PDA

View Full Version : МАМКА МУ ! Аз ли не ставам ли к'во ?!?

fuck_brainpants
05-12-2008, 18:56
Здравйте ! Имам отвратителен прболем ! Момчето, което харесвам (доста силно при това) е по- голямо от мен с 5 години. Писах, му а той все за музика ми говори, като тръгна да завъждам друга тема, той - а това слушала ли си го ? ........ искам да знам каде е проблема ?!?!!? Дали, го е страх да контактува с мен ? Или каквото и да е.... МОЛЯ ВИ кажете, вашето мнение: Защо се държи така ?

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-12-2008, 18:59
Може би просто е адски вманиачен на тема музика. ;)
Аз какво да направя, след като не мога да намеря тема, която да представлява взаимен интерес на мен и на приятеля ми, той въобще да не се опитва да поддържа интересен разговор, а когато заговоря за нещо, което е отчасти важно за мен, той да пуска плоски шеги, с които ме прекъсва системно? :?

bEbsI
05-12-2008, 19:03
Явно не му се занимава с момичета на човека..знам ли..

ludo_momiche
05-12-2008, 19:04
Явно трябва да се опиташ да станеш по-важна от музиката му или поне да се опиташ да се впишеш,да обръща внимание и на теб и на нея. Най-верочно проблемът не е в теб и не бива да се притесняваш, бъде по-решителна и го попитай къде бъркаш или нещо такова... Пък може и просто да не е за теб,помисли си...

MiMcHeToOo
05-12-2008, 19:12
Щото е маняк.

nicolepcd
05-12-2008, 19:18
Ооо, лелее... ОжасТ :razz: :razz: :razz: Такива хора направо ме побъркват... не знам, 5 години не са малка разлика... може би наистина човекът си е маняк... :? Не ти завиждам... Може би с времето ще се отпусне :-o :)

FucKtheSyStem
05-12-2008, 19:26
Може би нямате друго за к`фо да си говорите...Или наистина е маняк на тази тема,ама предполагам че ако намерите някви други общи теми ще се оправят нещата...незнам :D Ем успех с него.Ако нищо не стане пълно е с други момчета :)

Ivalinka
05-12-2008, 19:28
нещо не обичам да се въртя около такива хора.. :( да си слуша музика,викам аз...сам

BlindedAngel
05-12-2008, 19:32
Според мене може да те има само за приятелка и нищо повече :)

xercu
05-12-2008, 19:41
Поздрави го с някоя мазна чалгия да видиш как ще смените темата...

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-12-2008, 19:43
може би е ограничен ... и това е живота му ... или твойте опити за разноообразие на диалога стигат до купонче, бивши или кой кфо кога къде направил ... няма да му е интересно ... почва се от общи неща ... възгледи ... частното по-добре да се спестява известно време ...

spensi
05-12-2008, 21:10
знам какво е да си на кафе със човек да си мисли само за една тема и го вълнува само това много е тъпо :D

babity
05-12-2008, 21:16
Може би просто е адски вманиачен на тема музика. ;)

Напълно възможно! В 90% от времето аз говоря за кучета. Тъй че, на мъжо ми му дойде супер като му обещах седмица, в която няма да спомена за куче, каквото и да е. :D

punkrock
05-12-2008, 21:26
Оф и той поредния недорасляк, не се занимавай :?

hahavteen
05-12-2008, 21:33
Според мен не е чак такъв проблем. И аз сега си пиша с един човек и си говорим през повечето време за музика и филми..Няма лошо. Така е супер лесно да се смени темата а и винаги има какво да се обсъди. А клипа хареса ли ти ? Китарата е страшна нали? Текста ми навява спомени за еди какво си.... и така може лесно да преминете към друга тема. Може просто да е срамежлив или да го е страх да не се изложи с нещо което ще каже и препочита да говори за това от което разбира. Почни ти да му говориш и му задавай въпроси които няма как да избегне и ще се отпусне малко по малко. :)

ziky
05-12-2008, 22:56
Мне..май по скоро е некъв тапанар....

Galinskii
05-13-2008, 06:12
Ппитайте да говорите за нещо актуално.. знам ли.. каквото вълнува младото общество днес. Било то матури, коли ( момчетата си падат по такива теми), филми, не е изключено спорт но в същото време се старай да избираш теми които ще ви бъдат интересни. Незнам опитай :)

Stamera
05-13-2008, 08:50
преди пет месеца и аз така бях за малко вманиачен и просто стана голям shit... и все още си блъскам главата в стената за тая случка ](*,)

HePeAJIeH
05-13-2008, 09:51
Може би наистина музиката е неговия живот..Или го е страх да си говори с тебе или е пълен задръстеняк :-o

ironi_sky
05-13-2008, 10:06
Вие пък кво го наредихте момчето така. Тя не е споменала никакви подробности и вие решихте, че проблема е в момчето. Може тя да е грозна
:-D
до Fuck_brainpants: Ако наистина иска да си говорите само за музика, по-добре не се напъвай с него! :-D

evil_peace
05-13-2008, 10:08
Я, тоз некъв кат мене :D Още една причина да си променя характера като видях темата 8-)

partychild
05-13-2008, 11:33
predi moq priqtel be6e taka... o6te kogato bqh v 8-mi klas i az togava ne go haresvah 6oto vse za kompiutri i mach govoreshe.... ta sega porasna i e savsem razli4en i sega sme si zaedno ot godina i polovina.... ta neznam toi ako naistina e tolkova vmania4en nqma da izlezne ni6to..ili prosto go popitai moje li da si govorite po druga tema osven muzika

partychild
05-13-2008, 11:35
Я, тоз некъв кат мене :D Още една причина да си променя характера като видях темата 8-)da nai dobre go promeni 8-) ne tolkova drasti4no... no kolkoto da imash mqsto za ob6tuvane i novi zapoznanstva... ili novi interesi :P

fuck_brainpants
05-13-2008, 19:10
Благодаря, на всички, които досега писаха в темата и се надявам и още да пишат... забравих да спомена една малка подробност.... един от неговите приятели ме харесва....така се запознах и с него...

m3ch3ncee
05-13-2008, 19:18
Еми не че в теб е проблема..Човека може би само музиката го интересува :)

bubinka-_-
05-13-2008, 21:01
еми може би просто нямате общи теми за разговор...се пак имате 5 години разлика...апък..незнам щом те занимава с музика начи..недей се занимава..какво искаш? като се навие да тръгнете пак да ти говори само замузика..? надали :) аз с моя приятел също имам 5 години разлика но хубавото в нашата връзка е ,че винаги има за какво да си говорим...имала сам и приятел с който като излезем гледаме в различни посоки и не обелваме нито дума...не те съветвам да излизаш с такъв човек..:) гледай да е твоята зодия :) ние с моя сме водолейчета и не ни спират устичките да приказваме :-P