View Full Version : Ако сте успяли да откажете цигарите споделете как
samonervi
05-13-2008, 09:10
Ами да пишат само хора ,които са пушили поне 5-6 години и са успяли да ги откажат
XxPunkyStreetXx
05-13-2008, 10:02
иска се силна воля... никакви лепенки и глупусти ,дето са по рекламите, не помагат... 8)
samonervi
05-13-2008, 10:07
Това го знам,аз съм пробвала с Табекс ама не помогна.За волята знам но трудното е точно когато ти се пуши да не го правиш.какво правите вие когато ви се пуши?
crazyhair
05-13-2008, 11:23
as sam pu6il zaradi edno momi4e 1 godina i kato se upitah da spra mi be6e mn trudno i po4nah i do sega dav4a davki kogato mi se dopu6i :)
TenioIvanov
05-13-2008, 11:31
Emi Probvai Da Divchesh Dufki ili smucha bonboni ili choplq slunchogled i malko volq sichko stava ;) ako nemojesh izvednaj mini na po slabi cigari
след близо 8 години и много опити да ги откажа се събудих болна една сутрин и нали знаеш, че като си болен не ти се пуши особено. И така продължи това 4-5 дена и не бях пушила и просто реших да не почвам пак. Беше идеалния момент. Не съм палила от тогава.Номера е дори и да опитваш поне първите 3-4 години иначе пак ще привикнеш.
pu6eh 2 godini i re6ih da se zanimavam pove4e sus sport i re6ih da gi spra i ne mi be6e nikak trudno ...
sorry 4e pi6a na latinica ...
Yanichka
05-13-2008, 16:14
Пробваи в началото да не ги спираш а да ги ограничиш..примерно пушиш по 5 цигари на ден после по 2 после по 1...за няколко месеца може и да ги откажеш веднага няма да стане...поне аз така ги отказах
Loshotia
05-13-2008, 16:37
Аз не пуша, но еда приятелка, която пуши много, като беше болна случеше едни бонбони за кашлица и каза, че от тях не и се пуши
tItEufFf
05-13-2008, 16:39
иска се силна воля... никакви лепенки и глупусти ,дето са по рекламите, не помагат... 8)
Не знам дали тези във България десйтват, но майка ми имаше едни от Америка и й помогна до известна степен. Жалко, че няма воля да ги спре напълно
Maika mi se opita da otkaje cigarite s tabletki Tabex no nikakuv uspeh ...Zapo4na da pulnee ...Trqbva ti volq...No sum zabelqzala 4e pri pusha4ite mejdu 15-30 godini e dosta trudno poradi tova 4e jivota na tazi vuzrastova grupa e neveroqtno zaburzan i nqma kak da ne si palnesh cigara
pu6eh po-malko ot gazaria ma po edno vreme po4nah dosta po-ve4e i mi stana 6iban navik :? kak gi otkazah? zaminah v 6tatite kudeto nemojeh da si kupuvam za6toto o6te nqmah 18 i taka po nevolq gi otkazah ma mn se radvam 4e taka stana :) :) :)
RoyTheReaper
05-13-2008, 20:23
Както във всяка тема за отказване на цигари се изписват доста глупости.
Не пуша вече година и половина след 6 годишно пушене. Ама нито дръпка.
Пробваи в началото да не ги спираш а да ги ограничиш..примерно пушиш по 5 цигари на ден после по 2 после по 1...за няколко месеца може и да ги откажеш веднага няма да стане...поне аз така ги отказах
Забрави да ги спреш така. Ако изобщо си ги отказала, това е по-скоро случайност. Спират се рязко и изведнъж.
Maika mi se opita da otkaje cigarite s tabletki Tabex no nikakuv uspeh
Нормално, никотиновите заместители са безполезни. Хелоу, нали искате да се отървете точно от никотиновата зависимост? Тогава трябва да спрете никотина!
иска се силна воля... никакви лепенки и глупусти ,дето са по рекламите, не помагат...
Именно. Спират се изведнъж и като ти се допуши просто се държиш за стола. Друг начин няма. \:D/
az pyshih prodaljenie na edna polovin godina po 2-3 cigari na den imalo e dni koit ne sam pyshil vaobshe ima dni koito mn sam pyshil i sq ot 2 dena sam gi otkazal i da se nadqvame che taka she prodalja :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
peteto89
05-21-2008, 19:47
не мога да ти дам рецепта защото пуша вече 6 години и нямам воля да ги спра 8-)
ShadyRecords
05-22-2008, 12:34
Почнах да ходя на фитнес спрях цигарите не съм дърпал дори от 2 месеца и нещо вече сега съм в основен период и ми трябват килограми и ММ затова отказвайте тия лайна докато е време и почвайте да спортувате аз пушех от 3 години но ги отказах с воля става сичко !
Sladkata___
05-22-2008, 19:41
немога и аз пробвах се и издържах само един ден.Просто изведнъж никой не може да ме понася от приятелите ми пък дори и аз не знам кво толкова ги дразня и те викат че се далжи на цигарите и аз си запалих и не мога да ги откажа :(
LovePoisoned
05-23-2008, 15:35
Абе какво е това един ден 5, друг ден 3... и после като си в ден тип "1 цигара", си викаш: "Аре още една, а?"
Дядо ми как ги е спрял... ми с много корава воля! Маха всички цигари от вкъщи и по време на почивката на театъра не е пушил като останалите. И спрял ги е, сега си е супер.
не мога да ги откажа :D
И аз така :lol: най-много съм издържала 3 дни и после веднага тичам да си купя :?
Намери им заместител, като ти се допуши прави нещо друго, като спорт- аз бягам например, или храна, или каквото се сетиш. Намери си занимавка.
varnen4e
05-23-2008, 16:00
Emi Probvai Da Divchesh Dufki ili smucha bonboni ili choplq slunchogled i malko volq sichko stava ;) ako nemojesh izvednaj mini na po slabi cigari
Това с по- слабите цигари няма никакъв ефект.