View Full Version : dr teen
kalinadelinda
05-17-2008, 09:10
abe hora kato pitate ne6to dr teen sled gore-dolu kolko wreme otgowarq i na mejla pra6ta li otgowor ili trqbwa da se prowerqwa w sajta :!: molq wi kazete
Ааа не!Има 2 реда по-надолу такава тема!Защо не прочетеш?Какво ще ти стане бе?!Отговаря, когато има време все пак!Не може по цял ден да блещи пред компютъра, за да ви отговаря дали сте бременни или не!
ПОЛЗВАЙТЕ КАПУТИ BE! :-x :-x :-x :-x ПИСНА МИ ВЕЧЕ!
+1 плюс това ПИШИ НА КИРИЛИЦА
xaxaxa бремена си.. честито :Д
kalinadelinda
05-17-2008, 20:28
poluskana sum ot pozdrawleniqta 6te wi pokanq na kru6tene koga to naistina zabremeneq q ostawete adres i edni batkoFci w 4erno 6te wi donesat naburzo pokanata :D :D :D
poluskana sum ot pozdrawleniqta 6te wi pokanq na kru6tene koga to naistina zabremeneq q ostawete adres i edni batkoFci w 4erno 6te wi donesat naburzo pokanata :D :D :D
nemoa gy razbireim bie kofo guovorush?
ice__kiss
05-18-2008, 08:47
аз също щте питам за др тиинн....знам че отг когато може ама до колко време е това....
swords1010
05-18-2008, 13:47
аз също щте питам за др тиинн....знам че отг когато може ама до колко време е това....
Просто можеш да събориш човек с противоречието си. Ами екипа, който работи към Др. Тийн наистина отговаря при първа възможност. Няма как да ти дадем точно време. :)
ice__kiss
05-19-2008, 14:41
аха
ам аз как да разбера че ми е отг?
аха
ам аз как да разбера че ми е отг?
Ами нали си си дала е-maila,и ако няма много работа ти отговаря след 10-15 мин...Аз вече пробвах системата,и работи.. :D
ice__kiss
05-19-2008, 16:57
аа значи там отг аз се чудех къде :D :D :D
мерси за инфото
А някой от форума работи ли като доктор "тийн"
Никой от форума не работи като Др.Тийн. За закъснението обаче да ви дам малко информация - в петък имахме технически проблеми във вървър аи всички изпратени съобщения от 10 сутринта до вчера около 12 на обяд не са получени. За това изпратете отново своите запитвания. Извинявам се за неудобството.
Е,аз немога а се оплача от Др-тийн,досега 2 пъти съм го питал,и ми отговаря при това с хубави съвети.... :)
Доволен съм от "услугата"
ice__kiss
05-22-2008, 02:10
ето защо не отг
beti_niki
06-03-2008, 14:34
винаги чакам по цяла седмица за отговор и то каф отговор на края ми дава некаф отговор който изобщо не ми върши работа и още не ми е отговорил на един въпрос койот съм го задала преди сигурно вече 2 седмици :-x :-x :-x
винаги чакам по цяла седмица за отговор и то каф отговор на края ми дава некаф отговор който изобщо не ми върши работа и още не ми е отговорил на един въпрос койот съм го задала преди сигурно вече 2 седмици :-x :-x :-x
t1rpenieto e veliko ne6to. pot1rpi malko
beti_niki
06-27-2008, 05:42
че то ми омръзна да чакам вече станаха 2 месеца
beti_niki
06-27-2008, 07:24
няма смисъл в форума получавам отговор за секунди докато го чакам той да отговори :)
inSane_baby
07-01-2008, 20:35
аа значи там отг аз се чудех къде :D :D :D
мерси за инфото
Пише ти лично съобщение в аха.бг или сладур ;) Където си регната :lol:
krisiiiiito
07-13-2008, 12:45
много пъти съм го питала за разни неща .. винаги съм получавала отговор няй - много след 24 часа
:)