Влез

View Full Version : Нова опция

bulgarcheto
05-15-2008, 20:49
Пак я видях в друг форум - значи е възможно.

Не малко пъти сме ставали свидетели, как се пишат няколко мнения в един и същи момент и се получава разминаване.

Ще е ли възможно, когато пишеш ново мнение, и някой е постнал неговото, докато ти пишеш, да бъдеш предупреден и тогава, ако желаеш да потвърдиш своето.

някой разбра ли ми нещо?

air_J
05-15-2008, 21:17
Пак я видях в друг форум - значи е възможно.

Не малко пъти сме ставали свидетели, как се пишат няколко мнения в един и същи момент и се получава разминаване.

Ще е ли възможно, когато пишеш ново мнение, и някой е постнал неговото, докато ти пишеш, да бъдеш предупреден и тогава, ако желаеш да потвърдиш своето.

някой разбра ли ми нещо?
Аз разбрах, но от личен опит смея да твърдя, че понякога това е доста дразнещо, особено ако темата е гореща и се пускат нон-стоп коментари. :oops:

Freeminded
05-16-2008, 15:51
Ский, че тоз форум не е ъпдейтван от години. Това е защото тук всичко е на принципа "щом бачка, няма нужда да се бара". От няколко години предлагат да се сложи в профила възможност за skype име както е във форумите на датата и други екстри ама админите се правят на ударени.
Е за какво пък да си губят времето, чат пат си измиват ръцете с някоя тъпотия от сорта на "свалки" и "др. тийн" вместо да вложат пари в развитието на сайта. С парите, които гушат от рекламите вместо да наемат програмисти да тунинговат сайта, че да стане по-приятен...

Абе никфо значение няма, в крайна сметка.

swords1010
05-16-2008, 19:53
Ский, че тоз форум не е ъпдейтван от години. Това е защото тук всичко е на принципа "щом бачка, няма нужда да се бара". От няколко години предлагат да се сложи в профила възможност за skype име както е във форумите на датата и други екстри ама админите се правят на ударени.
Е за какво пък да си губят времето, чат пат си измиват ръцете с някоя тъпотия от сорта на "свалки" и "др. тийн" вместо да вложат пари в развитието на сайта. С парите, които гушат от рекламите вместо да наемат програмисти да тунинговат сайта, че да стане по-приятен...

Разбира се, можеше да се потрудиш да прочетех няколко теми от текущия раздел, но защо... Скоро цялата версия на форума ще бъде обонвена и ще преминем към последната версия на phpBB. Определено не сме на принципа за който говориш. Администраторът ни, който се занимава със софтуерната разработка на уеб сайта, работи и върху други проекти, а в същото време всеки от нас има и личен живот. Факт е, че развитие на форума има. Ясно е, че тепърва предстои прогрес. Просто е нужно известно търпение. Не знам дали някой от вас вярва, че настоявайки и протестирайки ще помогнете работата да приключи по-бързо, но това, определено не е така. :)

Freeminded
05-17-2008, 11:49

Разбира се, можеше да се потрудиш да прочетех няколко теми от текущия раздел, но защо... Скоро цялата версия на форума ще бъде обонвена и ще преминем към последната версия на phpBB. Определено не сме на принципа за който говориш. Администраторът ни, който се занимава със софтуерната разработка на уеб сайта, работи и върху други проекти, а в същото време всеки от нас има и личен живот. Факт е, че развитие на форума има. Ясно е, че тепърва предстои прогрес. Просто е нужно известно търпение. Не знам дали някой от вас вярва, че настоявайки и протестирайки ще помогнете работата да приключи по-бързо, но това, определено не е така. :)

Не е необходимо търпение, а работа. Или поне не обещания без покритие. Не може ъпдейтването на мижавите функции на профила да се обещава с години, а на практика всичко става с няколко минути човъркане в админ панела. А за сега не виждам какви действащи проекти по сайта са пуснати, че да им се каже евала, че правят нещо. Сам по себе си сайта представлява само 1 форум и статии.

Lucho
05-17-2008, 13:00
Тая "тепърва" е 1 месец вече....а на админите не им се бара по форума,просто защото phpBB 2 е яко бъгава система,както и въобще цялото phpBB. Пак казвам - Хора,инсталирайте една хубава форум систeма IPB (Invision power board),не е скъпо за мощна фирма като вас..Ето форуми с IPB - www.forum.struma.com www.forum.gtsofia.info и www.kaldata.com/forums ....и още много други форуми... :-x :-x :-x :-x

xaxa
05-17-2008, 14:33
Тая "тепърва" е 1 месец вече....а на админите не им се бара по форума,просто защото phpBB 2 е яко бъгава система,както и въобще цялото phpBB. Пак казвам - Хора,инсталирайте една хубава форум систeма IPB (Invision power board),не е скъпо за мощна фирма като вас..Ето форуми с IPB - www.forum.struma.com www.forum.gtsofia.info и www.kaldata.com/forums ....и още много други форуми... :-x :-x :-x :-x
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=166010&start=0
Потърпете още само около месец и ще пуснем новата версия което ще е като самолет :)
мисля, че от тугава мина 1 месец.. още колко ще трябва да чакаме??????? :-x

xXxScreamxXx
05-25-2008, 12:41
Разбрах те.Според мен няма смисъл.Голяма работа като се разминат 1-2 коментара за 1-2 сек ;)

ее да ама е мн дразнещо като има някоя тема- игра ... и се провали си4ко така :? :? :o :o :o

Ruthless
05-25-2008, 20:19
мисля, че от тугава мина 1 месец.. още колко ще трябва да чакаме??????? :-x

Работи се по проекта за phpBB v3. Нека да ти разясня някои неща, които явно ти убягват много: Тази форумна система трябва, не само да ни издържи, но и да ни предложи всичко, което ни е необходимо и над което разбира се, ние си работим. Освен това е нужно всичките коментари и всичко останало да се прехвърли от v2 на v3, което е най-големият ни проблем, не става въпрос за 5000 или за 6000 коментара. Освен до количеството опираме и на качеството, което също ни интересува и искаме, като пуснем новата версия, не да изскочат хиляди проблеми от всякъде и да си чудим кое първо да започнем да оправяме, а като пуснем и да се грижим за най-необходимите неща. Спънките при преминаването от една версия на друга са много и бавно става и сроковете не могат да бъдат предвидени. Смисъл от заяждане няма.

Slawi92
05-26-2008, 09:43

Разбира се, можеше да се потрудиш да прочетех няколко теми от текущия раздел, но защо... Скоро цялата версия на форума ще бъде обонвена и ще преминем към последната версия на phpBB. Определено не сме на принципа за който говориш. Администраторът ни, който се занимава със софтуерната разработка на уеб сайта, работи и върху други проекти, а в същото време всеки от нас има и личен живот. Факт е, че развитие на форума има. Ясно е, че тепърва предстои прогрес. Просто е нужно известно търпение. Не знам дали някой от вас вярва, че настоявайки и протестирайки ще помогнете работата да приключи по-бързо, но това, определено не е така. :)моля ви се не казжаите скоро щото тва скоро е от близо половин година

Ruthless
05-26-2008, 16:09
ludia_s, чети! Над твоя пост съм пуснал и съм дал разяснения. До юли месец ще е на лице v3.