PDA

View Full Version : за любовта по skype

des4eto_93
05-17-2008, 19:25
Възможна!!! Казвам го от опит. Ще ви разкажа на кратко моята история. И така веднъж майка ми си чатила с едно момче по skype. Веднъж като му писала там бил по-солемия му брат. И така тя си пишела с него, а в последствие му дала и моя skype и тои ми писа. Тогава той имаше гадже и си пишехме за развлечение. А той дори не беше в Бг, доиде си заради тогавашната си приятелка, а ние си продължавахме да си пишем. По-късно тя го заряза, а аз тогава вече бях осъзнала, че го харесвам. И от тогава(минаха вече около 2 месеца) нещата станаха по-така. постепенно разбрах, че го обичам и той мен също. Все още дори не сме се виждали на живо (предстои тази седмица). Но въпреки всичко нещтата вървят супер дори казва на майка ме "мамо" :-D , и тя знае за всичко между нас (между др имам супе майка) тя го покани на гости и той ще доиде. Ами тва е на кратко. На повечето сигурно ще им се стори странно( и на мен ми се струваше така, докато не ми се случи) ама ви гарантирам че тва между нас е истинска любов. :)

Аиде сега чакам да коментирате 8)

VinDiesel
05-17-2008, 19:29
Ти си се влюбила в характера му ... :)

tuzaro
05-17-2008, 19:30
Усещам че майка ти го харесва и иска да се възползва от него сексуално 8-)

des4eto_93
05-17-2008, 19:37
Наистина се влюбих в характера му и то мн мн мн здраво!

А за майка ми... едва ли . тя винаги е на моя страна

Nefarian
05-17-2008, 19:40
ралтата е дебела

des4eto_93
05-17-2008, 19:58
дамм :smt049 :smt049 :smt049

А на някой др случвало ли му се е подобно нещо ??? :)

bEbsI
05-17-2008, 20:02
Като гледам кой набор си всичко ми става ясно..НО да не внасям негативизъм в твоята приказка..дано всичко завърши щастливо!

&ILoveU2
05-17-2008, 20:04
само да не се окаже, че си разочарована, като се видите. Човека може да се окаже не тоя за който си го мислила, нито тоя който изглежда на снимката

miloto_girl_4e
05-17-2008, 20:07
Няма лошо, но все пак това в момента не е любов според мен, а силно увлечение..
Поне аз не мога да се влюбя в един измислен образ, в един никнейм..
Евала на майка ти обаче :)

des4eto_93
05-17-2008, 20:08
за тая цел има webcam :-P едва ли може да ме излъйе така

MiLeNcHeToO
05-17-2008, 20:14
ee bravo,dano naistina si namerila tvoq 4ovek i dano ne se razo4arova6 kato se sre6nete :P yspeh i da pi6e6 kak e minalo :grin:

des4eto_93
05-17-2008, 20:15
пък и на външен вид не е някой по който сички да припадат, не че не ми харесва, но се пак аз съм се влюбила в характера му, а не във външмия вид. и да го познавах личко ако не ми допада като характер ако ще да е Брад Пит не ми трабва

Mn0go_SexY
05-17-2008, 20:18
Zznam !!! Razbiram... ;-) ot li4en opit nOooO... po poleka ti poznavash 4oveka ot skype a ne... 4oveka na jivo!!! :---)

des4eto_93
05-17-2008, 20:24
казваш, че ти се е случвало, а продължала ли или..?

&ILoveU2
05-17-2008, 20:30
и на мен ми се е случвало. Не е било любов. Може би силно увлечение. И накрая като се видяхме пуф всичко изчезна.

П.П. Никой не ти казва, че трябва да е Брад Пит, но който казва, че външния вид не е от значение или те лъже или лъже себе си. Трябва да има все пак някакво привличане. Може да е грозен за другите, но ти да го обожаваш, за начина по който изглежда.

gPa3HuTeJl
05-17-2008, 20:33
Усещам че майка ти го харесва и иска да се възползва от него сексуално 8-)

Дип че е само майката.. а п1к ако беше бащата?

des4eto_93
05-17-2008, 20:33
аз си го обичкам във всякъкво отношение, както и да изглейда, какъвто и да е да другите , за мен си е най най

des4eto_93
05-17-2008, 20:36
аз си го обичкам във всякъкво отношение, както и да изглейда, какъвто и да е да другите , за мен си е най най

така си е ама за съжаление баща нямам вече :( :cry:

bEbsI
05-17-2008, 20:40
Обичаш го без да си го виждала? Ти знаеш ли значението на тази дума изобщо? :?

