View Full Version : Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?
mishleto___
05-13-2008, 17:39
Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?
xSaShEtOx
05-13-2008, 17:41
Nikak. :grin: Nqma nujda da razbirash. Povqrvai mi.
MinimalTrip
05-13-2008, 18:32
ако му се спи
LipSoFAnAnGel
05-13-2008, 18:37
Няма такъв начин......може да проверяваш смсите му ако се съмняваш в него, но и това не е гаранция...трябва да му се довериш пък каквото стане..
krem4et0
05-13-2008, 18:38
Ти много яко си се панирала. Я зарязвай дядото и си вземи някой по-млад, н който ще му става, ще те желае и ще правите секс всеки ден.
А иначе съм чувала, че ако мъжа е правил секс скоро, като му потопиш тестисите във вода, те ще изплуват на повърхността.
xahaxhxahxahxahxahxa тва последнотио ме разби, трябва да пробвам с тестисите си някой път :D ама да не земат да заплуват и по течението, че става лошо :D :lol: 8-)
slaveto1989
05-13-2008, 18:44
xahaxhxahxahxahxahxa тва последнотио ме разби, трябва да пробвам с тестисите си някой път :D ама да не земат да заплуват и по течението, че става лошо :D :lol: 8-)
:-o BASI PRIOMITE
krem4et0
05-13-2008, 18:47
Е, в леген де.
slaveto1989
05-13-2008, 18:48
Е, в леген де.
NAI-DOBRE KATO SPI MU GI TOPNI :razz:
VerryBerry
05-13-2008, 19:05
Той сам ще ти каже ;)
вземи проба от чепа му :razz: :razz: :razz:
Lainovoz
05-13-2008, 20:04
Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?
Елементарно... Постави се на мястото на евентуалната друга...
Единственият начин да разбереш дали гаджето ти изневерява, е да изпратиш СМС на кратък номер 1924 с текст HAY и името на гаджето ти! :oops:
amatorium
05-13-2008, 21:33
Mnogo zavisi ot momcheto.
Ти много яко си се панирала. Я зарязвай дядото и си вземи някой по-млад, н който ще му става, ще те желае и ще правите секс всеки ден.
А иначе съм чувала, че ако мъжа е правил секс скоро, като му потопиш тестисите във вода, те ще изплуват на повърхността.
Yeah
Ако намали вниманието си към теб. Наблюдавай го.. Колко често те е наричал с мили думи преди и сега. Има ли промяна в жестовете му от преди. Как се държи в дадени ситуации, има ли промяна.
Това с тестисите и водата ме уби! Просто си представете " Миличко, би ли си потопил топките в ей тоя леген. Искам да проверя нещо"
random_guy1
05-13-2008, 23:04
Това с тестисите и водата ме уби! Просто си представете " Миличко, би ли си потопил топките в ей тоя леген. Искам да проверя нещо"
... а ако мъжа е хитър, ще е с тежести по топките :D
Абе мацка като толкова се притесняваш просто го попитай ! Какво ще хващаш да му ровиш из смс-ите, да го шпионираш, да го разследваш, да му топиш топките във вода хахахха ( яки идеи 8-) ). Казваш му да си ти каже точно и ясно. Ако е кръшкал значи не му пука чак толкова за теб и може просто да скъсате за да не те мъчи. Ако не е ... лошо за тебе, баси, толкова ли му нямаш доверие на тоя човек ?
Омфг... няма как принципно.
Нооо, ако постоянно е изморен, спи му се и като цяло забележиш, 4е е престанал да изпитва каквито и да било сексуални вле4ения към теб, има върху какво да се замислиш определено...
sh3_1s_7h3_0n3
05-14-2008, 09:46
Нооо, ако постоянно е изморен, спи му се и като цяло забележиш, 4е е престанал да изпитва каквито и да било сексуални вле4ения към теб, има върху какво да се замислиш определено...
Е, може да е изморен и да му се спи и от много работа, учене и т.н. (нали?!).. http://www.ue-varna.info/images/smilies/unsure.gif
НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЗА ЖАЛОСТ НА НАС - МОМИЧЕТАТА-..... :o
krem4et0
05-14-2008, 10:36
Тя споделя в друга тема, че не правят секс с месеци.
bulgarcheto
05-14-2008, 11:07
като го попиташ ;) Глупаво е да те лъже, а ако го направи сигурно ще разбереш
mishleto___
05-14-2008, 11:37
Знаете ли кое е най странното. Това че се държи много яко с мен и няма за какво да се хвана. Държи се мило,мили думи и всичко е 6. Точно за това съм много обуркана и незнам какво става.
