View Full Version : Офф голям страх..моля за помощ :(
angel4eto0oy
05-18-2008, 15:10
Здравейте.Казвам се Симона...и това заради което стигам да пиша във форумчето е огромния ми страх от хлебарки.Имам го от малка... и е породен от немалкото гадни ситуации с тея гадини.Когато бях на 6-7-8 години имахме достатъчно много хлебарки вкъщи за да ме е страх много. Случвало ми се е ... лятото защото тогава ги имаше... ставайки до WC през нощта да настъпя хлебарка... и то на босо краче...но може би страха ми най-вече е порпден от ето тази ситуация: събуждайки се през нощта намерих на няколко пръста от лицето ми хлебарка...От там се почнаха големите страхове които и до сега си имам ... :( аз бях мъничка и може би беше нормално... но беше и много гадно защото неисках да спя по цяла нощ...плачех при вида на тая мръсна гадина... постоянно трябваше да е светнато... и такива разни...Разказвам ви това защото няколко години за щастие не бях виждала хлебарка... но ето сега пак някак си решиха да ми досаждат и осъзнах, че все още страха ми е прекалено голям и не знам дали мога да го преборя.Винаги когато има хлебарка или всички вкъщи спят или пък съм сама...Осъзнавам, че при вида на хлебарка треперя цялата дори плача...съветват ме просто да я убия ,но немога... немога да я приближа а камоли да и посегна.Може би четейки това което пиша си мислите ,,Баси бебето е тая на 16 станала и умира от страх'' , но се пак секи си има своя страх :( това е моя и не мога да продължавам така но май немога и да се спра.. :( Моля ви за помощт каквато и да била... :(
П.С. : извинявам се ако има такава подобна или същата тема.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
nikinkaa
05-18-2008, 15:19
milata...i az mnogo gi mrazq,nqma oturvane ot tqh.o6te rano ve4erta se poqvqvat i kum 23:00 i vlqza li v kyhnqta,vednaga izlizam ....MRAZQ GI !!!!!!!!
angel4eto0oy
05-18-2008, 15:23
офф не знам просто ненавиждам ги :( :-x
krisi_bep
05-18-2008, 15:32
:razz: Съжалявам,но просто... :razz:
За тази цел мисля,че беше Райд "изтребва ги до крак" :lol: Вярно гадни са,но все пак може да се пребориш с тях,нали :) Този панически страх при вида на тази в пъти по-малка от теб гадинка може да го премахнеш.Стискай силно зъби и мачкай наред 8-)
angel4eto0oy
05-18-2008, 15:36
хех смешно ви е на вас ама на мен не ми е... ако ме видите как изглеждам... немога да ги смачкам абсурд иска ми се понякога но немога да събера смелост :( :-#
simonchety
05-18-2008, 15:38
..
Exsanguination
05-18-2008, 15:38
като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист
аз имам една съученичка, която като види хлебарка крещи, вдига цялата си къща на крака и накрая баща й отива и убива лошата хлебарка.
Особено приятно му е на човека, ако му се наложи да стане няколко пъти за една нощ. Ма ко да прайш - жени.
Както и да е трябва да има и такива по-естествени, а не само "гадните кучки" от сайтовете за запознанства, омръзнали на всички.
angel4eto0oy
05-18-2008, 15:46
хех тва за ангелчето нудист ми хареса но няма да си сложа хлебарка на аватара :P мм за тази съученичка... и аз викам и гледам да гушна който е най-близо до мен ...ама като няма никой или сички спат гледам да умра от страх ама да не ги събудя че цял ден хората са били на работа :(
Pepincetyy
05-18-2008, 15:47
Най-добре както казаха по-нагоре вземи си Райд.
хех смешно ви е на вас ама на мен не ми е... ако ме видите как изглеждам... немога да ги смачкам абсурд иска ми се понякога но немога да събера смелост :( :-#
Вероятно нея я е страх повече от теб...трябва да смачкаш една,че да предобиеш смелост.