Mn0go_SexY
05-17-2008, 21:44
Amiii nzzz prosto ako mom4eto e ot drug grad prosto obi4am da si igraq s nego po sqka PIKANTNA tema, noo da slu4valo mi se e ! Dori v momenta se slu4va ... no ne sme zapoznali oshte na jivo!!! :smt060

nikita29
05-18-2008, 00:52
Дано и на живо приказката да продължи и да има щастлив край! :)

Не вярвах,че ще ми се случи,но и аз от около два месеца съм влюбена в момче,което познавам само от скайп. :oops: Говорили сме многоооо,допадаме си за много неща,и външно ме привлича...но!Но-то е,че има гадже! :( За сега съм щастлива и с приятелството му,обаче. :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-18-2008, 01:07
Любов ?? по интернет?? да бе да ... хахах нз аз не бих си позволила да се влюбя в един ник неим или нещо от сорта.. пф .. и кфо? кат сичко свърши и вместо да си припомняш как сте били (примерно) късно вечерта заедно и сте гледали залеза ти ще се сещаш как късно вечерта сте се гледали с "уеб кам" :grin: ОМГ! :-D

П.П. сру мн ако те обижда това но .. тфа си е моито мнение .. изградено от горе долу същата ситуация като теб сега.. запознахме се по скаип доста време чатехме само за развлечение после осъзнах че го харесвам .. видяхме се .. бяхме от различни градове.. ии в общи линии само по скаип общувахме .. и тфа нещо продъли горе долу година може би малко повече.. като ест виждахме се но поради растоянието мн рядко се виждахме .. е .. все някога човек се осъзнава че не може вечно да живее така далеч от "любимия." е разбира се важно е и на колко си години .. ако си на 17 , 18 .. горе долу пак може да се каже че имате някфо бъдеще заедно ... ама все пак .. ддз на мен ми е спр тъпо като си представя ситуацията пишете си (или сегледате ) по скаип и примерно тои ти казва "колко хубави очи имаш" и ти почваш се разтапяш цялата ПРЕД МОНИТОРА :D :-D нз смешно ми е но все пак се надявам наистина това което изпитвате да е истинско и да имате успех във връзката си ... искрено се надявам! :) само времето ще покаже.. а и имаи предвид че 2 месеца са супер малко време. .. . . :smt003

Mademoiselle
05-18-2008, 04:59
az ne mislq,4e e stranno,naprotiv,pozdravqvam te,4e si sre6tnala istinskata lubov :smt007

BOOK_FAN
05-18-2008, 07:30
Не си ли го видяла-нямаш ли камера?

BlueFace
05-18-2008, 07:34
Да наистина има любов по скайп.Ама дали когато ще се срещнете тя ще продължи или не не е сигурно.Защото любовта по скайп е изградена на някакъв идиализиран образ.Човекът може да се окаже различен и въпроса е дали ще може да се преодолее това или да не си паснете.

dark_angel_7813
05-18-2008, 07:50
:grin: :grin: :grin: на мен ми се случи нещо такова :) :shock: :-) =P~ ама за съжаление мъжете са такива лесно се отказват .... от всичко страх ги е .... от тва да се обърнат срещу всички останали за да постигнат тва което искат :x

AnChItOoOo
05-18-2008, 08:03
:grin: :grin: :grin: на мен ми се случи нещо такова :) :shock: :-) =P~ ама за съжаление мъжете са такива лесно се отказват .... от всичко страх ги е .... от тва да се обърнат срещу всички останали за да постигнат тва което искат :x

;-) ;-) ;-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-18-2008, 08:09
Ъх, като прочета "обичкам си го" и се изприщвам. :?
Но както и да е... Нека оставим децата да се радват. Ще има време, когато ще видят какво значи истински живот с реални случки и чувства.

BlueGirl
05-18-2008, 08:55
Нз,но на мен някакси ми звучи смешно да се влюбиш в някого,когото дори не си виждал.Да,възможно е да има някакви симпатии,но чак пък любов.Затова те съветвам да не залагаш много на такъв вид взаимоотношения,защото после,когато се видите,може да останеш разочарована.Не говоря само за външност.Просто докато си чатиш,си изграждаш някакви образи,които в последствие се оказва,че нямат нищо общо с реалността.Така че не прибързвай със заключенията.Изчакай да се видите на живо пък после му мисли за любов.

