Влез

View Full Version : възможно ли е :(

Sensuality
05-18-2008, 14:41
Значиии от 1 седмица гледам да ям по здравословно като ям яйца,салати.пилешко месо,мляко понякога бейк ролс,сирене и веднъж седмично препечена филийка и гледам че сам позаслабнала,обачеее май съм отслабнала и в гърдите :lol: :lol: :lol: та възможно ли е да станат много малки ако продалжа,щото имам излишни килца и искам да се отърва от тях имам си воля и всичко,обаче ме е страх за гърдите.Има ли някви упражнения нещо :D

enola
05-18-2008, 14:45
Ми попринцип в гърдите има сланини(при по-дебелите хора) ама чак много малки да станат не вярвам :)

ell_ownz
05-18-2008, 14:45
ami dokolkoto znam ima uprajneniq za stqgane na byusta i trqa da gi praish kakto i za dr-te 4asti na tqloto za da ne si zagybish gardite, a za qicata ne qj pove4e ot 2 na sedmica!!!moje da se natrovish. ina4e hubavo si napravila, sportyvai i nqkaf sport za po golqma efektivnost na dietata ;] uspeh!!!

thefreak
05-18-2008, 14:46
Ще станат по-малки 100%, ама колко точно по-малки не мога да ти кажа.

cinderellaa
05-18-2008, 14:46
Ако отслабваш гърдите ще са първите които ще започнат да се топят :) Ти си решаваш....имаше подробна статия на тая тема в един брой на Космополитан май... :-o

thefreak
05-18-2008, 14:47
ami dokolkoto znam ima uprajneniq za stqgane na byusta i trqa da gi praish kakto i za dr-te 4asti na tqloto za da ne si zagybish gardite, a za qicata ne qj pove4e ot 2 na sedmica!!!moje da se natrovish. ina4e hubavo si napravila, sportyvai i nqkaf sport za po golqma efektivnost na dietata ;] uspeh!!!
Не си много наясно, с това което си написал/а нали?

beti_niki
05-18-2008, 14:53
използвай друг метот место да се лишаваш от любимите ти храни спортувай ходи повече пеша и ще отслабнеш (например аз ям всичко и съм слаба но всеки ден спортувам и ходя повече пеша)

Sensuality
05-18-2008, 14:57
използвай друг метот место да се лишаваш от любимите ти храни спортувай ходи повече пеша и ще отслабнеш (например аз ям всичко и съм слаба но всеки ден спортувам и ходя повече пеша)

е да амааа се пак ще отслабна,тфа значи че и гърдите ми ще отслабнат леле :shock: :lol: :D

fiama
05-18-2008, 14:59
Когато се отслабва с диета, се отслабва навсякъде, като най-напред се почва от гърдите. По-добре се захвани със спорт, който да стегне желаните от теб места.

comics
05-18-2008, 15:32
Ми попринцип в гърдите има сланини(при по-дебелите хора) ама чак много малки да станат не вярвам :)
По принцип гърдите са си мастна тъкан.
Госпожицата (или господинът) ще трябва да избира м/у добрата форма и гърдите си

paradiso
05-18-2008, 15:34
EM NORMALNO tqloto ti kat otslabva da otslabvat vsichki chasti p1k i kfo ti puka tolkova za gardite spokoino nqma da ti izcheznat p1k i da si vijdala mn slabi jeni s ogromni gardi ;)

samonervi
05-18-2008, 16:04
Еми гърдите ти ще са много много по малки след като ти се махнат и всички други тлъстини,това трябва да ти е пределно ясно

sexa_na_kompleksa
05-18-2008, 16:08
Не може да отслабнеш само на едно място. Като се отслабва, се отслабва наяскъде, което означава, че и гръдната ти обиколка ще намалее.

Kurvata
05-18-2008, 16:26
Много ясно,че като отслабнеш и гърдите ти ще станат по-малки,не може да отслабваш пък те да са пак големи :shock: Ако искаш по-големи гърди няма да отслабваш,освен ако не си няква късметлийка да си слаба и да имаш големи гърди (тва са мн.редки случаи).Иначе има упражнения за стягане :wink:

BoRe
05-18-2008, 18:44
спокс би има начин да сфалиш килца на гърдите прави повече турски и ше се позатегнат :lol: :lol: :lol:

indecent
05-18-2008, 18:50
i az otslabnah i grydite mi ve4e sa mnogo malki kato si gledam snimkite ot predi s golemi gyrdi... :( otslabnah samo 2-3 kg za6toto nqmam nujda ot pove4e no pyrvo mi se smaliha gyrdite :(

silver_moon
05-18-2008, 19:16
аз свалих доста, но пък забелязах,че в гърдите промяна няма...айде може да има,но незначителна и незабележима :) и слава богу че гардите ми не се смалиха,със сегашният им размер си ги обичкам :D