еми то не пречи да се държи добре и след като е направил нещо, но никой не може да ти каже със сигурност защото не мисля че има пророци тук който да получават видения, а за това как да разбереш не можеш никак освен той ако не се издъни нещо :) а пък и може да няма време за секс или да има някакъв проблем нз :)
Знаете ли кое е най странното. Това че се държи много яко с мен и няма за какво да се хвана. Държи се мило,мили думи и всичко е 6. Точно за това съм много обуркана и незнам какво става.
Момиче, щом ти е хубаво с него от какво се притесняваш? Положителните емоции са най-важното нещо в тоя живот. Стига си се притеснявала за глупости и се радвай, че го имаш ;). Всичко ще си дойде на мястото, успокой се ;) Дръж се естествено и бъди щастлива.
Kaто оная му работа мирише на друга слива,не на твоита :grin:
+1 :D ima ne6to vqrno pone kato printsip ako ne bykvalno :D
amatorium
05-14-2008, 20:01
Ako ne pravqt sex s mesetsi e druga rabota. A i shto za vruzka e da ne pravish sex s mesetsi (osven ako ne ste dalech edin ot drug)!? Koi muj nqma da pravi sex s mesetsi ... v tozi sluchai mnogo qsno, che i izneverqva ili e mnogo zle toq ...
LitTlE_BeBsIiI
05-14-2008, 20:05
Иу :-D :-D :-D
Иу :-D :-D :-D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
I momchetata... moqta fr. v momenta ne e pri men.. imame si doverie edin na dr. obichame se vsi4ko.. no vse pak me e strah da ne se iskyshi..
tq kazva che nqma no.. za tezi koito se obichat istinski znaqt che strah vinagi ima.. daje shtqh da otvorq i az takawa tema....
za jalost i az nz. kak moje da razberem :[
i men me e strah dosta ot tova..
krem4et0
05-15-2008, 06:24
Ako ne pravqt sex s mesetsi e druga rabota. A i shto za vruzka e da ne pravish sex s mesetsi (osven ako ne ste dalech edin ot drug)!? Koi muj nqma da pravi sex s mesetsi ... v tozi sluchai mnogo qsno, che i izneverqva ili e mnogo zle toq ...
Е, не е гаранция. В друга нейна тема писах, че дори и да й изневерява, ако тя го привлича, ако има сексуална тръпка и към нея, ще я пожелава, въпреки, че е правил секс онзи ден с друга жена. Според мен теорията ми се потвърждава и от нейните думи в тази тема:приятно им е да са двамата, разбират се добри, но вече тръпката е изчезнала. Това да сте мили 1 с друг не е достатъчно. В погледа ви трябва да се вижда огън, страст, желание.
Има и друга опция-той е доста по-възрастен от нея. С 18 години мисля. Просто е взел да я възприем като свое дете, което се нуждае от обич, закрила, но с което не е редно да прави секс.
Разбира се причините може да са коренно различни. Моята сестра с бившия си съпруг правеха секс 1 път месечно. Тя го е съблазнявала по хиляди начини, но той е лягал, обръщал се е на другата страна и е заспивал. Когато след хиляди молби го е склонявала на малко креватни забавления, сексът е бил 5 минути, без грам любовна игра, без никакво удоволствие за нея, с празен поглед лишен от всякаква страст при него. мотивът му е бил-не харесвам секса.
Разбира се те имаха и доста други проблеми и сега са щастливо разведени. Тя има нов приятел, с който наистина правят секс рядко(той е във Варна а тя в Свищов), но като се видят по нейните думи рядко стават от леглото.
krem4et0
05-15-2008, 06:26
I momchetata... moqta fr. v momenta ne e pri men.. imame si doverie edin na dr. obichame se vsi4ko.. no vse pak me e strah da ne se iskyshi..
tq kazva che nqma no.. za tezi koito se obichat istinski znaqt che strah vinagi ima.. daje shtqh da otvorq i az takawa tema....
za jalost i az nz. kak moje da razberem :[
i men me e strah dosta ot tova..
Точно тези, които са сигурни, че любовта е истинска, не се боят. Аз не се боя да оставя моя 1 сидмица в 1 стая само с развратни жени. И в тази ситуация той не би се изкушил и не би ми иззневерил. Не всичко е секс. Когато цената е да си с любимия човек или да го загубиш, много сериозно ще се замслиш какво правиш.
ako ima6e na4in da rabere6 dali ti izneverqva ili ne to samo edno bi bilo sig bi imalo mn po-malko dvoiki i o6te po-malko svadbi :)
beb4eto0o
05-19-2008, 14:00
xaxa mi az znam edin na4in i tva e pri pove4eto mom4eta kogato neste pravili skoro sex i toi nese zadovolqva redovno kogato go pravite spermata my trqbva ili da e pove4e ili da e po gasta ,a ako ne e kato neste pravi li sex zna4i 4e go pravi s dryga a i sa6to po samoto my jelanie za sex
sykrovishteto
05-19-2008, 14:05
xaxa mi az znam edin na4in i tva e pri pove4eto mom4eta kogato neste pravili skoro sex i toi nese zadovolqva redovno kogato go pravite spermata my trqbva ili da e pove4e ili da e po gasta ,a ako ne e kato neste pravi li sex zna4i 4e go pravi s dryga a i sa6to po samoto my jelanie za sex
Е да ама ако преди това е лъскал,спермата пак ще му е по- малко.Така че това не е гаранция, че е бил с друга ! ;)
има логика !
Феминистка тема!
Жените не сте някакви безгрешни ангели - вие много повече изневерявате от нас :-x
По темата: Не може да се разбере разбира се, и това е хубавото 8)
pepita87
05-20-2008, 09:50
Той сам ще ти каже ;)
Da,be :razz:
Той сам ще ти каже ;)
пхахаха вярваш ли си :D
beb4eto0o
05-21-2008, 14:05
В една враска е важно доверието и споделянето ,а ти като се самняваш явноо не е така и бих казала,че тази враска няма да има бадеще и както krem4et0 каза :Има и друга опция-той е доста по-възрастен от нея. С 18 години мисля. Просто е взел да я възприем като свое дете, което се нуждае от обич, закрила, но с което не е редно да прави секс.
голямата разлика в годините ви си указва влиянието и както само се обеждаваш ,че неможе да имаш такава враска,а може той да има проблеми с ерекцията ,защо просто не си поговориш с него каде е проблема,защото ние тук няма как да знаем или да си намериш момче на твоите години ,което ще те задоволява максимално и ще имате общи интереси.
pErFeKt_GiRl
05-21-2008, 16:51
[quote="Sarabi*"][b]Абе мацка като толкова се притесняваш просто го попитай ! Какво ще хващаш да му ровиш из смс-ите, да го шпионираш, да го разследваш, да му топиш топките във вода хахахха ( яки идеи 8-) ). Казваш му да си ти каже точно и ясно. :arrow: :arrow: dA..dA i toi katy 4eli 6e si priznai... :-D :P
rozova_lady
05-22-2008, 08:01
po belioto moje6 da poznae6...ako ste postoqno zaedno de..po deistviqta,po pogledite po mnogo na4ini ama ne se pritesnqvai se 6te razbere6 za tova ne ti trqbvat saveti .
Sharky_Kn
05-22-2008, 09:11
Еми пробай да го притиснеш ;) Кажи му примерно че са ти казали всичко ... как е могъл да го направи и некви такива и ако сам не си признае му кажи че просто си го тествала и се опитай да му обясниш по какви причини смяташ че ти изневерява ...
Сложи му катинар на пишката :D
ми не може...то се усеща по нежелание...поведение...пита й го ако мислиш че ще ти каже макар че се съмнявам...но ако е така по добре го зарежи щом търси чуждо! :?
parkourgirlss
05-22-2008, 18:12
Иу :-D :-D :-D Aaaaa ubi meee :D
SlYn4iCe
05-22-2008, 18:26
УууУу отрежи му мъничкото инструментченце :grin: и си го сложи в буркан и нататък ти решаваш кфо да го правиш :evil: :evil:
beb4eto0o
05-23-2008, 16:26
neti trqbva da razbira6 az kato bqh razbrala da nemisli6 4ee mnogo priqtno
porcelanova_kukli4ka
05-23-2008, 16:38
По тъпа тема някой не можа ли да измисли .... :-x :booooomb:
mishleto___
05-27-2008, 10:45
Благодаря на всички за упреците. Нищо друго не видях освен тях. Тая тема я приключвам !!!
Alabala16
08-30-2009, 16:02
mmmmmm mn lesno,blafirai go 4e znaesh vsi4ko. az taka napravih
i 4uh tova koeto nikoga ne iskah da 4uvam..
no mainata my,6te pla4esh kato men no sled vreme shte
osyznaesh,4e toi ne zaslujava da byde s teb.
jivei si jivota momiche........ vsi4ki sa ednakvi :P
Jumbie483
08-30-2009, 16:50
Детектор на лъжата !!!
sweetchef
08-30-2009, 17:05
Ако мирише да женски парфюм.Има червило по яката или просто се даржи по отдрапнато и студено :)
Dimana99
08-30-2009, 17:21
Как да разберем дали приятелят ни прави секс с друга ?За какво ти е да разбереш?
Хахахахахахаха ти па :D :D