View Full Version : Много тънки вежди
sladkъ_mackъ
05-13-2008, 20:21
Проблема е че имах що годе нормални вежди,ма нз какво ме прихвана се искам тук да скубна,там да скубна,да станат по-тънки и зех че мнохо ги изтъних,та сега :( Аз си се харесвам,не мисля че е прекалено,но майка ми като почне да ми крещи "погледни се на какво си се направила.." и се чувствам ужасно :? Как да ги направя по-дебели,трябва ли да чакам да си пораснат или какво??Много мразя да ги чакам да растат,щот като почнат да избиват косъмчета и стои мн зле.. :( А има ли някакви моливи за вежди,чувала съм,но не знам как се ползват.10x :)
Yanichka
05-13-2008, 20:26
Има да влизаш в един козметичен магазин и казваш молив за вежди и ще ти покажат цветове близки до твоите...а иначе слагаш няколко пъти и ще се научиш не е трудно :)
emi to ima pri4ina horata da imat vejdi :? kofti e kato sa mn tunki 6toto ti pravi 4eloto mn golqmo ili prosto e stranno da gi nqma! is4akai da porasnat a do togava si slagai malko moliv. molivi za vejdi ima vsqkakvi, prosto izberi cvqt kolkoto se moje po-blizo do tozi na vejdite ti i leko go sloji tam kudeto ima nujda.
sladkъ_mackъ
05-13-2008, 20:32
ок ще си взема.А къде точно се слага,под веждата ли?
Yanichka
05-13-2008, 20:49
ок ще си взема.А къде точно се слага,под веждата ли?Ами не просто си рисуваш върху твоите вежди...правиш си форма каквато на теб ти харесва
Dilian4enceto
05-14-2008, 07:53
една приятелка си ги минава отгоре с черен пастел (за рисуване) и седи сипер яко и естествено пробвай ако искаш
sladkъ_mackъ
05-14-2008, 09:07
ок ще си взема.А къде точно се слага,под веждата ли?Ами не просто си рисуваш върху твоите вежди...правиш си форма каквато на теб ти харесва ем аз така направих един път и една фр каза че не се слага така че стояло смешно..
И аз имах подобен проблем преди време, и аз си мислех, че са ми добре веждите, въпреки, че всички ми казваха обратното :-D
Както и да е, пораснаха и сега внимавам повече ;)
Като погледна някой стара снимка... там няправо нямам вежди :(
Споко, след няколко седмици ще се пооправят ;)
Иначе, по едно време пробвах да слагам и молив, но нещо не седеше добре :(
MaDdNeSs_GirL
05-14-2008, 12:04
Купи си молив специално за вежди. Ако си русичка - сив на цвят, ако си с тъмна коса - черен, а ако си червенокоса - кафяв. Рисувай отгоре върху косъмчетата , а ако имаш пропуски, запълвай и тях, но в никакъв случай не променяй формата си чрез молив.
Има да влизаш в един козметичен магазин и казваш молив за вежди и ще ти покажат цветове близки до твоите...а иначе слагаш няколко пъти и ще се научиш не е трудно :)
+1
Първият път, когато си ги изкубах......бяха страхотни, а сега какво направих - и аз не знам. Съсипах си ги и с нетърпение очаквам да се оформят, че да ги оправя. :(
i_hate_you_but_i_love_you
05-14-2008, 17:39
малеее и аз преди 2-3 месеца се бях оскубала доста и съученичките ми казваха че са прекалено тънки и майка ми крещеше подобни неща ама сега се оправиха.. не съм си слагала молив защото едно момиче от даскалото ми си слагаше и изглеждаше супер искуствено..
Пробвай с черен молив въпреки ми че ми се струва комично.И все пак щом ти си се харесваш кво слушаш майка ти...Но тъй като допускам че може ти да си заблудената питай няколко приятелки какво мислят по въпроса.
marina star
05-14-2008, 18:45
emi 6te trae6 da ti porasnat 6te ide6 na kozmetik vmesto da si pravi6 experimenti
sladkъ_mackъ
05-14-2008, 18:58
emi 6te trae6 da ti porasnat 6te ide6 na kozmetik vmesto da si pravi6 experimenti Не съм си правила експерименти,ходих на козметик,нищо не направи,ядосах се и реших сама да се оправям..
Ако държиш да си слагаш молив слага се по следния начин: цвета как да си избереш едно момиче беше писало по-горе;взимаш молива и почваш на малки леекички щрихчета да го слагаш по посока на растежа на косъмчетата, можеш да сложиш малко на празнините, ако има такива. След това взимаш една мека четчица и ги минаваш отгоре за да обереш излишното и да не седи изкуствено
Не пробвай да им променяш формата с молив, ще приличаш на клоун. Успех :-)
t!nchety
05-15-2008, 11:35
И аз първия път като ги оскубах почти нямах вежди :lol:
но ги изчаках да пораснат и ги оформих и сега са добре.