partychild
05-18-2008, 09:04
Усещам че майка ти го харесва и иска да се възползва от него сексуално 8-) :lol: :lol: ...
p.p hubava macka 8-)

des4eto_93
05-18-2008, 09:16
и аз допускам, че когато се видим всичко може да се пронеми, но защо пък да не опитаме :grin: Мойе да не е напразно. Надявам се де 8)

chocoleptic
05-18-2008, 09:44
Да бе любов по скайп ..
Заради такива заблудени момиченца има толкова случай на изнасилване от болни педофили :o

simonchety
05-18-2008, 11:34
..

malk0_sladur4e
05-18-2008, 15:05
Ами де да знам но аз мисля че човек не може да се влюби истински по чата но това си е лично мое мнение може и да не е така

nicolepcd
05-18-2008, 15:11
:shock: :shock: :shock: Не си го виждала, а твърдиш, че имаш чувства към него??? :shock: :shock: :shock: Не знам, по скайп човек е едно, а в реалност е нещо съвсеееееееееееееееем друго... Много такива примери мога да ти дам :?

talibanix
05-18-2008, 16:28

;-) ;-) ;-)

мда то щот само при мъжете е така :razz:

vesito13
05-18-2008, 16:37
майка ти е супер :grin: :grin: :grin:

Krasencety
05-18-2008, 16:52
успех! И гледай да не се разочароваш наистина като се видите :) ;)

des4eto_93
05-18-2008, 17:07
даа майка ми наистина е супер :) :) :) :) :)

alex_devv
05-18-2008, 22:28
глупости на търкалета

RyAn
05-19-2008, 06:44
Na mene samo 4e po irc :oops: :razz: :razz: ama beshe super shibana istoriq .. :)

Blo0dyBitch
05-19-2008, 11:58
хмм,не знам...аз от скайпа само съм загубила в това отошение...
хората не винаги са толкова свестни и интересни наживо
а даже и да са...след време както програмката ви е събрала,тя ви и разделя,много са малко случаите с хепи енд след подобно начало...
съвета ми е не влагай толкова чувства в тези неща,щото тва е просто чат...може човека да е свестен,може да си си имате щастливия край,ама по-добре бъди поподготвена и за недотам розората реалност :-)

сЛаДкЪ ЛиГлЪ
05-20-2008, 12:21
ami ima ne6to :-P moje i da e taka, ama se pak na jivo ne e sy6toto taka 4e vnimavai! se pak useh :-)

Chefinkaaa
05-20-2008, 12:52
lele. i az iskam takava mama :D

SexY_BiTcH
05-20-2008, 13:48
Няма лошо, но все пак това в момента не е любов според мен, а силно увлечение..
Поне аз не мога да се влюбя в един измислен образ, в един никнейм..
Евала на майка ти обаче :)
+1

anchity
05-20-2008, 14:31
Дано не съм права като ти кажа,че според мен тва м/у вас няма да продължи дълго и че такава любов не може да съществува...ама пак казвам де...дано не съм права :)

G_baby_
05-21-2008, 16:46

da na men mi se slu4i..az sm ot ruse..zapoznah se s edno mom4e su6to ot ruse...po4nahme nebrejen no za smetka na tova redoven 4at...v posledstviq mom4eto zamina pri maika si v italia (da jiveqt imam predvid ne na gosti...) i est produljihme da si pi6em..az zapo4nah da izpitvam 4uvstva km nego toi km men su6to...i taka 4at vsqka svobodna min otdelqhme edin zza dr makari na gooooolqmo razstoqnie..neusetno 2 god az se bqh otdala na platoni4eska liubov...za koleda i nova god 2oo7 - 2oo8 toi si doide i est se sre6tnahme mnooogo puti...1 put est izlagaciq i proval...pritesnenie..a btw az bqh popadnala v edin zagovor...svurzal se toi s edna moq fr ka i i kazva 4e 6te se vurne 3 dni po rano i az ne znam da mi napravqt iznenada..i est az ni6to nepodozira6tata se hva6tam v kapana...iznenadaha me te..podkosiha mi se krakata..edno pritesnenie edno o6a6kvane abe golqma kartinka bqhme..2 3 4 put abee stava6e...na 5ni sre6ta be6e koleda pokanih go v ku6ti da praznuva sus sem mi...cqla ve4er toi si lafe6e s tqh mnooogo gi haresa...a men zabravi...kaakto i da e pro6tava se...na sledva6tata sre6ta oizlqzohme hapnahme v edno tiho i priqtno resorant4e oba4e nqkak si razgovora ne vurve6e...pogledite ni ne se se6taha ...nqma6e q trupkata...smutih se...u4udih se..razo4arovah se..vs negativno kakvoto se setite izpitah...sledva6tata ugovorka be6e az da otida v tqh...spodelih s maika si (a za protokola da otbeleja maika mi e mnogo razbran i zemen 4ovek spodelqm i golqma 4ast ot prejivqvaniqta si i iskam redovno ssuveta i..tq e nai verniqt mi priqtel..) 4e ne mi idva otvutre da otida v tqh...i tq me posuvetva da sledva6 surceto si i vutre6niq si glas...taka i napravih...ne otidoh...doide NY..doide i vremeto kogato toi si trudna...a az ne go potursih...toi se pribra v italiq i vs se promeni nito 4ata be6e su6tiq nito nie bqhme su6tite...s vremeto zapo4nahme da se tursim vse po rqdko i po rqdko..est po vzaimno suglasie...ne izpitvame lo6i 4uvstva edin km dr prosto ne si dopadnahme...i ako nqkoga po nqkakuv povod stigne do nego...shladko vinagi 6te ostane6 v surceto mi...obi4am te :*(hug)(inlove)(l)..a kakvo da te posuvetvam...ne6tata v internet prostranstvoto i jivota sa mn razli4ni...nadqvam se pri vas da ne se polu4i tka...uspeh..

dar4enceto92
05-21-2008, 18:18
Радвам се за теб, но аз не бих си позволила да се влюбя в момче от чата. Поради една единствена причина - в интернет всеки може да лъже и да се представя за когото и какъвто си иска, а аз не си падам по тези рискове. Но на теб ти желая успех и много щастие :)

FuckiNg DreAm ' Dess <
05-21-2008, 18:38

Мда....и аз се БЯХ влюбила в характера на едно момче...ноо...не завърши добре и ся държа на него само като на приятел :) Между другото е от форума и от тук се запознахме :)

toni1992
05-21-2008, 18:45
Любовта по скайпа е винаги неуспешна имал съм 3-4 опита и след 3-4 седмица се проваля всичко.А междо другото парвият пат се задаржах 2 месеца с момичето , но ... ПРОТИВ ТОВА СЪМ

rozova_lady
05-22-2008, 08:15
i az sum imala takiva premejdiq sus moq priqtel nie sme zaedno ot godina i polovina oba4e toi trqbva6e da zamine za Angliq spe6no po rabota za 6 meseca,i togava vruzkata ni be6e po SKYPE govorihme si seki den,gledahme si se i taka ne usetih kak mina vremeto ...verno be6e mi gadno 4e ne be6e pri mene da si go gu6kam i cinkam ama pa bez tva ne mi se misle6e ko 6te6e da stane. :-)

slun4ice_90
05-22-2008, 08:52
Вижте се,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,пък после ако се харесате,бъдете заедно..ако ли не,било каквото било.Мисля,обаче,че доста си хлътнала,не е много хубаво да имаш високи очаквания..от човека..,защото после може да останеш..доста разочарована.Успех. :) Случвало ми се е...дам... 8)

Abigoria
05-22-2008, 10:28
Болна работа... :?

cookie_power
05-24-2008, 10:13
изобщо не вярвам в скайп любов въпреки че преди няколко седмици едно момче, с което се запознахме в един сайт и нали дълго време си писахме ии той ми написа това:

