View Full Version : Ами ако.... (към момичетата)
една сутрин се събудите и на излизане от вас намерите роза пред вратата с картичка в която пише вашето име.... каква ще е първата мисъл , изникнала във вашето съзнание ?
А ако е от някого от когото не сте я очаквали може би.... ?
аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...
sodomicdream
05-11-2008, 23:07
Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!
hahavteen
05-12-2008, 04:01
Първата ми мисъл ще е че е от момчето което харесвам(ако харесвам някой де ако не харесвам ще съм просто изненадана). Ама аз каквато съм блейка най-вероятно изобщо няма да я забележа 8-) А дали ще се зарадвам зависи от цвета на розата. Дори ако е от момче което не харесвам особено ако НЕ е червена може и да се съглася да излезем.
lipsvashh_mi
05-12-2008, 04:54
1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен :?
Mademoiselle
05-12-2008, 05:02
parvata mi misal 6te e ot koi b mogla da e rozata,no poneje sigurno nqma da poznaq 6te iz4akam tainstveniq obojatel da razbuli tainata :-)
1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен :? Майтап ще е ако ти оставят самобръсначка пред вратата :-D
Obsession
05-12-2008, 07:07
Мило е, все пак е по-добре лично да се подаряват цветя ;)
krem4et0
05-12-2008, 07:09
Понеже входът ни се заключва, трябва да е от някой комшия. А единствения млад комшия ми е 1-вия братовчед. Ще си помисля, че е извратен.
Всъщност преди години като се карахме, той ми оставяше пред вратата разни бележки, цветя и разни картички с извинение, че ме е наранил.....нищо чудно розат да е от него :D
nicolepcd
05-12-2008, 07:09
Няма да ме изкефи това :D Случвало се е нещо подобно, и не се зарадвах :? В смисъл.. не знам, беше ми гадно :lol:
bebe_s_bazuka
05-12-2008, 07:30
Ми бих се зачудила кой ли ще е направил този мил жест за мен и лично бих много много се зарадвала на това.Ще има цял ден да хвърча из небесата от щастие просто, защото съм страшна романтичка и оценявам и най-малките жестове към мен :oops:
mumiikataa
05-12-2008, 07:42
На мен ми се беше случило няколко дена преди 14 февруари и с малката разлика,че докато се прибирах от училище,наще ми звъняха и ме бъзикаха :-D оказа се,че са от един съученик,с който сме си добри фр...Ма му казах,че не искам да му давам надежди,щото тогава харесвах един,ходех с друг...абе каша...
VerryBerry
05-12-2008, 07:49
Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!
не всяко момиче заслужава това, и не всяко би оценило това.... дори и това момиче, за което мислех да направя този жест. Няма смисал :?
MartyParty
05-12-2008, 08:58
Бих помислила,че още сънувам.Някак нереално ми се струва....
bqsna_teenagerka
05-12-2008, 09:02
Ще се усмихна много чаровно и ще си помисля,че е от моето мило :-) ако пък не.. ще благодаря много за ласкателството на момчето@
kato` limonche
05-12-2008, 09:02
аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...
Ще остане човек с впечатление, че си бил много романтична натура :-P
Sladinka_f
05-12-2008, 11:06
Да...
Но ако знам може би от кой е...бих се зарадвала много,но ако е просто анонимна,по-скоро ще ми е някакси конфузно...
1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен :? +1 иначе вътрешно много ще се зарадвам .. дори и на шега цветето е за мен ... това ще е голям жест ... и ако е от човека когото обичам ... сигурно няма да съм просто на 7-мото небе ами ще летя от щастие ... дори и просто откъснато цвете от някоя градинка да е .... ще съм найстина най-щастливата.. :mrgreen:
Ivalinka
05-12-2008, 12:53
първата мисъл ще е ,че някой се бъзика с мен... :(
DjuDjiTo
05-12-2008, 12:53
+1
Амм сигурно ще си помисля,че е от сина на баничарката долу 8-) Най-вероятно ще я стъпча...
Иначе бих се зардвала. Много сладко е =) Но честно казано предпочитам някакво друго цвете или малко букетче (розата по-добре лично да ми я връчат) :smt045
MaLkaTa_LaDy
05-12-2008, 13:15
Аз пък бил си помислила, че някой се ебава с мен. Треа да е много загубен, за да оставя рози... Лично мое мнение!
1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен :?
