Влез

View Full Version : Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?

mishleto___
05-13-2008, 17:39
Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?

xSaShEtOx
05-13-2008, 17:41
Nikak. :grin: Nqma nujda da razbirash. Povqrvai mi.

MinimalTrip
05-13-2008, 18:32
ако му се спи

LipSoFAnAnGel
05-13-2008, 18:37
Няма такъв начин......може да проверяваш смсите му ако се съмняваш в него, но и това не е гаранция...трябва да му се довериш пък каквото стане..

krem4et0
05-13-2008, 18:38
Ти много яко си се панирала. Я зарязвай дядото и си вземи някой по-млад, н който ще му става, ще те желае и ще правите секс всеки ден.

А иначе съм чувала, че ако мъжа е правил секс скоро, като му потопиш тестисите във вода, те ще изплуват на повърхността.

miteto
05-13-2008, 18:43
xahaxhxahxahxahxahxa тва последнотио ме разби, трябва да пробвам с тестисите си някой път :D ама да не земат да заплуват и по течението, че става лошо :D :lol: 8-)

slaveto1989
05-13-2008, 18:44
xahaxhxahxahxahxahxa тва последнотио ме разби, трябва да пробвам с тестисите си някой път :D ама да не земат да заплуват и по течението, че става лошо :D :lol: 8-)

:-o BASI PRIOMITE

krem4et0
05-13-2008, 18:47

Е, в леген де.

slaveto1989
05-13-2008, 18:48

Е, в леген де.
NAI-DOBRE KATO SPI MU GI TOPNI :razz:

bebok
05-13-2008, 18:57
xaxaxaxa emi nqma kak

VerryBerry
05-13-2008, 19:05
Той сам ще ти каже ;)

Stamera
05-13-2008, 19:59
вземи проба от чепа му :razz: :razz: :razz:

Lainovoz
05-13-2008, 20:04
Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?

Елементарно... Постави се на мястото на евентуалната друга...

air_J
05-13-2008, 20:13
Единственият начин да разбереш дали гаджето ти изневерява, е да изпратиш СМС на кратък номер 1924 с текст HAY и името на гаджето ти! :oops:

amatorium
05-13-2008, 21:33
Mnogo zavisi ot momcheto.

BaiboCo
05-13-2008, 21:36
Ти много яко си се панирала. Я зарязвай дядото и си вземи някой по-млад, н който ще му става, ще те желае и ще правите секс всеки ден.

А иначе съм чувала, че ако мъжа е правил секс скоро, като му потопиш тестисите във вода, те ще изплуват на повърхността.
Yeah

fNatiC
05-13-2008, 22:27
Ако намали вниманието си към теб. Наблюдавай го.. Колко често те е наричал с мили думи преди и сега. Има ли промяна в жестовете му от преди. Как се държи в дадени ситуации, има ли промяна.

CNN
05-13-2008, 22:48
Това с тестисите и водата ме уби! Просто си представете " Миличко, би ли си потопил топките в ей тоя леген. Искам да проверя нещо"

random_guy1
05-13-2008, 23:04
Това с тестисите и водата ме уби! Просто си представете " Миличко, би ли си потопил топките в ей тоя леген. Искам да проверя нещо"

... а ако мъжа е хитър, ще е с тежести по топките :D

Sarabi
05-13-2008, 23:05
Абе мацка като толкова се притесняваш просто го попитай ! Какво ще хващаш да му ровиш из смс-ите, да го шпионираш, да го разследваш, да му топиш топките във вода хахахха ( яки идеи 8-) ). Казваш му да си ти каже точно и ясно. Ако е кръшкал значи не му пука чак толкова за теб и може просто да скъсате за да не те мъчи. Ако не е ... лошо за тебе, баси, толкова ли му нямаш доверие на тоя човек ?

SINDEL
05-14-2008, 08:25
Омфг... няма как принципно.
Нооо, ако постоянно е изморен, спи му се и като цяло забележиш, 4е е престанал да изпитва каквито и да било сексуални вле4ения към теб, има върху какво да се замислиш определено...

sh3_1s_7h3_0n3
05-14-2008, 09:46
Нооо, ако постоянно е изморен, спи му се и като цяло забележиш, 4е е престанал да изпитва каквито и да било сексуални вле4ения към теб, има върху какво да се замислиш определено...

Е, може да е изморен и да му се спи и от много работа, учене и т.н. (нали?!).. http://www.ue-varna.info/images/smilies/unsure.gif

LadyDy
05-14-2008, 10:20
НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЗА ЖАЛОСТ НА НАС - МОМИЧЕТАТА-..... :o

krem4et0
05-14-2008, 10:36

Тя споделя в друга тема, че не правят секс с месеци.

bulgarcheto
05-14-2008, 11:07
като го попиташ ;) Глупаво е да те лъже, а ако го направи сигурно ще разбереш

mishleto___
05-14-2008, 11:37
Знаете ли кое е най странното. Това че се държи много яко с мен и няма за какво да се хвана. Държи се мило,мили думи и всичко е 6. Точно за това съм много обуркана и незнам какво става.

