Влез

View Full Version : окосмяване.....

shit happens
05-15-2008, 18:37
edna fr-ka 6te go prai za purvi put v subota i me popita dali e problem tova 4e otdolu e po okosmena i tui kato az sum devstvena i ne mojah da i otg i za tfa se obru6tam kum vas.... zaduljitelno li e momi4eto da e obezkosmeno na sramnite ustni? :oops: :oops:

VerryBerry
05-15-2008, 18:39
Ем,зависи колко е космата-аз лично се бръсна :)

pachob
05-15-2008, 18:46
казвай и веднага да се бръсне,щото с тоя дето ше го прави ще му стане лошо като я види необръсната :shock:

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-15-2008, 18:51
казвай и веднага да се бръсне,щото с тоя дето ше го прави ще му стане лошо като я види необръсната :shock:
Пфуу, много гнусливи станахме, а? :?
Ако пичът е точен, не би трябвало да се притеснява. Ама приятелката ти може поне мъничко да поскъси косъмчетата. Пълното обезкосмяване, особено ако е по-малка, мисля, че не е много препоръчително поради по-големия риск от инфекции при липсата на защита на нежната кожа там и при случайно порязване.

05-15-2008, 18:58
естествено,че не е задължително!но за да е приятно и на двамата,може да отиде на козметик с кола маска..тогава ще е още по-добре от колкото да се избрасне..не е препорачително..чувала съм какви ли не истории за брасненето и какви инфекции причинява то :-o

05-15-2008, 19:00
сори :) брЪснене :) не съм свикнала да пиша на БГ :)

svetletooo
05-15-2008, 19:02
Абе вие луди ли сте?! Как ще и казвате да се бръсне?! Това е най-гадното нещо, което може да направи. След това космите стават ужасно твърди и се образуват малки пъпчици. Най-добрият вариант е кола маска, но понеже боли много може да се обезкосмява с крем-депилатоар, но само триягълника БЕЗ СРАМНИТЕ УСТНИ!!!

princesa_viki
05-15-2008, 19:04
Ем,зависи колко е космата-аз лично се бръсна :)
+1

05-15-2008, 19:05
Абе вие луди ли сте?! Как ще и казвате да се бръсне?! Това е най-гадното нещо, което може да направи. След това космите стават ужасно твърди и се образуват малки пъпчици. Най-добрият вариант е кола маска, но понеже боли много може да се обезкосмява с крем-депилатоар, но само триягълника БЕЗ СРАМНИТЕ УСТНИ!!!

именно :)

comics
05-15-2008, 19:10
edna fr-ka 6te go prai za purvi put v subota i me popita dali e problem tova 4e otdolu e po okosmena i tui kato az sum devstvena i ne mojah da i otg i za tfa se obru6tam kum vas.... zaduljitelno li e momi4eto da e obezkosmeno na sramnite ustni? :oops: :oops:
ДААААААААААААА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Rise_Against
05-15-2008, 19:16
оф вие само като тръгнете да се клатите се сещате да се обезкосмите! Ами думичката наречена ''хигиена''?! Sry че съм груба,но мн се дразня! Един вид да се покажете като мн чистоплътни,а всъщност сте мърли! Не се отнасям към някой конкретно,а към тинейджърите,които разъждават така!

shit happens
05-15-2008, 19:37
na4i iska6 da kaje6 4e tiq koito ne se obezkosmqvat otdolu bili mrusni?!i ne higieni4ni?! :D :D :D :D ti me ubi nqkoi mogat i da imat pri4ini za tova... i tfa gi pravi murliovci ... tctctctct

Rise_Against
05-15-2008, 19:44
na4i iska6 da kaje6 4e tiq koito ne se obezkosmqvat otdolu bili mrusni?!i ne higieni4ni?! :D :D :D :D ti me ubi nqkoi mogat i da imat pri4ini za tova... i tfa gi pravi murliovci ... tctctctct
Еми щом мислиш така защо не и каза да не се обезкосмява? Защо постваш тема? Самия въпрос на ''твоята приятелка'' съдържа доза отг на въпросите ти към мен? Ако беше нещо супер нормално тогава защо изобщо повдига темата? Съгласна съм,че това не предпазва от инфекций,но от хигиенична гледна точка е правилният избор. Но тогава защо да ги маха след като не иска,ааа??? За да не си каже момчето нещо за нея...хахахаха...оф така мога да споря до у3...

shit happens
05-16-2008, 17:39
xax se 1 8)

VilleBaby
05-16-2008, 17:44
да ги маха!!!!!!!!!! хем на момчето ще му е 10000 пъти по-комфортно (особено ако й прави френска) ии хем момичето няма за какво да се притеснява

hgfh
05-19-2008, 17:55
emi nqma da i stane nishto ako si gi mahne ..