хех тва за ангелчето нудист ми хареса но няма да си сложа хлебарка на аватара :P мм за тази съученичка... и аз викам и гледам да гушна който е най-близо до мен ...ама като няма никой или сички спат гледам да умра от страх ама да не ги събудя че цял ден хората са били на работа :(
обади ми се другия път :-) ( винаги съм се чудил защо не сложат такава иконка и с момче :o )
beti_niki
05-18-2008, 15:57
преди вкъщи имахме също хлебарки но вече нямаме в моя град се продават някакви лентички и като ги слагаш те се махат пробвай
angel4eto0oy
05-18-2008, 15:59
еми ние пръскаме с някви неща имахме едни кубчета преди и ги слагахме по ъглите ама... ето пак
chance_baby
05-18-2008, 16:38
vzemi si kub4eta prodavat s otrova iz celiq apartament ima takiva prusnati i nqmame nito edna :) skoro fr mi ima6e hlebarki v staqta si i mu se smqh ama negovoto be6e 6toto be6e natrupal dosta zapasi ot hrana nasqkude iz staqta si :D :razz:
borovinkaa
05-18-2008, 16:38
аз имам една съученичка, която като види хлебарка крещи, вдига цялата си къща на крака и накрая баща й отива и убива лошата хлебарка.
Особено приятно му е на човека, ако му се наложи да стане няколко пъти за една нощ. Ма ко да прайш - жени.
Както и да е трябва да има и такива по-естествени, а не само "гадните кучки" от сайтовете за запознанства, омръзнали на всички.Аз съм същата :oops:, както и майка ми.При вида на каквато и да е било гадинка полудявам.Страх ме е дори от мравки и мухи :-D-адски са гнусни и видя ли някоя по-близко до мен, почвам да си представям как лази по мен и цялата настръхвам.Преди живеех в апартамент в много стар блок и естествено беше фул с хлебарки, и ако се появи някоя, докато баща ми е на работа се качвахме по легла, дивани,столове и ги целехме с книги(във всяка стая си имахме резерви именно за такива случаи) :D.Така че не се тревожи, не си сама:P
az p1k iam ujasen stra ot paqci az sam na 16 i kat vida paqk i bqgam mn gi mraza :shock:
sweet_baby_cool
05-18-2008, 18:55
az p1k iam ujasen stra ot paqci az sam na 16 i kat vida paqk i bqgam mn gi mraza :shock:
az sa6to ot paqci, samo 4e az kre6tq i istoriqta e podobna kato na avtorkata. kogato bqh na 4-5 dokato spqh me polazi paqk i kato se sabudih toi stoe6e tam. i ot togav ne6to mi stava i otka4am kato vidq paqk.
kam avtorkata: az se borq s problema si kato si mislq 4e paqka e dobro i bezobidno jivotno i 4e go e strah ot men,opitvam se da si povqrvam i si vnu6avam tova vapreki 4e ne vinagi deistva. opitai i tozi na4in
jozefina_93
05-18-2008, 19:11
Spoko Moni i az sum su6tata :-)
_FaShIoN_
05-18-2008, 19:20
Мене също много ме е страх о хлебарки и то не толкова страх,защотот една хлебарка не може да ми направи нищо,но са ми някакси много гнусни и противни...абе нз...ама много ги мразя... :)
dar4enceto92
05-21-2008, 18:03
За мое щастие ужаса ми от тях не е толкова голям, но вчера много се стреснах. Отдавна не бях виждала хлебарки вкъщи (мама слага от онея кубчета), но отидох до тоалетната и си влизам най-спокойно и ... ужас, за малко да я настъпя ... добре че баща ми беше вкъщи. Надявам се да не се сблъскам отново с някоя. Но аз нищо не направих, само разказах за себе си. Хмм...моят съвет-намери начин да се отървеш от тях, а ако не успееш за съжаление не знам как би могла да преодолееш страха си :(
mArMaLaDkA
05-21-2008, 20:27
Ако видя хлебарка,хващам първата обувка или чехъл пред очите ми и я удрям...понякога не умират,'щото ръката ми трепери :D Майка ми не мога да я събудя,нея ще я домързи,баща ми-и бомба да се взриви в апартамента не би усетил 8-) Така,че аз трябва да си ги убивам и после да им се радвам на агонията :grin:...Единственото,което се сещам е да отидеш да ти леят куршум или да се сетиш за нещо отвратително,да хванеш един чехъл и да си го изкараш на хлебарката :D
като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист :lol:
Wrathchild
05-21-2008, 21:34
Почти всеки има фобия от нещо. Не е нещо ненормално, просто хващаш един чехъл и я убиваш. Най-добрата ми приятелка я е страх от стоножки и ако отидем в селото ми, има случаи когато ме буди по 5-10 пъти, за да убивам някоя. А не е да кажеш на 16 години момиче. Аз пък умирам от ужас, когато дори чуя за плъх.
