PDA

View Full Version : Офф голям страх..моля за помощ :(

angel4eto0oy
05-18-2008, 15:10
Здравейте.Казвам се Симона...и това заради което стигам да пиша във форумчето е огромния ми страх от хлебарки.Имам го от малка... и е породен от немалкото гадни ситуации с тея гадини.Когато бях на 6-7-8 години имахме достатъчно много хлебарки вкъщи за да ме е страх много. Случвало ми се е ... лятото защото тогава ги имаше... ставайки до WC през нощта да настъпя хлебарка... и то на босо краче...но може би страха ми най-вече е порпден от ето тази ситуация: събуждайки се през нощта намерих на няколко пръста от лицето ми хлебарка...От там се почнаха големите страхове които и до сега си имам ... :( аз бях мъничка и може би беше нормално... но беше и много гадно защото неисках да спя по цяла нощ...плачех при вида на тая мръсна гадина... постоянно трябваше да е светнато... и такива разни...Разказвам ви това защото няколко години за щастие не бях виждала хлебарка... но ето сега пак някак си решиха да ми досаждат и осъзнах, че все още страха ми е прекалено голям и не знам дали мога да го преборя.Винаги когато има хлебарка или всички вкъщи спят или пък съм сама...Осъзнавам, че при вида на хлебарка треперя цялата дори плача...съветват ме просто да я убия ,но немога... немога да я приближа а камоли да и посегна.Може би четейки това което пиша си мислите ,,Баси бебето е тая на 16 станала и умира от страх'' , но се пак секи си има своя страх :( това е моя и не мога да продължавам така но май немога и да се спра.. :( Моля ви за помощт каквато и да била... :(

П.С. : извинявам се ако има такава подобна или същата тема.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

nikinkaa
05-18-2008, 15:19
milata...i az mnogo gi mrazq,nqma oturvane ot tqh.o6te rano ve4erta se poqvqvat i kum 23:00 i vlqza li v kyhnqta,vednaga izlizam ....MRAZQ GI !!!!!!!!

angel4eto0oy
05-18-2008, 15:23
офф не знам просто ненавиждам ги :( :-x

krisi_bep
05-18-2008, 15:32
:razz: Съжалявам,но просто... :razz:

За тази цел мисля,че беше Райд "изтребва ги до крак" :lol: Вярно гадни са,но все пак може да се пребориш с тях,нали :) Този панически страх при вида на тази в пъти по-малка от теб гадинка може да го премахнеш.Стискай силно зъби и мачкай наред 8-)

angel4eto0oy
05-18-2008, 15:36
хех смешно ви е на вас ама на мен не ми е... ако ме видите как изглеждам... немога да ги смачкам абсурд иска ми се понякога но немога да събера смелост :( :-#

simonchety
05-18-2008, 15:38
..

Exsanguination
05-18-2008, 15:38
като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист

comics
05-18-2008, 15:40
аз имам една съученичка, която като види хлебарка крещи, вдига цялата си къща на крака и накрая баща й отива и убива лошата хлебарка.
Особено приятно му е на човека, ако му се наложи да стане няколко пъти за една нощ. Ма ко да прайш - жени.
Както и да е трябва да има и такива по-естествени, а не само "гадните кучки" от сайтовете за запознанства, омръзнали на всички.

angel4eto0oy
05-18-2008, 15:46
хех тва за ангелчето нудист ми хареса но няма да си сложа хлебарка на аватара :P мм за тази съученичка... и аз викам и гледам да гушна който е най-близо до мен ...ама като няма никой или сички спат гледам да умра от страх ама да не ги събудя че цял ден хората са били на работа :(

Pepincetyy
05-18-2008, 15:47
Най-добре както казаха по-нагоре вземи си Райд.