Ch0c0la73
05-19-2008, 19:05
tvaaa ko she vi kostva si mahnete navsqkade kosmite bee malko staranie malko jelanie malko entusazam v tva det praitee..i se pak ne iska li da se haresa na mom4eto s koeto go pravi..ako bqh mom4e ne bih lizal na momi4e s kosmi daje i malki i daje samo tam trqbva si e 4isti4ka be..ne slu4aino se izmislila obezkosmqvaneto hxaha ako she praish neshty pravi go dokrai i ka4estveno.. kvo strah vi e da ne si otrejete putkata li .. :D zvu4ite mi kato nqkvi 12 godishni ..sorry za negativnoto mnenie nishtu li4noo..ama ponqkoga se nervq ;]

Bubbly
05-19-2008, 19:41
tvaaa ko she vi kostva si mahnete navsqkade kosmite bee malko staranie malko jelanie malko entusazam v tva det praitee..i se pak ne iska li da se haresa na mom4eto s koeto go pravi..ako bqh mom4e ne bih lizal na momi4e s kosmi daje i malki i daje samo tam trqbva si e 4isti4ka be..ne slu4aino se izmislila obezkosmqvaneto hxaha ako she praish neshty pravi go dokrai i ka4estveno.. kvo strah vi e da ne si otrejete p****ta li .. :D zvu4ite mi kato nqkvi 12 godishni ..sorry za negativnoto mnenie nishtu li4noo..ama ponqkoga se nervq ;]
И аз се дразня като чета мнения, написани на йероглифи, пък и нищо няма да ти коства да пишеш nishtO вместо nischtU, но все пак мерси, че ми разясни, че старание, желание, ентусиазъм в секса =обезкосмяване на някои места. Сигурно сега ще ми заговорите отново за хигиената. Разбирам, че сега е модерно, всички го правят и на момчетата не им е приятно да лапат косми, някои се притесняват, че ще ги зарежат, ако не са обезкосмени, ама престанете вече да намесвате тая хигиена. :-o По темата-въпрос на личен избор и предпочитания, А сега се махам, че вярно започнах да се нервирам :lol:

Made_of_Pain
05-19-2008, 20:22
НЕ.
Адски яко е - секс с маймуни.

x3eme
05-20-2008, 10:28
ne e nujno da gi e obrusnala ama ako ne to pone malko da gi skusi a ne da e kato 4ubaka ot mejduzvezdni voini

Poison69Girl
05-20-2008, 11:47
оф вие само като тръгнете да се клатите се сещате да се обезкосмите! Ами думичката наречена ''хигиена''?! Sry че съм груба,но мн се дразня! Един вид да се покажете като мн чистоплътни,а всъщност сте мърли! Не се отнасям към някой конкретно,а към тинейджърите,които разъждават така!
Махането на космите се прави от естетическа, а не от хигиенна гледна точка.
По темата - да ги махне! Не е нормално за момиче да ходи космясало. Все пак годината е 2008.

Korrnyy
05-20-2008, 16:13
ne e nujno da gi e obrusnala ama ako ne to pone malko da gi skusi a ne da e kato 4ubaka ot mejduzvezdni voini
:lol: :lol: :lol:

d1d3nc3to
05-20-2008, 21:33
забога.... космите са най-гнусното и противно нещо за мен.. ок създадени са с определена цел но... на някой места наистина е супер гнусно... разбира се ,че трябва да се обезкосми... по-добре не със самобръсначка,ще стане по лошо.. с кола маска или депилиращ гел... или на козметик за най-добре ... не заради друго... не стига,че естетически е по-красиво ,но според мен и доста по хигиенично...особено през летните месеци...

alex_devv
05-20-2008, 22:36
няма правило, че трябва да е гладко избръсната за първия път, но е препоръчително поради факта, че на момчето едва ли ще му е много приятно. апък е въпрос и на лични предпочитания и хигиена :)
нека тя си прецени

Sladkiq_Vladko
05-21-2008, 05:26
И аз имам едно такова проблем че, само че аз съм все още детствен, но може скоро да стане нещо, но там ми е въпроса, че махам си космите на половия си орган, но на краката не си ги махам, а това проблем ли е за момичето.

girl_in_black
05-21-2008, 14:49
Абе направо си обръснетен и главите и всичко ще ви е наред , секса ще ви върви и ще пръщите от чистота

bazzil
05-21-2008, 14:51
+1

panther
05-21-2008, 17:34
Нищо не е задължително - всеки сам решава какво да прави с тялото си.
Обезкосмяването е само естетичном, няма нищо общо с хигиената. Целта на хигиената е да те пази от болести, а с обезкосмяване по-скоро можеш да си докараш проблеми, отколкото да си ги спестиш.
Ако е мъж - ще я 'оправи" независимо дали е обезкосмена или не.