+1
maharbal
05-12-2008, 13:31
хах. А никога ли не ви е минавало през ума, че може да е от някое момче,което не е от вечните свалячи,а съвсем обикновенно момче, което го е срам да ви каже лично че ви харесва и да ви подари лично роза :x Може просто да сте завъртяли главата на някое срамежливо момче, което не е от тези дето само по жени ойкат... И на мен така едно много сладко и готино момиче ми е завъртяла главата вече сигурно година и половина :smt055 :smt054 :smt007 :mrgreen: ... ама понеже не съм от свалячите ме е срам да я покана някъде или да и подара лично цвете... Дори за 8-ми март ползвах ослугите на куриер... :smt102 Помислете и върху този въпрос :smt102
fuck_the_usser
05-12-2008, 14:22
miii... ne e lo6a ideq... no nz tva ne emoi tip az si padam po po suvremenni ne6ta :grin: :) .. naprimer nqkoi qk SMS ili ne6to podobno... :oops: :oops:
natalitoo
05-12-2008, 17:21
parvata mi misal 6te e ot koi b mogla da e rozata,no poneje sigurno nqma da poznaq 6te iz4akam tainstveniq obojatel da razbuli tainata :-)
точно на място казано .. и аз така мисля
fuck_brainpants
05-12-2008, 17:58
Ако се случи ще си я прибера вкъщи ще си я доотгледам, а ако момчето иска да отсане "мистериозния" окееей мен :D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-12-2008, 17:59
Ако цапа гащи и Ако-то мирише .... не съм опитвал ... това, че изпускаш вида на момичето .... съсипва резултата ... става за сутрешна изненада на любимата или липса на време ...
partychild
05-12-2008, 18:05
vednaj v 7-mi klas na 8-mi mart takmo se pribirah i edno mom4e...koeto samo go bqh vijdala ..ta doide pri men i mi podari roza(makar i izkustvena :lol: :lol: :lol: pone taka si spomnqm de) plius lak za nokti rozov xiaxiax... :lol: ta mi stana mnogo interesno ot postapkata mu xiax ..sled tova idvashe v nashta mahala..ama i nego reznah.. :-D
Наистина са останали малко романтични същества. :smt120
partychild
05-12-2008, 18:09
Наистина са останали малко романтични същества. :smt120az sam si romanti4ka...no ne i s tezi kam koito nqmam 4uvstva...prosto nestava...
Бих се зарадвала че някой се е сетил за мен :-) а ако е от приятеля ми тогава вече ще съм на 7-мото небе! Ако не е от него... не знам сигурно ще ми стане малко неудобно и странно :?
А иначе ти питаш как ще е ако е от човек от който не очаквам... Да предположим че си нямах приятел...тогава ако си харесвах някой друг (не теб) и в първия момент ще си помисля че е от него и като не е сигурно ще остана малко разочарована...
Затова внимавай каква е ситуацията!
Ще се ми стане готино :-D
Ivalinka
05-12-2008, 19:48
Наистина са останали малко романтични същества.
преживяното до този момент не е за романтиката :(
-Същото. :(
-Същото. :(
+1
Ch0c0la73
05-12-2008, 20:30
mn shte mi stane milo i hubavo sashtevremno leko smeshno ili mn skunfuzno ako bashtata izlezne na vratata i go vidi 8-) ina4e e hubavko i romanti4no..shte mi stane dosta ineteresno ot koi shte e ako ne e ot priqtelq mi .. i 1vo shte si pomislq 4e e nqkva gavra ot priqtelkite 8-) ..ili ot nqkoi dr ;] nz hxah ;]
работатат е там, че не върви да направа този жест, щото с въпросния обект сме нещо като сърдити просто спряхме да си говорим.... от около месец и нещо... не м исе иска да е така... ама май немога да направя нищо по въпроса мерси за мненията ви страхотни сте !
unicorn_f
05-12-2008, 21:29
аз веднъж намерих бележка на входната врата..и пишеше че с още няколко писма и ще ми се разкрие кой е човека,ама така и не получих другите писма :D а първата ми реакция беше,че някой си прави майтап с мене и май наистина е било така щото нямаше други бележки :D :D :-D
една сутрин се събудите и на излизане от вас намерите роза пред вратата с картичка в която пише вашето име.... каква ще е първата мисъл , изникнала във вашето съзнание ?