Naman07
05-18-2008, 15:47
хех смешно ви е на вас ама на мен не ми е... ако ме видите как изглеждам... немога да ги смачкам абсурд иска ми се понякога но немога да събера смелост :( :-#
Вероятно нея я е страх повече от теб...трябва да смачкаш една,че да предобиеш смелост.

comics
05-18-2008, 15:51
хех тва за ангелчето нудист ми хареса но няма да си сложа хлебарка на аватара :P мм за тази съученичка... и аз викам и гледам да гушна който е най-близо до мен ...ама като няма никой или сички спат гледам да умра от страх ама да не ги събудя че цял ден хората са били на работа :(
обади ми се другия път :-) ( винаги съм се чудил защо не сложат такава иконка и с момче :o )

beti_niki
05-18-2008, 15:57
преди вкъщи имахме също хлебарки но вече нямаме в моя град се продават някакви лентички и като ги слагаш те се махат пробвай

angel4eto0oy
05-18-2008, 15:59
еми ние пръскаме с някви неща имахме едни кубчета преди и ги слагахме по ъглите ама... ето пак

chance_baby
05-18-2008, 16:38
vzemi si kub4eta prodavat s otrova iz celiq apartament ima takiva prusnati i nqmame nito edna :) skoro fr mi ima6e hlebarki v staqta si i mu se smqh ama negovoto be6e 6toto be6e natrupal dosta zapasi ot hrana nasqkude iz staqta si :D :razz:

borovinkaa
05-18-2008, 16:38
аз имам една съученичка, която като види хлебарка крещи, вдига цялата си къща на крака и накрая баща й отива и убива лошата хлебарка.
Особено приятно му е на човека, ако му се наложи да стане няколко пъти за една нощ. Ма ко да прайш - жени.
Както и да е трябва да има и такива по-естествени, а не само "гадните кучки" от сайтовете за запознанства, омръзнали на всички.Аз съм същата :oops:, както и майка ми.При вида на каквато и да е било гадинка полудявам.Страх ме е дори от мравки и мухи :-D-адски са гнусни и видя ли някоя по-близко до мен, почвам да си представям как лази по мен и цялата настръхвам.Преди живеех в апартамент в много стар блок и естествено беше фул с хлебарки, и ако се появи някоя, докато баща ми е на работа се качвахме по легла, дивани,столове и ги целехме с книги(във всяка стая си имахме резерви именно за такива случаи) :D.Така че не се тревожи, не си сама:P

Mc_to
05-18-2008, 18:25
az p1k iam ujasen stra ot paqci az sam na 16 i kat vida paqk i bqgam mn gi mraza :shock:

sweet_baby_cool
05-18-2008, 18:55
az p1k iam ujasen stra ot paqci az sam na 16 i kat vida paqk i bqgam mn gi mraza :shock:
az sa6to ot paqci, samo 4e az kre6tq i istoriqta e podobna kato na avtorkata. kogato bqh na 4-5 dokato spqh me polazi paqk i kato se sabudih toi stoe6e tam. i ot togav ne6to mi stava i otka4am kato vidq paqk.
kam avtorkata: az se borq s problema si kato si mislq 4e paqka e dobro i bezobidno jivotno i 4e go e strah ot men,opitvam se da si povqrvam i si vnu6avam tova vapreki 4e ne vinagi deistva. opitai i tozi na4in

jozefina_93
05-18-2008, 19:11
Spoko Moni i az sum su6tata :-)

_FaShIoN_
05-18-2008, 19:20
Мене също много ме е страх о хлебарки и то не толкова страх,защотот една хлебарка не може да ми направи нищо,но са ми някакси много гнусни и противни...абе нз...ама много ги мразя... :)

dar4enceto92
05-21-2008, 18:03
За мое щастие ужаса ми от тях не е толкова голям, но вчера много се стреснах. Отдавна не бях виждала хлебарки вкъщи (мама слага от онея кубчета), но отидох до тоалетната и си влизам най-спокойно и ... ужас, за малко да я настъпя ... добре че баща ми беше вкъщи. Надявам се да не се сблъскам отново с някоя. Но аз нищо не направих, само разказах за себе си. Хмм...моят съвет-намери начин да се отървеш от тях, а ако не успееш за съжаление не знам как би могла да преодолееш страха си :(

mArMaLaDkA
05-21-2008, 20:27
Ако видя хлебарка,хващам първата обувка или чехъл пред очите ми и я удрям...понякога не умират,'щото ръката ми трепери :D Майка ми не мога да я събудя,нея ще я домързи,баща ми-и бомба да се взриви в апартамента не би усетил 8-) Така,че аз трябва да си ги убивам и после да им се радвам на агонията :grin:...Единственото,което се сещам е да отидеш да ти леят куршум или да се сетиш за нещо отвратително,да хванеш един чехъл и да си го изкараш на хлебарката :D

LizZz
05-21-2008, 21:23
като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист :lol:

Wrathchild
05-21-2008, 21:34
Почти всеки има фобия от нещо. Не е нещо ненормално, просто хващаш един чехъл и я убиваш. Най-добрата ми приятелка я е страх от стоножки и ако отидем в селото ми, има случаи когато ме буди по 5-10 пъти, за да убивам някоя. А не е да кажеш на 16 години момиче. Аз пък умирам от ужас, когато дори чуя за плъх.