Sharky_Kn
05-22-2008, 08:42
Аз мисля че е по-добре да се оформи малко ... ;)
Ще дам един пример доста прост :D
Когато видиш неква ливада ( с тревки (всякакви)) ще те е страх да влезнеш ... от каде да знаеш кво се крие вътре :D :D :D
Но пук и като видиш една разорана нива ... само земя ... пък е доста скучно
Но като видиш едно добре окосено дворче с райграс ти стане хубаво ...
Незнам по-лесен пример ...
Иначе на некой места предпочитам да няма ...

Blocker
05-22-2008, 08:50
:razz: абе вие луди ли сте уеее?!?мноъ ясну,че треа да се обрасне...да не сме некви неандерталци да сме кат0 маймуните... :-x :-x 8) :razz:

KisskilleRcHe
05-22-2008, 12:17

А ти пък как реши, че като имаш косми си нечистоплътен..... Ми та по твоита логика аз съм най-големия мърльо, защото се чиста само по триъгълника и под мишниците..... Все пак съм мъж...... Божеее на къде отива тва поколение... Че то мъжете станаха по-големи путки от жените... Всеки втори си чисти краката, ръцете... гърдите, корема, гърба....
Та както и де е не си права.... Космите не са доказателство каква хигена имаш.... :-x

MaKiNgMeCraZy
05-22-2008, 13:03
Хаха е не .. мен ако питаш добре е да се обезкосми без значение по какъв начин ... Мисля, че на никой няма да му е приятно да има черни, гъсти и дълги косми и той да си вре х*я там ...
А това за бръсненето, че причинявало инфекции е ебати смеха .. да се махали космите само на триъгълинка.. хаха е ми даите да ходим космати .. Обезкосмявам се изцяло отдолу и до сега не съм имала инфекции от самобръсначката, нито пъпчици (както каза едно момиче, това е въпрос на кожа не е задължително да се случва при всички) Също така съм се чистила с крем (същия ефект като самобръсначката, никаква разлика, само дето можеш много яко да се изгориш с него), пробвала съм с кола маска (ебахти болката .. ходих 2 дена разкрачен, щото не можех да си събера краката от болка хем на козметик ходих ...) и с епилатора съм пробвала ... и то много боли .. Мога да кажа само, че с кола маска и епилатор е по-неприятно, защото се обръщат изключително много косми.Самобръсначката е истината ... верно че космите стават малко по-твърди, ама като се обезкосмявате редовно няма да ви прави впечатление ...

blackfate
05-22-2008, 13:29
ами не, не е задължително, и никой не миже да и каже задължително да се обезкосми там. Аз мога да кажа само - да, препоръчително е. Интересно ми е на колко год. е тази твоя приятелка, че досега не се е обезкосмявала там,а пък ще прави секс.?
Ако ще ги маха най добре е да отиде на козметик, и с коламаска и готово. поне 2-3 седмици няма да има грижи. Най-добре да не започва със самобръсначката, защото може да се пореже, инфекции и бля бля, космите стават по дебели, по боцкащи + израстват за 1 ден и всеки ден ще трябва да си ги маха, а това меко казано е досадно. С депилационния крем е същото.
С епилатор не я съветвам, защото кожата там е много нежна, а космите по грубички и има огромен шанс да се разрани.
Така, че за мен кола маската е най добрия вариант, обаче тъй като ще и е трудно самичка 1я път най добре на козметик, да види как става и ако прецени може и сама да си я прави вече. Ако искаш повече инфо за домашната коламаска може да ми пишеш на ЛС :D
Айде и и пожелай късмет на твойта приятелка.

sensei1990
05-23-2008, 10:17
Абе кофти е да изучаваш джунглата вместо да вършиш по полезни работи :D

LadyDy
05-23-2008, 12:36
Малеее момчетата сте станали много "чувствителни" и претенциозни.... :? :-o

elitssa_
05-23-2008, 19:21

+1 :-)

elitssa_
05-23-2008, 19:39
k1m avtorkata 6te kaje6 li kakvo stana :-o :-o

beb4eto0o
05-23-2008, 19:40
spored men az predpo4itam da sam gladi4ka i e po hybavo yse6taneto ysobedno kato i e za prav pat

lpok
05-23-2008, 19:53
МАЦЕ МОЛЯТЕ ПРАТИ Я ПРИ МЕН АЗ ОБИ4АМ КОСМАТИ АМА МН МН мН МН КОСМАТИ :grin: :grin: :grin: АКО ИМАМ НЯКОИ КОСМАТИ ДА ПИШАТ :-) :-)

DevilWish
05-23-2008, 19:54
Офф да се обръсне ,защото ще е кофти иначе :# пък и ако иска да получи ласки (имам предвит френска) начи . . .

laila_94
05-25-2008, 18:40
:D Бахти въпроса ,ами ако е като горила отдолу да си ги подреже, ако не иска да ги маха,ама по добре да си ги махне или на кола маска или с бръсначаа :) :D

SpOrTs_GiRl
05-25-2008, 18:45

мда .. сългасна съм .. ;)

Master_88
05-25-2008, 19:02
По-добре е да е обезкосмена