View Full Version : HELP!!
tonit0yy
05-14-2008, 13:28
mi m0je da vi se stori stranno no priqtelq mi e mn vqrva6t i za neg0 po4tiiiiii vsi4ko e grqh ama mn si go obi4kam na 15 sum ama t0i iska da se OJENIMEEEEEEEE :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: za da ne e grqh ni6ty..osoben0 sexa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: kakvo da pravq feee h0raaaaa :shock: :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: :-#
приятеля ти да не е резак????? :razz: :razz: :razz: :razz:
tonit0yy
05-14-2008, 13:55
a? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: poqsni! :D :D :D
baby_inloff
05-14-2008, 13:58
аа той на колко е ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ми да не е резак(турчин),щото те мазните турци така правят... :lol: :lol:
a как правят мазните българи? :shock: :lol:
baby_inloff
05-14-2008, 14:03
tonit0yy molq te kaji ako iska6 da ti pomognem dai malko pove4e info toi na kolko e vmomenta b1lgarin li e ot koga ste zaedno :) :) :) :)
baby_inloff
05-14-2008, 14:05
no p1k neka sme seriozno tfa se pak si e predlojenie za brak :shock: momi4eeee dai o6te infoooooooo
маните българи колкото и да са мазни не се женят на 15 години,понеже така изисквал обичаят и не са фанатици на тема секс.в смисъл не е задължително да си женен за да можеш да правиш секс с приятелката си.това тяхното е направо фанатизъм.а мазните турци разбра какво правят нали...? :lol: :lol:
NeverTheSame
05-14-2008, 14:18
Ам странна религия ма начи...ако искаш да се жениш на 15 години...давай...ще съжаляваш после :D
хах това на мен ли го каза,че не стана ясно?не го задавам аз въпроса просто поясних,че ако приятеля й е резак се получава така...
NeverTheSame
05-14-2008, 14:24
хах това на мен ли го каза,че не стана ясно?не го задавам аз въпроса просто поясних,че ако приятеля й е резак се получава така...
Беше предназначено за авторката :)
tonit0yy
05-14-2008, 14:29
zna4i toi e na 17 e i e BULGARIN!! :D i mn si go obi4kam ama e nabojen ta znae li see :-o :-o :-o :-o help horaaaaaa
7 точка от правилата
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.