TheNewReligion
05-21-2008, 21:59
Оуу , и мен много ме е страх ! Ама ги убивам по следния начин : Крясъци , писъци , махане с ръце и бягане на балкона ! То му омръзне на момичето (момчето) да ме гледа и умре ! :lol:

5StaR
05-21-2008, 22:34
Купи си райд

Spider4eto
05-22-2008, 07:35
накарай майка ти или баща ти да ти хванат една хлебарка в буркан. Докато хлебарката е в буркана не може да излезе да те полази и тем подобни. В същото време животът й зависи от това дали ти ще я храниш или не. И докато е в буркана ти си се приближавай към нея, колкото ти стиска нали, и гледай всеки ден да се приближаваш повече. Няма какво да ти направи след като е в буркана. Ако това ти помогне и не те е толкова страх вземи един чехъл пусни я от буркана и мачкай. Дано ти отмине малко страха :)

ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 00:18
I az mnmogo gi mrazq kak da obi4a6 ne6to koeto e kolkoto paleca ti 4eerno gadno i izglejda ujasqva6to ne slu4aino gi ima v stra6nite filmi ujasi i taka natatak :}

5StaR
05-24-2008, 02:41
[b]накарай майка ти или баща ти да ти хванат една хлебарка в буркан...тн

Лолз :>

ira7a_
05-24-2008, 15:02
Exsanguination написа:
като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

ThunderGoddess
05-24-2008, 15:54
До преди няколко години изпитвах панически страх от пчели и оси. Не може да си представите какво беше - виждам пчелата и бягам при майка ми и рева. Ужасен ужас. Един ден не видях една и тя реши, че кацна върху мен. Аз се парализирах и не смея да мръдна, много ме е страх. После си отлетя животинката. От тогава вече не ме е страх толкова много и с времето всичко мина. Вземи си една хлебарка близо до тебе. Не е по-голяма от тебе, така че не може да те изяде, спокс. Нормално е да те е гнус, но наистина една такава фобия се преодолява като нещото от което се страхуваш бива дотолкова приближено до теб, че да видиш, че няма нищо страшно 8-) Просто трябва да се престрашиш да кажеш на някой да те вземе, да вземе една хлебарка и да ти я пусне, и да я остави малко покрай теб, независимо дали викаш или не :D

MidnightCreep
05-24-2008, 16:37
Не ме е страх,по скоро супер много ме е гнус точно от хлебарките.Събирам смелост да я убия на място,обаче после как я чистя и как си мия ръцете по три пъти само аз си знам.

sw3e7_baby
05-24-2008, 20:45
emi 4esno i az taka predi jiveehme s takiva ama bqha malko
az vednaj bqh na po4ivka v nqkaf grad na hotel posredno6 ne6ty me gadeli4ka po r1kata svetvam i ....HLEBARKA...kat sa razpi6tqh da ne vi razpraqm 4e staa stra6no i poprincip izpadam v isteriq ama grabvam parvoto det mi sa izpre4i i boi po galfata da puknat dano iz4adiq gadni

N0_feAR
05-26-2008, 19:14
Не се притеснявай, аз на това му викам фобия. Имам една приятелка, същата като теб е....при вид на нещо малко, грозно с повече от 4ри крака и тя направо полудява....Няма как да ти помогна освен да се въоръжиш с някакъв спрей или чехъл....
пп:аз пък изпадам в панически страх при вид на оси и пчели...глей тогава как се бяга със 100 км/ч

paradiso
05-26-2008, 19:22
nqma stra6no az kat vidq i po4fam da kre6tq kat umopobarkana ne si sama edna ve4er f kuhnqta kak celih edna hlebarka s noj tati stana i se popilq ot smqh 8) awe da ne ti puka seki si ima fobii