супер много ше се трогна! При всички положения жеста няма да остане недооценен и със сигурност ще го върна! :P
punkrock
05-12-2008, 21:32
Единствения вариянт тва да ми се случи е, майка ми да ми да я е оставила ?!?!?!?! :shock: Или да е 8-ми март и аз да имам деца и те случайно да решат да ми напраят такъв подарък.. :-o
moon_flower
05-12-2008, 21:35
Аз бих била направо очарована!Обожавам малките,романтични жестове. Толкова са красиви...бих била много изненадана и цял ден сигурно бих мислиа за това...
за жалост е така на някой и да им сваляш звезди пак няма да те отразят
vesinka91
05-13-2008, 05:03
az bih otcenila i to mn visoko takyv jest :)
Whisper_to_me
05-13-2008, 20:23
Първо ще се изненадам и сигурно ще си помисля, че е шега... Със сигурност ще се зарадвам, от когото и да е...Е, ако е от този, в когото съм влюбена, със сигурност ще подивея от щастие... :grin: :grin: :-) Със сигурност ще остана приятно изненадана... :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-13-2008, 20:34
хах мн относително звучи какво бих направила.Не съм изпадала в такава ситуация.Бих се зарадвала.. а ако е от някои които не харесвам като момче няма да ми стане мн мн хубаво .. ддз
bubinka-_-
05-13-2008, 21:05
мале ще умра от щастие и първата ми мисъл ще е точно това че е от приятеля ми - от който най-малко очаквам да направи такова РОМАНТИЧНО нещо :) тои не си пада по тези неща , но знаете ли .. може и да са го шибнали лимките :P
Ще си кажа "Тоя е луд !" и ще вкарам ей такава усмивка 8-) :D
На всеки би му станало поне малко приятно. После жеста все някак ще се върне, никой няма да остане неоценен 8-).
Ou7taControL
05-14-2008, 00:59
ако намеря така роза пред нас... и то за мен.. ако е от някой, който ми е симпатичен, който харесвам или тн веднага ще му се обадя и като го видя ще го гушна и тн... :)
но ако е от някой, който ми досажда, от който неискам, който едва ли не мразя.. тогава розата ще я намери на пърчета в кофата 8-)
зависи :):):)
dar4enceto92
05-14-2008, 11:07
Като я видя ще се зардвам, ама страшно много, голяма романтичка съм :-) обаче после като разбера от кого е може и да ми стане кофти, щот ако е от някой, когото харесвам...перфектно, направо ще му се хвърля на врата, но ако не е...ще ми стане кофти и гадно.
LADY DEATHWISH
05-14-2008, 12:42
това ще е много МНОГО мило и 100 на 100 ще го оценя :-) ...... но не вярвам да ми се случи :oops:
всяка жена тайно си мечтае за нещо такова от човека когото харесва .... ама май май никоя няма да я огрее дори и тази за която си мислех в момента и тя не заслужава
lipsvashh_mi
05-14-2008, 21:10
1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен :? Майтап ще е ако ти оставят самобръсначка пред вратата :-D
хаха,това определено :-D ..но може ако момичето пазнава такива злобни хора,които се опитват по всячески начин от завист да й направят мръсноторкакто аз например.. ще се замисли...2рото по-възможно е ако харесва някой веднага да си помисли,че е от него--тогава пак се получава кофти разминаване :?
great_mari
05-15-2008, 06:32
Като я видя ще се зардвам, ама страшно много, голяма романтичка съм :-) обаче после като разбера от кого е може и да ми стане кофти, щот ако е от някой, когото харесвам...перфектно, направо ще му се хвърля на врата, но ако не е...ще ми стане кофти и гадно.
и аз съм на същото мнение :-)
и аз съм на същото мнение :-)
И аз.Това е много мил жест,ще се зарадвам естествено.Но никой ми е правил такова нещо :-k
Wrathchild
05-15-2008, 09:44
Ако е от приятеля ми, определено бих се зарадвала, не толкова на самото цвете, колкото за жеста.
Но пък ако е от някой друг би ми станало гадно, че е проявил такъв мил жест, а аз не мога да отвърна на чувствата му...
ооо мн мило :)
FreeSpirit
05-15-2008, 11:35
Мн мил жест и ще се почувствам наистина поласкана :)
Романтичка съм и ще ми хареса :grin: :grin: :grin:
soul1199
05-15-2008, 11:51
6e se zaradvam i zadulgitelno 6e razbera,ot kogo e,estt,4e 6e se nadqvam da e ot mom4eto,koeto haresvam