View Full Version : Издъних се...
kristin4eto
05-15-2008, 15:46
Xaresvam edno mom4e stra6no mn ... V4era re6ix da mu se obadq za6toto mn iskax da go 4uq. Nabrax go oba4e kogato toi vdigna se pritesnix i zapo4nax da govorq burzo i toi samo me mole6e da povtarqm .Tui kato ne kazax ni6to su6testveno...dori edno kak si -govorex prosto kakvoto mi xrumne6e ...vsqkakvi tupotii.. re6ix da se obadq vtori put za da popravq gre6kata.Da oba4e vtoriq put be6e po-lo6 i ot purviq .Pritesnix se o6te pove4e i po4nax da govorq nesvurzano i to samo nqkvi gluposti ...Abe izglejdax kato pulna glupa4ka ... I sega nz kakvo si misli za men ...Nz kakvo da napravq .Nikoga ne sum se durjala tolkova glupavo s mom4e .Ina4e kogato toi se obajda ili kogato si pi6em po skypa nqmam takiva problemi .Prosto nz kakvo mi stana,no znam 4e se izlojix i sega nz kakvo da napravq...Moje da vi izglejda tupo no az naistina sum mn pritesnena .....
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
GregoryHouse
05-15-2008, 15:49
Сиг си е помислил едно от 3те:
1.Че си пияна
2.Че си тъпа
3.Че го харесваш мноу и затова си се притеснила
Първите 2 значително по вероятни за първо впечатление...
Какво да направиш? Дръж се естествено,спокоино все едновладееш ти положението...и пробвайте да излезете някъде...
slaveto1989
05-15-2008, 15:51
emi macka spox,ako ne e razbral 4e e bilo ot pritesnenie ,nai-mn da si e pomislil 4e si bila piqna 8-)
spoki4 ne si se izlojila tolkova mn,izlezte na kafe i 6e se revan6ira6,stiskam palci :-)
hahavteen
05-15-2008, 15:56
Тва ми напомня за първия път като се обадих на едно момче с което само си пишехме не се бяхме виждали. Въпреки че не го харесвах обадя бях толкова притеснена и само говорех някви несвързани неща хахаха :D След това му писах и му казах че съм била притеснена и нямаше проблеми. Тва си е нещо нормално. Следващия път няма да е така. Ако искаш може да му обясниш по скайп защо така си се държала като сте говорили и не вярвам да си помисли нещо кой знае колко лошо за тебе :)
scanadal
05-15-2008, 16:03
И аз съм го правила това :D Имаше преди време един симпатяга по когото бях луда.Излязохме на среща и по едно време той поиска да ме целуне,а аз взех да говоря мега безсмислиците и го отказах от това :lol: После ми вика,че не съм го харесала и затова съм се държала така.А аз умирах от срам.Обясни му,че те хванал срам,че го харесваш.Мисля,че ще те разбере.
Empowered
05-15-2008, 16:18
Nqma stra6no ako te misli6 za pe4ena zna4i veroqtno e taka ;) sledva6tiqt pat kato si govorite 1 di6ai dalboko 2 misli predi da kaje6 ne6to.. kaji si go pravo na um! :razz:
nicolepcd
05-15-2008, 16:57
Ами не можеш да върнеш времето... каквото станало - станало :) Можеш само да се успокояваш, че не си се изложила толкова 8-) :)
мен лично би ме изкефило едно такова поведение и бих го приел даже за сладко,готино и така нататък :) с времето ще се отпуснеш и ще разбереш че е нямало нищо кой знае колко сложно :) бъди себе си :P
donkihot
05-15-2008, 17:22
добре...аз бих му казала вси4ко това....като раз4итаме мом4ето да е разбрано и да те разбере...ако не те разбере-дгд и тва е
:D Абе споко пък ти ,винаги може да е по-лошо!
спокойно бе момиче :) според мен се е зарадвал че си му звъннала нищо че си се оплела като пате в калчище :-D какво да си помисли човека освен че си се притеснила от него и е мн.явно за какво :)
кажи му,че се притесняваш от него,защото го харесваш и ако е свестен ше те разбере
punkrock
05-15-2008, 19:36
Сиг си е помислил едно от 3те:
1.Че си пияна
2.Че си тъпа
3.Че го харесваш мноу и затова си се притеснила
Първите 2 значително по вероятни за първо впечатление...
Какво да направиш? Дръж се естествено,спокоино все едновладееш ти положението...и пробвайте да излезете някъде...
хаХАХахаха
най-вероятно си е помислил 2-рото :D
MiMcHeToOo
05-15-2008, 22:02
Не може ли просто да му кажеш, че си се държала толкова тъпо, щото си се притеснявала понеже го харесваш 8-)
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-15-2008, 22:13
Nqma stra6no ako te misli6 za pe4ena zna4i veroqtno e taka ;) sledva6tiqt pat kato si govorite 1 di6ai dalboko 2 misli predi da kaje6 ne6to.. kaji si go pravo na um! :razz: Chuvash li se?!? Az si gi pisheh na listcheta :razz: Sq seriozno, ako vi e pisano, shte se suberete, ako ne, znachi ne ste bili edin za drug. Spoko, ne se pritesnqvai, ti sama shte usetish koga e podhodqshtia moment i podhodqshtoto momche, ot koeto nqma da se pritesnqvash. ;) Uspeh :)
evelinka1122
05-16-2008, 04:50
ми в този случай емоциите са ти дошли в повече :) другия път си събераи акъла и мислите и поне говори смислено :-D
LadySunshine
05-16-2008, 11:14
еее чудо голямо.. всеки е спичал :D ай да не ти пука и следващия път по-стегнато.. казваш си "Ари е, аз съм шефката тукаа!!" и караш направо без много много да му мислиш :P
jeni92_abc
05-16-2008, 13:44
охх милата спокойно на всеки може да се случи :lol: ако е свестен сигурно си мисли или че си малко срамежлива или че го харесваш,тъй че няма страшно ;)