Влез

View Full Version : Анален секс

seventeen
05-10-2008, 16:17
Здравейте!

С приятелката ми се опитваме да правим анален секс.Тя се отпуска и пениса ми влиза, но точно когато влезе нея започва да я боли и тя ми казва, че усеща парене и става непоносимо.Ако можете да ми дадете савети как да започнем с аналния секс за да е по лесно и без болка.

Благодаря на всички! :)

LadyDy
05-10-2008, 16:22
Трябва леко и по малко да й го вкарваш....Първият път не може да не боли...е, и следващите де, но по-малко. Един лубрикант ще свърши работа....донякъде.. :)

seventeen
05-10-2008, 16:30
ползваме лубрикант, но когато и го вкарам лекичко и като влезе тя не ми дава да мръдна и спираме до там...

seventeen
05-10-2008, 17:53
в коя поза става най лесно? :o

nikemilov
05-10-2008, 18:21
Мисля че doggy style е най-лесната поза за анален секс.

hottie
05-10-2008, 18:46
Ами просто като почувства болката и се свива и няма как да продължи. Трябва да е добре поготвена, да се отпусне. Спрете, пробвайте пак. За мен най-добрия начин за анален секс първите пъти е ти да седнеш и тя на теб с гръб към теб и да си го вкарва и контролира сама. Тя ще си го нагласи, ще знае по колко да го вкарва и така.

bebok
05-10-2008, 19:39
eto ti ideq kato q boli prosto ne bo pravete :) da ti e hrymvalo :)

amatorium
05-11-2008, 02:23
Purvo probvaite s navlajneni prustcheta. Te ponqkoga ne sa mnogo udobni i daje bolqt, no sa s po-maluk diametur. Posle postepenno q ostavi da si go vkarva i izchakai. Izkarai go. Pak probvaite. V nachaloto dupeto i trqbva da svikne s razmera. Postepenno shte se otpusne i shte moje da go poema.

P.S. Abe na men zapochna da mi se struva, che e dosta izvrateno maki detsa da si igraqt na analen sex. Nadqvam se da ne ste malki.

likejolie
05-11-2008, 08:33
Лубриканти и пак лубриканти

seventeen
05-11-2008, 10:14
незнам каква е представата за това дали сме малки..и двамата сме на по 18 години , но все пак благодаря за съветите!

sadsad
05-11-2008, 10:16
6tom q boli tolkova prosto ne go pravete...drug na4in osven lubrikant neznam neznam...

koro
05-11-2008, 12:06
доста трябва да се отпусни, тъй като основния мускул на аналния отвор - свинктера има реакция да се свива и това си е болезнено.

Просто трябва да спре да мисли за това как би могло да я заболи и прочия .

Лубриканта е важен тъй като ректума е много чувствителен на търкане и трябва да е хубав лубрикант след време като свикнат мусколите на отпускане сте си се наслаждавате.

А това със разширяването и са митове свинктера никога няма да се разпусне и да изгуби силата си !!!! Просто ще стане по еластичен :)

УСПЕХ

slaveto1989
05-11-2008, 14:37
Здравейте!

С приятелката ми се опитваме да правим анален секс.Тя се отпуска и пениса ми влиза, но точно когато влезе нея започва да я боли и тя ми казва, че усеща парене и става непоносимо.Ако можете да ми дадете савети как да започнем с аналния секс за да е по лесно и без болка.

to pa analniq sex golemiq kelepir ,ne stiga 4e momi4etata ni boli v pove4eto slu4ai puk i se nategate :-x

rozova_lady
05-11-2008, 15:04
За да е по безболезнено трябва да е възбудена,ако не е чак толкова се ползва нещо мазно в случая вазелинът.
Аз съм го правела много пъти с моят приятел,не сме използвали винаги
лубриканти а от моите сокчета от възбудя ме смазва от зад.
Първите 2-3 пъти като го правихме и аз умирах от болка,но после започнах,да испитвам страхотен кеф по време на аналния и той да ми бърка от пред и да ме гали,възбудата става неуписуема !
(а за стартова стойка е добра по корем,а после вече и кучешката)

sadsad
05-11-2008, 15:06
imah priqtelka, koqto se vazbujda6e, be6e mokra - no ne dostaty4no i go praveha s vazelin i pronikvaneto im be6e po-lesno

beb4eto0o
05-11-2008, 18:28
imah priqtelka, koqto se vazbujda6e, be6e mokra - no ne dostaty4no i go praveha s vazelin i pronikvaneto im be6e po-lesno
mi s ezik v anys4eto na momi4eto posle stava mnogo lesno,za6toto momi4eto e mnogo vazbydeno

besnicataa
05-11-2008, 18:36
не я боли толкова...жените винаги преувели4авамеее много 8-)

rame
05-11-2008, 20:39
Здравейте!

to pa analniq sex golemiq kelepir ,ne stiga 4e momi4etata ni boli v pove4eto slu4ai puk i se nategate :-x :D А така!

bebok
05-12-2008, 13:56
не я боли толкова...жените винаги преувели4авамеее много 8-)

ne sum suglasna da ponqkoga da no vinagiii a i za takiva ne6ta to4no ne :)

marina star
05-12-2008, 14:37
eto ti ideq kato q boli prosto ne bo pravete :) da ti e hrymvalo :)

za6to naisina trqva da prevra6tate sexa v ma4enie po patq kam postiganeto na nqkoq glupava ideq,koqto qvno i na dvama vi ne nosi udovolstvie!!!!?????

krem4et0
05-12-2008, 15:21
С моя приятел се бяхме навили да правим анален секс и опитахме 3 пъти. Не ни хареса и на двамата-на мен разбираемо, а на него, защото като ми видеше изтерзаната физиономия и направо му ставаше гадно. Решихме за сега да не го правим. След време може би, но след като ме боли, какъв е смисъла?

RyAn
05-14-2008, 16:00
:-P

IvOnDa
05-14-2008, 16:02
като за начало си сложете и двамата лубрикант и ще видиш,че няма да има никакъв проблем.но и трябва да и го вкарваш много внимателно първите няколко пъти докато се овлажните достатъчно и след това всичко ще е ОК :-)

CragHack
05-14-2008, 16:34
С моя приятел се бяхме навили да правим анален секс и опитахме 3 пъти. Не ни хареса и на двамата-на мен разбираемо, а на него, защото като ми видеше изтерзаната физиономия и направо му ставаше гадно. Решихме за сега да не го правим. След време може би, но след като ме боли, какъв е смисъла?

Това го чета за около 18-ти път. А хем не съм толкова отдавна в този форум...