View Full Version : Би ли могло?
Здравейте..На 17 години съм от Шумен и от скоро започнахме за се задеваме както се казва с един мой съученик...Вечер идва при мен и всичко е точно, но.. като се срещнем сутрин в училище започват мойте мъки...не мисля, че съм толкова привързана към него...ама той като започне да се подмазва (да ги убарва дори) на мойте приятелки (наши съученички) на мен ми става супер тъпо...и аз започвам да се славям с 1 също нaш съученик...според вac да продалжавам ли да излизам с него или да приключим докато е време?
MoonAngel
05-15-2008, 14:12
А защо не говориш с него, като го попиташ защо се държи така?
XxPunkyStreetXx
05-15-2008, 14:31
А защо не говориш с него, като го попиташ защо се държи така?
+1 :)
GregoryHouse
05-15-2008, 15:47
Говорете си защо го прави. След като ти каже пълната тъпотия...ми деа знам за кеф ей така на майтап или замълчи тъпо му теглиш ена майна или продължавате на секс...и т'ва е.
MaLkaTa_LaDy
05-15-2008, 17:23
Като не се чувстваш мчного привързана към него, пък и ти става тъпо когато обарва приятелките ти, защо просто не му кажеш, че всичко е било до тук? Има ли смисъл взаимно да си изневерявате, а още да се водите заедно?
Говорете си защо го прави. След като ти каже пълната тъпотия...ми деа знам за кеф ей така на майтап или замълчи тъпо му теглиш ена майна или продължавате на секс...и т'ва е.
+1
викаш го, поставяш въпроса и в зависимост дали ти харесва отговора решаваш какво да правиш :P
викаш го, поставяш въпроса и в зависимост дали ти харесва отговора решаваш какво да правиш :P
А така...
slun4ice_90
05-15-2008, 18:40
+1Точно казано. :) :-P