
05-10-2008, 12:21
Ми до скоро си пишехме с едно момче,разбрахме,че симпатиите ни са взаимни.Обаче вече сякаш няма какво да си кажем.Мен малко ме е срам от него и като го видя се крия или изчезвам в друга посока.Той не ми пише,освен ако не му пиша аз...Какво да правя?Може би му нахалствам вече... :cry:

MiMcHeToOo
05-10-2008, 12:28
Еми ако спреш да се криеш като го видиш може да се оправят нещата... :?

Chacho
05-10-2008, 12:28
Добре..как да няма какво да кажеш на човек !?

Можете да си говорите за времето,за музика,за телевизия,за секс (направо ТРЯБВА да говорите за това),за даскало,за интернет,за бъдещето,за коли,за гримове,за генетика,за Чарли Чаплин vs Краси Радков...

Ако стигнете момента, в който няма абсолютно нищо, което може да измислите, то или ви е прекалено много времето заедно (15 часа на ден..wtf) или пък ви е много приказването и малко действането.Нали имате взаимни симпатии - ходете се натискайте.

prettyIdeath
05-10-2008, 12:32
Възможно е и него да го е срам. Изчакай за да видиш дали той сам ще ти пише.

evelinka1122
05-10-2008, 12:32
спри да се криеш от него... а ти се сдържай всеки път да му пишеш, ако наистина симпатиите ви са взаимни той ще ти пише първи :)

simonkaa
05-10-2008, 12:52
spri da my pishesh ,, ne my govori izvestny vreme parvi se che ne ti pyka i kogato go vidish ne bqgai ami mini spokoino pokrai nego vqkash ne go vijdash . . . shte vidish che sam toi shte zapochne da ticha sled tebe :)

nicolepcd
05-10-2008, 13:14
Еми теб те е срам от него, той не ти пише... интересна работа :-o

Empowered
05-10-2008, 13:21
spri da my pishesh ,, ne my govori izvestny vreme parvi se che ne ti pyka i kogato go vidish ne bqgai ami mini spokoino pokrai nego vqkash ne go vijdash . . . shte vidish che sam toi shte zapochne da ticha sled tebe :)
:? Napalno vazmojno e da si kaje ummm dobre ti napravi svoq izbor... po dobre si 4uknete edna sre6ta ;) po skype naistina temite za chit chat se gubq s vremeto... naberete malko nov materql ;)

simonkaa
05-10-2008, 13:42
:? Napalno vazmojno e da si kaje ummm dobre ti napravi svoq izbor... po dobre si 4uknete edna sre6ta ;) po skype naistina temite za chit chat se gubq s vremeto... naberete malko nov materql ;)

Da ,, no nali znaesh che momchetata si padat po nedostypnite momicheta :-)

Empowered
05-10-2008, 13:53

Da ,, no nali znaesh che momchetata si padat po nedostypnite momicheta :-)
Prava si dori az li4no sam takav no ima i dni kogato ne sam i prosto si kazvam mainata ti :P

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-10-2008, 13:59
Ми до скоро си пишехме с едно момче,разбрахме,че симпатиите ни са взаимни.Обаче вече сякаш няма какво да си кажем.Мен малко ме е срам от него и като го видя се крия или изчезвам в друга посока.Той не ми пише,освен ако не му пиша аз...Какво да правя?Може би му нахалствам вече... :cry:

еми като те е срам ... не мисли, че той ще стои и ще те чака ... явно неговите симпатии не са толкова силни и не иска да прави крачка или сте много малко просто ...

ludo_momiche
05-10-2008, 13:59
:D :D :D " Майната ти "не е много мило,ама ако е некфа пикла,ко друго?!! :P

simonkaa
05-10-2008, 14:05
ami "Mainata ti" se kazwa samy kogaty momichety se prai na takava kfaty ne e , no ako malky se opyva na momchety to shte se bori za nego i tfa e xybavoty v nachaloty
:)

Empowered
05-10-2008, 14:11
ami "Mainata ti" se kazwa samy kogaty momichety se prai na takava kfaty ne e , no ako malky se opyva na momchety to shte se bori za nego i tfa e xybavoty v nachaloty
:)
Da ti me podminavai sqka6 ne me vijda6 pak :D o4akvai dr osven mainata ti :D ili pak izglejda6 mi poznata sre6tali li sme se predi ? :razz:

fuck_me_pls
05-10-2008, 14:40
Eми недей да бягаш от него кат го видиш...от кво бягаш ?? :? Няа смисъл...
А за писането..не си пишете а си говорете кат го видиш отиди и го питай как е,кво праи и т.н :)

ziky
05-10-2008, 14:59
Хах една среща може да е повод за толкова много нови неща за разговор....

vilinanova
05-10-2008, 15:03
Ами може да съм малко гадничка( със сиг съм :? ), ако нямате общи теми за разговор и не си мн хлътнала, защото казваш "симпатии" по-добре да скъсате! :neutral:

unfaithful1234
05-10-2008, 18:06
Ами може да съм малко гадничка( със сиг съм :? ), ако нямате общи теми за разговор и не си мн хлътнала, защото казваш "симпатии" по-добре да скъсате! :neutral:
ama nie ne hodim... :( 4akam go da mi pi6e,ama ne mi pi6e.. :cry: