Влез

View Full Version : Как да ги убедя?

m0nItyY
05-18-2008, 10:54
Здравейте.Така зна1и много искам да си взема питбулче у дома,но не мога да убедя наще.Опитах всичко,казах им че ще поема всички грижи за него,ще го храня,ще го разхождамщще го възпитавам...Но те все отричат,а на мен това ми е мечта да си имам питбулче.Моля ви кажете ми някакъв начин да ги убедя :( :cry:

angel4eto0oy
05-18-2008, 15:28
хех да ти кажа и аз така казвах за мойто кученце ,че сичко ще правя аз обаче тва беше само първите няколко месеца... ся не го ебавам много... при теб ще е доло горе същото предполагам... и на мен ми беше мечта ама... моли им се много... аз така направих.. но при мен един + беше че майка ми харесваше малкото паленце и ми помогна да убедя баща ми :) продължавай да твърдиш че ще си го гледаш самостоятелно. Дано стане ;) успех

mer91
05-20-2008, 18:33
Аз имам питбул.Ако живееш в апартамент забрави 8-)

пЛюш!нкаАа~
05-20-2008, 19:46
Вземи си,и като се прибереш вкъщи с него кажи - Изненадаа :D :-D.То бтв и аз много искам Хъски ама не ми дават :D :x Иначе си имам котенце :-D ..ей по-добре си вземи някое малко кученце а не питбул :? мисля,че ще се съгласят..на някое мъничко бебенцее :-D .

ane
05-22-2008, 10:07
Постави ги пред свършен факт.
Ако имаш пари си го купи, или намери някой да ти подари. Доведи го вкъщи и вашите като го видят такова мъничко, сладичко няма да го изхвърлят :D

Аз така направих навремето, като исках котка. Докато ги молех да вземем коте, те бяха категорично против, дори не искаха да го обсъждаме. И тогава взех нещата в свои ръце, намерих си котка, донесох си я вкъщи и казах на нашите, че са ми я подарили за рождения ден...помрънкаха малко, но аз не отстъпвах и така котката си остана в нас!

FireWing
05-22-2008, 10:56
Вземи си френски питбул те са мънички и пак си е питбул :razz:

WaterLilly
05-22-2008, 12:30
Или направи компромис и си вземи куче, което да отговаря на техните изисквания, или бъди примерна дъщеричка, така че да ги размекнеш и да не могат да откажат.

Защо ли се регнах
05-22-2008, 14:40
Разреви се ама дълготрайно. Винаги помага.

WaterLilly
05-22-2008, 18:19
Глупости. Опитвала съм тоя номер, обаче мама просто ме праща да си рева в другата стая. И това никога не е работело при мен, още като съм била малка съм се пробвала, ама просто не са ми обръщали внимание. :lol:

Защо ли се регнах
05-22-2008, 20:41
Ве има си хиляда начини ама сега ме мързи да изброявам :) Остави си ако искаш скайпа на ЛС може и да измислим нещо мухахах...

Spider4eto
05-22-2008, 20:45
Глупости. Опитвала съм тоя номер, обаче мама просто ме праща да си рева в другата стая. И това никога не е работело при мен, още като съм била малка съм се пробвала, ама просто не са ми обръщали внимание. :lol: при мене пък помагаhttp://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/grimace.gif иначе по темата нз как можеш да ги убедиш, ама ако успееш пиши

MaxGirl
05-23-2008, 13:27
Какво да ти кажа-продължавай да ги убеждаваш или си вземи самичка, ако имаш възможност, тогава ще ти мрънкат 2-3 дни и ще започнат да го убикват.