View Full Version : Шумни ли сте...?
Шумни ли сте,когато правите секс?Да си призная...аз май съм доста шумна :grin: Звуците,които издава партньорът ви стимулират ли ви или ви претисняват?
Аз съм от тихите.. :D Само ах ох ух от време навреме иначе към края става по-шумно 8-)
LipSoFAnAnGel
05-14-2008, 20:23
ииииииии за всички фенове на Ивонда, които постоянно питаха къде се губи с нейните интересни теми...Ето я Тя се върна...!!!
следващия ми ник ще бъде ФЕНА_НА_ИВОНДА 8-)
п.с. ивонда обичаш ли да ти говорят мръсотийки? :D :P
иииииииииииииииииииииииии очаквайте продължение...това не е всичко...хахахахах :grin:
MakeMeLaugh
05-14-2008, 21:38
Съседите ми бяха написали с големи букви на един бял лист формат А4 и го лепнали на входната ми врата един текст... след бурна нощ...
:grin: 8)
Аз съм тих, но тихите стонове, които издава партноьрката ми много ме възбуждат :)
Golfadjiq
05-14-2008, 21:54
следващия ми ник ще бъде ФЕНА_НА_ИВОНДА 8-)
п.с. ивонда обичаш ли да ти говорят мръсотийки? :D :P
:grin: Хайде събрахме се фен клуба на Ивонда :smt041
Не знам за нея ама аз много обичам мърсотийките :D :D :D
Шумна съм, при това доста ;)
И харесвам когато и мъжа издава някакви звуци, така да се каже, а не мъл4и като пън. Възбужда ме определено.
krem4et0
05-15-2008, 09:48
Не особено. Трябва да съм тиха, че родителите му в повечето случаи са през 1 стена.....Не, че съм безмълвна, но просто му го шептя на уше.
Обичам да скимни, да мърка...
gPa3HuTeJl
05-15-2008, 09:52
моя секс стил е НИНДЖА!
Бърз и безшумен!!! http://i95.photobucket.com/albums/l123/christianninja/NinjaGiftComp1_1.gif
хАЬХАХЬхАХЬхАХьАХЬхАь
и аз така ма д1ржа по д1лго..
beb4eto0o
05-15-2008, 13:48
xaxa i az nesam ot nai tihite :D
Тих съм като К А М А З без гърнета :grin: :grin: :grin:
pepita87
05-15-2008, 14:13
Kogato ne sme sami(ima nqkoi v apartamenta)estestveno trqbva da se suobrazqvame.No i dvamata sme 6umni4ki...
macka123
05-15-2008, 14:41
Пъшкаме си ест , но не викаме.Сравнително тихички сме :)
по ниско от тревата и по-тихи от водата, ама като няма никой в къщи сме като слончета в стъкларски магазин :D
gergana_sweet
05-15-2008, 21:12
Аз съм от шумните.
Шумна,Шумна..бупреки че повечето пъти ми се налага да се сдържам,защото има хора в съседната стая..но си е доста трудно да не пищиш като ти се пищи :-D
и определено се възбуждам ако и момчето издава някакви звуци..става ти приятно че и той изпитва удоволствие.. :-)
VerryBerry
05-16-2008, 06:15
О,и аз съм от шумните,даже ме карат да викам по-тихо :-D ,ама какво да се прави... :-D ?!
аз не .... тя --- много нз що