Re5peC7
05-14-2008, 12:21
еми то не пречи да се държи добре и след като е направил нещо, но никой не може да ти каже със сигурност защото не мисля че има пророци тук който да получават видения, а за това как да разбереш не можеш никак освен той ако не се издъни нещо :) а пък и може да няма време за секс или да има някакъв проблем нз :)

miteto
05-14-2008, 12:53
Знаете ли кое е най странното. Това че се държи много яко с мен и няма за какво да се хвана. Държи се мило,мили думи и всичко е 6. Точно за това съм много обуркана и незнам какво става.

Момиче, щом ти е хубаво с него от какво се притесняваш? Положителните емоции са най-важното нещо в тоя живот. Стига си се притеснявала за глупости и се радвай, че го имаш ;). Всичко ще си дойде на мястото, успокой се ;) Дръж се естествено и бъди щастлива.

bebok
05-14-2008, 18:08
Kaто оная му работа мирише на друга слива,не на твоита :grin:

+1 :D ima ne6to vqrno pone kato printsip ako ne bykvalno :D

amatorium
05-14-2008, 20:01

Ako ne pravqt sex s mesetsi e druga rabota. A i shto za vruzka e da ne pravish sex s mesetsi (osven ako ne ste dalech edin ot drug)!? Koi muj nqma da pravi sex s mesetsi ... v tozi sluchai mnogo qsno, che i izneverqva ili e mnogo zle toq ...

LitTlE_BeBsIiI
05-14-2008, 20:05
Иу :-D :-D :-D

lwsu
05-14-2008, 20:53
Иу :-D :-D :-D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

alksndr
05-14-2008, 22:28

I momchetata... moqta fr. v momenta ne e pri men.. imame si doverie edin na dr. obichame se vsi4ko.. no vse pak me e strah da ne se iskyshi..
tq kazva che nqma no.. za tezi koito se obichat istinski znaqt che strah vinagi ima.. daje shtqh da otvorq i az takawa tema....
za jalost i az nz. kak moje da razberem :[
i men me e strah dosta ot tova..

krem4et0
05-15-2008, 06:24

Ako ne pravqt sex s mesetsi e druga rabota. A i shto za vruzka e da ne pravish sex s mesetsi (osven ako ne ste dalech edin ot drug)!? Koi muj nqma da pravi sex s mesetsi ... v tozi sluchai mnogo qsno, che i izneverqva ili e mnogo zle toq ...

Е, не е гаранция. В друга нейна тема писах, че дори и да й изневерява, ако тя го привлича, ако има сексуална тръпка и към нея, ще я пожелава, въпреки, че е правил секс онзи ден с друга жена. Според мен теорията ми се потвърждава и от нейните думи в тази тема:приятно им е да са двамата, разбират се добри, но вече тръпката е изчезнала. Това да сте мили 1 с друг не е достатъчно. В погледа ви трябва да се вижда огън, страст, желание.

Има и друга опция-той е доста по-възрастен от нея. С 18 години мисля. Просто е взел да я възприем като свое дете, което се нуждае от обич, закрила, но с което не е редно да прави секс.

Разбира се причините може да са коренно различни. Моята сестра с бившия си съпруг правеха секс 1 път месечно. Тя го е съблазнявала по хиляди начини, но той е лягал, обръщал се е на другата страна и е заспивал. Когато след хиляди молби го е склонявала на малко креватни забавления, сексът е бил 5 минути, без грам любовна игра, без никакво удоволствие за нея, с празен поглед лишен от всякаква страст при него. мотивът му е бил-не харесвам секса.

Разбира се те имаха и доста други проблеми и сега са щастливо разведени. Тя има нов приятел, с който наистина правят секс рядко(той е във Варна а тя в Свищов), но като се видят по нейните думи рядко стават от леглото.

krem4et0
05-15-2008, 06:26

I momchetata... moqta fr. v momenta ne e pri men.. imame si doverie edin na dr. obichame se vsi4ko.. no vse pak me e strah da ne se iskyshi..
tq kazva che nqma no.. za tezi koito se obichat istinski znaqt che strah vinagi ima.. daje shtqh da otvorq i az takawa tema....
za jalost i az nz. kak moje da razberem :[
i men me e strah dosta ot tova..