напоследък мислих много,
повече отколкото можеш да си представиш и реших,че трябва да ти споделя какво ми се върти в главата:
-първото нещо е ,че съм убеден в това,че се натрапвам по-особено нахален начин,и не искам повече да ти досаждам.(истинската причина да поискам да пиша с теб,беше създадена от въпроса ,който предизвика в мен,след като видях,че в една група постъпваш по небивало зрял начин,което ме впечатли много сериозно.Запитах се:От какво е направена?Първоначално не съм искал да досаждам,ама така стана(но не съжалявам).Снощи ,когато казах :"Момче и момиче не могат да бъдат приятели"-тИ си ме разбрала по определен начин-не знам как си разбрала думите ми,но както и да си ги разбрала ,трябва да знаеш,че не грешиш,дори да не си ме разбрала така,както аз съм искал да ме разбереш пак не грешиш!
За целувката ще кажа само,че не бива да се притесняваш
-това е един от най-красивите моменти в живота на един човек-Каквото се е случило ,се е случило и не може да се случи по друг начин!
-Второто нещо което искам да споделя е това,което почувствах докато препрочитах стихчето за "Прашинката"...досега съм го изпитвал само два пъти-първия път беше много отдавна;Втория път беше преди две години,работех в една фирма за дърводобив.Три месеца(лятото)бях в гората със доста по възрастни мъже,нямаше книги,телевизия,радиоапара ти,ток...само работа и сън(много тежко лято)...В края на престоя ми там ,пристигна още една бригада,която се настани в съседната барака...работихме цял ден,прибрахме се,ядохме и си легнахме да спим.Точно преди да се унеса в съня си долових много красива мелодия-идваше от съседната барака на "новите" и беше от китара(един циганин носеше китара-и определено свиреше много добре)...та тогава се разплаках ...наистина много тъжно ми стана,защото беше толкова красиво чувството да чуеш мекия звук,след като не си слушал музика от три месеца.
Такова невъобразимо ВЪЗХИЩЕНИЕ изпитвам към изключителното ти поведение и разбиране за нещата!
Искам да кажа,че един ден ...когато намеря "моето момиче",ще искам то да е като теб...да се изразява както теб,да ме разбира както теб.Не бих се примирил:ще има поне частица от това което представляваш ти-Нямам толкова красиви и силни думи ,за да успея да ти го обясня.
Не ме разбирай погрешно-"Прашинке"-ти не си Матом-ти си малка вълшебница,на която се възхищавам.В момента,след като казах всичко това,се чувствам сякаш съм ескимос в пустиня...винаги когато се почувствам така си спомням какво ми е казвал дядо ми когато бях малък:-"Ти си коркова тапа насред океана"(не се смей,има много истина)...та това се отнася и за теб.

От какво е направена?...отговорих си много трудно,и стигнах до извода (препрочитайки стихчето)че си направена от ...(това си остава за мен)

Казах всичко което имаше да казвам ,всичко което трябваше да кажа...благодаря ,че го изчете докрай.Това е от мен.Успех и Късмет в живота!

ии след това това(по скайпа..):

Досега не съм срещал човек,който да ме разбира и изслушва,който да сметна за възхитителен и едновременно прям(честен) в разговора с мен...вече срещнах,но ти имаш момче,което харесваш...и не искам да се бъркам в живота ти...ако нямаше,приятел...ако живеех в София,ако ...разговора ни беше продължил след като сложа край-щях да поискам да се видим някой път,да ми дадеш номера си...и такива неща.Обаче знам ,че нямам какво да ти дам...нямам нищо-да, привлечен съм от характера ти...от това,че разговаряш с мен,сякаш ме разбираш,дори да не е така,не знам какво мислиш за мен,но аз знам ,че трябва да се махна,за да не дрънкам повече-просто трябва да знаеш,че от наколко дни си първото нещо,което ми минава през главата,когато се събудя...е това беше...до скоро чуване!Розата на аватара ми е за теб!Дори и да не изглежда реална-ря е много специална

но аз просто
1. не вярвам в такива бози
2. мога да си пиша с хора като него по скайп, но да се видя- никога!
3. точно пък той не ми харесваше по никфо отношение

имах още една подобна афера, но то не беше съвсем така, защото момчето беше приятел на най добрата приятелка на една моя приятелка :D:D:D:D
ее, с него се видяхме и мина много добре и сега възнамеряваме да има и втора среща :smt020

Al3ksandra
05-25-2008, 11:25
По принцип не залагам на любовта по скайп.. защото това е трудно , много трудно нещо по всички отношения... няма го любимия ти да го гушнеш, няма ги реалните спомени... просто се губи част от цялота , така да го нарека... е плюсовете на този вид общуване са че колкото и налудничаво да ви изглежда, тук сме най-реални най-много може да си проличи какъв е характера ти... тъй като тук всеки е анонимен и не виждаш стила мъ на обличане дрехите, телефона , и всичко подобно.. Тук виждаш самия него отвътре ( или нея зависи....) Вярвам че има до известна степен любов тук, но проблема е:
1. Трябва да се видите скоро, защото не всеки има голямо търпение... Ако не се видите скоро , нещата ще се променят.. рано или късно..
2. Когато се видите, е възможно да има несъответствия между вас. Да възможно е да не си паснете...

Чела съм в един вестник преди година може би, че в Интернет има любов има увлечение , но доколко е осъществимо , не зная... Аз съм патила и просто, само аз си знам как, какво и с кого.. Дълга история но не мога да се връщам в миналото, след като съм го загърбила... Потенциално всяко едно момче може да ти допадне а и ти на него.. Но практически е НЕВЪЗМОЖНО да срещнеш любовта на живота си... Нещата винаги се объркват.. Така че съвета ми е, внимавайте с тезиу връзки... Иначе знайте, има го увлечението , има чувства дори... но до колко ще ги запазите, това е въпроса.... ;)