View Full Version : Вярно ли е,че ... ?
Вярно ли е,че 10 дена преди и 10 дена след менструацията колкото и да опитваш не можеш да забременееш ?
plami_plamster
05-14-2008, 15:13
Не. И не те съветвам да пробваш да ме опровергаеш :-D
Wrathchild
05-14-2008, 15:15
Глупости. Всичко зависи от това кога е овулацията, а в някои случаи съвпада непоследствено след менструацията. Рядко, но се случва.
не съм и тръгвала да пробвам,ама така ми казаха и реших да попитам щото ми е интересно :)
не съм и тръгвала да пробвам,ама така ми казаха и реших да попитам щото ми е интересно :)
mi na4i koito ti go e kazal e kreten :)
няма такова нещо и не е вярно това,че можеш да забременееш само когато си в овулация,вероятно това са ти казали.по всяко време освен при цикъл,може да забременееш,но наистина не пробвай това което са ти казали. :)
bulgarcheto
05-14-2008, 18:47
Пълни глупости. На теория и по време на менструация можеш да забременееш.
Пробвай и кажи после вярно ли е :)
така е но вероятността е много малка
100% сигурност има само при кастрация или при прекъсване на яйцепроводите ... и в менопаузата Или мъжа ако е стерилен ...
престанете с експериментите ,, прекалено грубо е на 14 да имаш дете ...
ами ти кога мислиш,че раждат ромите-на по 10 години.колкото и грубо да ти звучи е истина,факт
VinDiesel
05-14-2008, 19:39
Можеш естествено дори и когато си в цикъл пак може да забременееш щото пак имаш друга яйцеклетка ...
100% сигурност има само при кастрация или при прекъсване на яйцепроводите ... и в менопаузата Или мъжа ако е стерилен ...
престанете с експериментите ,, прекалено грубо е на 14 да имаш дете ...
Е аз не експериментирам просо попитах от любопитство
dshiznit
09-24-2008, 13:10
mi na4i koito ti go e kazal e kreten :)
Или си мисли, че си мн тъпо нещу
mishmula
09-24-2008, 13:46
Не е вярно
nimfolita
09-24-2008, 13:59
Точно пък 10 дни след менструацията е най-възможно да стане, виж, за 10 дни преди е лекинко по-трудно, но пак може.