Точно тези, които са сигурни, че любовта е истинска, не се боят. Аз не се боя да оставя моя 1 сидмица в 1 стая само с развратни жени. И в тази ситуация той не би се изкушил и не би ми иззневерил. Не всичко е секс. Когато цената е да си с любимия човек или да го загубиш, много сериозно ще се замслиш какво правиш.

bebok
05-19-2008, 13:49
ako ima6e na4in da rabere6 dali ti izneverqva ili ne to samo edno bi bilo sig bi imalo mn po-malko dvoiki i o6te po-malko svadbi :)

beb4eto0o
05-19-2008, 14:00
xaxa mi az znam edin na4in i tva e pri pove4eto mom4eta kogato neste pravili skoro sex i toi nese zadovolqva redovno kogato go pravite spermata my trqbva ili da e pove4e ili da e po gasta ,a ako ne e kato neste pravi li sex zna4i 4e go pravi s dryga a i sa6to po samoto my jelanie za sex

sykrovishteto
05-19-2008, 14:05
xaxa mi az znam edin na4in i tva e pri pove4eto mom4eta kogato neste pravili skoro sex i toi nese zadovolqva redovno kogato go pravite spermata my trqbva ili da e pove4e ili da e po gasta ,a ako ne e kato neste pravi li sex zna4i 4e go pravi s dryga a i sa6to po samoto my jelanie za sex

Е да ама ако преди това е лъскал,спермата пак ще му е по- малко.Така че това не е гаранция, че е бил с друга ! ;)

assd
05-19-2008, 21:59
има логика !

Glam
05-19-2008, 22:09
Феминистка тема!
Жените не сте някакви безгрешни ангели - вие много повече изневерявате от нас :-x

По темата: Не може да се разбере разбира се, и това е хубавото 8)

pepita87
05-20-2008, 09:50
Той сам ще ти каже ;)

Da,be :razz:

sadsad
05-21-2008, 12:09
Той сам ще ти каже ;)
пхахаха вярваш ли си :D

beb4eto0o
05-21-2008, 14:05
В една враска е важно доверието и споделянето ,а ти като се самняваш явноо не е така и бих казала,че тази враска няма да има бадеще и както krem4et0 каза :Има и друга опция-той е доста по-възрастен от нея. С 18 години мисля. Просто е взел да я възприем като свое дете, което се нуждае от обич, закрила, но с което не е редно да прави секс.
голямата разлика в годините ви си указва влиянието и както само се обеждаваш ,че неможе да имаш такава враска,а може той да има проблеми с ерекцията ,защо просто не си поговориш с него каде е проблема,защото ние тук няма как да знаем или да си намериш момче на твоите години ,което ще те задоволява максимално и ще имате общи интереси.

pErFeKt_GiRl
05-21-2008, 16:51
[quote="Sarabi*"][b]Абе мацка като толкова се притесняваш просто го попитай ! Какво ще хващаш да му ровиш из смс-ите, да го шпионираш, да го разследваш, да му топиш топките във вода хахахха ( яки идеи 8-) ). Казваш му да си ти каже точно и ясно. :arrow: :arrow: dA..dA i toi katy 4eli 6e si priznai... :-D :P

rozova_lady
05-22-2008, 08:01
po belioto moje6 da poznae6...ako ste postoqno zaedno de..po deistviqta,po pogledite po mnogo na4ini ama ne se pritesnqvai se 6te razbere6 za tova ne ti trqbvat saveti .

Sharky_Kn
05-22-2008, 09:11
Еми пробай да го притиснеш ;) Кажи му примерно че са ти казали всичко ... как е могъл да го направи и некви такива и ако сам не си признае му кажи че просто си го тествала и се опитай да му обясниш по какви причини смяташ че ти изневерява ...

panther
05-22-2008, 09:38
Сложи му катинар на пишката :D

Hilary_
05-22-2008, 11:24
ми не може...то се усеща по нежелание...поведение...пита й го ако мислиш че ще ти каже макар че се съмнявам...но ако е така по добре го зарежи щом търси чуждо! :?

parkourgirlss
05-22-2008, 18:12
Иу :-D :-D :-D Aaaaa ubi meee :D

SlYn4iCe
05-22-2008, 18:26
УууУу отрежи му мъничкото инструментченце :grin: и си го сложи в буркан и нататък ти решаваш кфо да го правиш :evil: :evil:

beb4eto0o
05-23-2008, 16:26
neti trqbva da razbira6 az kato bqh razbrala da nemisli6 4ee mnogo priqtno

porcelanova_kukli4ka
05-23-2008, 16:38
По тъпа тема някой не можа ли да измисли .... :-x :booooomb:

mishleto___
05-27-2008, 10:45
Благодаря на всички за упреците. Нищо друго не видях освен тях. Тая тема я приключвам !!!

Alabala16
08-30-2009, 16:02
mmmmmm mn lesno,blafirai go 4e znaesh vsi4ko. az taka napravih
i 4uh tova koeto nikoga ne iskah da 4uvam..
no mainata my,6te pla4esh kato men no sled vreme shte
osyznaesh,4e toi ne zaslujava da byde s teb.
jivei si jivota momiche........ vsi4ki sa ednakvi :P

Jumbie483
08-30-2009, 16:50
Детектор на лъжата !!!

sweetchef
08-30-2009, 17:05
Ако мирише да женски парфюм.Има червило по яката или просто се даржи по отдрапнато и студено :)

Dimana99
08-30-2009, 17:21
Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?За какво ти е да разбереш?

Ax3
08-30-2009, 17:48

Хахахахахахаха ти па :D :D