TheNewReligion
05-21-2008, 21:59
Оуу , и мен много ме е страх ! Ама ги убивам по следния начин : Крясъци , писъци , махане с ръце и бягане на балкона ! То му омръзне на момичето (момчето) да ме гледа и умре ! :lol:
Spider4eto
05-22-2008, 07:35
накарай майка ти или баща ти да ти хванат една хлебарка в буркан. Докато хлебарката е в буркана не може да излезе да те полази и тем подобни. В същото време животът й зависи от това дали ти ще я храниш или не. И докато е в буркана ти си се приближавай към нея, колкото ти стиска нали, и гледай всеки ден да се приближаваш повече. Няма какво да ти направи след като е в буркана. Ако това ти помогне и не те е толкова страх вземи един чехъл пусни я от буркана и мачкай. Дано ти отмине малко страха :)
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 00:18
I az mnmogo gi mrazq kak da obi4a6 ne6to koeto e kolkoto paleca ti 4eerno gadno i izglejda ujasqva6to ne slu4aino gi ima v stra6nite filmi ujasi i taka natatak :}
[b]накарай майка ти или баща ти да ти хванат една хлебарка в буркан...тн
Лолз :>
Exsanguination написа:
като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
ThunderGoddess
05-24-2008, 15:54
До преди няколко години изпитвах панически страх от пчели и оси. Не може да си представите какво беше - виждам пчелата и бягам при майка ми и рева. Ужасен ужас. Един ден не видях една и тя реши, че кацна върху мен. Аз се парализирах и не смея да мръдна, много ме е страх. После си отлетя животинката. От тогава вече не ме е страх толкова много и с времето всичко мина. Вземи си една хлебарка близо до тебе. Не е по-голяма от тебе, така че не може да те изяде, спокс. Нормално е да те е гнус, но наистина една такава фобия се преодолява като нещото от което се страхуваш бива дотолкова приближено до теб, че да видиш, че няма нищо страшно 8-) Просто трябва да се престрашиш да кажеш на някой да те вземе, да вземе една хлебарка и да ти я пусне, и да я остави малко покрай теб, независимо дали викаш или не :D
MidnightCreep
05-24-2008, 16:37
Не ме е страх,по скоро супер много ме е гнус точно от хлебарките.Събирам смелост да я убия на място,обаче после как я чистя и как си мия ръцете по три пъти само аз си знам.
sw3e7_baby
05-24-2008, 20:45
emi 4esno i az taka predi jiveehme s takiva ama bqha malko
az vednaj bqh na po4ivka v nqkaf grad na hotel posredno6 ne6ty me gadeli4ka po r1kata svetvam i ....HLEBARKA...kat sa razpi6tqh da ne vi razpraqm 4e staa stra6no i poprincip izpadam v isteriq ama grabvam parvoto det mi sa izpre4i i boi po galfata da puknat dano iz4adiq gadni
Не се притеснявай, аз на това му викам фобия. Имам една приятелка, същата като теб е....при вид на нещо малко, грозно с повече от 4ри крака и тя направо полудява....Няма как да ти помогна освен да се въоръжиш с някакъв спрей или чехъл....
пп:аз пък изпадам в панически страх при вид на оси и пчели...глей тогава как се бяга със 100 км/ч
paradiso
05-26-2008, 19:22
nqma stra6no az kat vidq i po4fam da kre6tq kat umopobarkana ne si sama edna ve4er f kuhnqta kak celih edna hlebarka s noj tati stana i se popilq ot smqh 8) awe da ne ti puka seki si ima fobii