Здравейте.Казвам се Симона...и това заради което стигам да пиша във форумчето е огромния ми страх от хлебарки.Имам го от малка... и е породен от немалкото гадни ситуации с тея гадини.Когато бях на 6-7-8 години имахме достатъчно много хлебарки вкъщи за да ме е страх много. Случвало ми се е ... лятото защото тогава ги имаше... ставайки до WC през нощта да настъпя хлебарка... и то на босо краче...но може би страха ми най-вече е порпден от ето тази ситуация: събуждайки се през нощта намерих на няколко пръста от лицето ми хлебарка...От там се почнаха големите страхове които и до сега си имам ... аз бях мъничка и може би беше нормално... но беше и много гадно защото неисках да спя по цяла нощ...плачех при вида на тая мръсна гадина... постоянно трябваше да е светнато... и такива разни...Разказвам ви това защото няколко години за щастие не бях виждала хлебарка... но ето сега пак някак си решиха да ми досаждат и осъзнах, че все още страха ми е прекалено голям и не знам дали мога да го преборя.Винаги когато има хлебарка или всички вкъщи спят или пък съм сама...Осъзнавам, че при вида на хлебарка треперя цялата дори плача...съветват ме просто да я убия ,но немога... немога да я приближа а камоли да и посегна.Може би четейки това което пиша си мислите ,,Баси бебето е тая на 16 станала и умира от страх'' , но се пак секи си има своя страх това е моя и не мога да продължавам така но май немога и да се спра.. Моля ви за помощт каквато и да била...

П.С. : извинявам се ако има такава подобна или същата тема.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!