View Full Version : С какво се измерва мъжкото достойнство
Много мъже с комплекси на тази тема не се решават да посетят обществена баня или тоалетна, дори плаж и басейн. Темата е достатъчно известна, но трябва да се вземат под внимание някои факти.
Първо, половият член в спокойно състояние и в състояние на ерекция са две различни неща. Второ, критерият "голям - малък" по отношение на половия член е много относителен. Дължината му може да бъде от 7 до 26 см, а за среден размер е прието да се смятат 16 см. В действителност по-важно за половия живот е размерът на половия член да съответства на размера на влагалището на партньорката, който също не е фиксиран.
Трето, малкият размер има своите големи и неоспорими предимства: при неговият притежател ерекцията е по-качествена и настъпва по-бързо. Четвърто, легендата, че половият член на белия мъж съществено отстъпва на размерите на пениса на представителя на черната раса е вярна само ако се говори за мъж в спокойно състояние, защото при възбуда тази разлика изчезва.
много мило от твоя страна ;)
бе квото и да си говорим ако ми е 20 санта нема да го върна :) :)
MinimalTrip
05-20-2008, 08:26
нз аз не се притеснявам от члена ми :) ,но да няма нищо общо от спокойно състояние до възбудено
Komshiikata
05-20-2008, 08:54
хайде дигнете си самочувствието :-D
amatorium
05-20-2008, 09:26
Verni sa tezi neshta, koito si napisala. I vse pak ... mujkoto dostoinstvo e nqkak direktno svurzano sus samochuvtvieto po neobqsnim nachin. Trudno prikazkite shte izmestqt purvichnoto. I vse pak, onova, koeto moje da go napravi e chrez edno dobro sexualno otnoshenie kum momicheto i stremej kum kachestvo v sexa muja da prevuzmogne komplexa si.
Chefinkaaa
05-20-2008, 10:19
Verni sa tezi neshta, koito si napisala. I vse pak ... mujkoto dostoinstvo e nqkak direktno svurzano sus samochuvtvieto po neobqsnim nachin. Trudno prikazkite shte izmestqt purvichnoto. I vse pak, onova, koeto moje da go napravi e chrez edno dobro sexualno otnoshenie kum momicheto i stremej kum kachestvo v sexa muja da prevuzmogne komplexa si.
emi est .. edva li ako ima6 nqkva t.nar. "pi6lionka" kato na 7 godi6no dete 6te ti se iska da te vidqt, ako osobeno sredata v taka nare4enite "sablekalni" ili ne6to ot sorta.. ii si4ki sa s nqkvi lapazaci.. s1s sig nqma da iska6 da pokaje6... taka e pri vsi4ki ... 8)
emi est .. edva li ako ima6 nqkva t.nar. "pi6lionka" kato na 7 godi6no dete 6te ti se iska da te vidqt, ako osobeno sredata v taka nare4enite "sablekalni" ili ne6to ot sorta.. ii si4ki sa s nqkvi lapazaci.. s1s sig nqma da iska6 da pokaje6... taka e pri vsi4ki ... 8)
napulno suglasen
Wrathchild
05-20-2008, 10:28
Естествено, че е свързано със самочувствието.
Както при жените, които имат малки гърди.
az puk ne mislq 4e momi4etata sus malki gurdi gubqt samo4ustvie :?
anonymous546178
05-20-2008, 11:29
бе квото и да си говорим ако ми е 20 санта нема да го върна :) :)
oOooo ne moia kat stana 20 santa si go podriazah malko 4e da ne se sramuvam
taia tema niama da promeni nito samo4ustvieto nito dostoinstvoto na mujete s malki pi6ki
BulgariaZaBulgarite
05-20-2008, 12:02
На мене ми е 17см. и съм адски много доволен. :grin:
На мене ми е 17см. и съм адски много доволен. :grin:
+1
Chefinkaaa
05-20-2008, 12:29
Az ne mislq 4e jenite s malki gardi gubqt samo4uvstvie.. p1k i nqma za kakvo .. stiga da popadne6 na nqkoi, koito ne e Cicomaniqk :D ii taka.. p1k i kakto ima6e edna tema.. ot tam se razbra 4e jenite s malki gardi sa po-dobri v legloto :P ta taka.. vsi4ko s predimstvata si.. no da i za jenite vaji do opredelena stepen./. zavisi ot prihikata i :lol:
MiSs_DioR_CheRiE
05-20-2008, 14:17
С какво се измерва мъжкото достойнство ? ... S liniika :D :D
SlYn4iCe
05-20-2008, 14:39
верно бееееееееее :-o :D :D :D :D :D :razz:
некои с линиийка, други с метър :lol: :P
некои с линийка, други с метър, а трети с теодолит :D :grin: :D :razz:
sensei1990
05-20-2008, 18:18
нз аз се "комплексирам" като се вида в огледалото ми е като банан и това е кофти малко :D иначе нямам проблеми екстра мие доволен съм от марката :D
pepelq6kaaa
05-20-2008, 18:35
pari koli kyrvi tva e
мдоообре :lol: :lol:
Според мен с възможности но и с линийка :D все пак е табу , че размерът няма значение за да може мъжете с малки пишки да не се комплексират.
SlYn4iCe
05-21-2008, 10:51
[quote=MiSs_DioR_CheRiE]С какво се измерва мъжкото достойнство ? ... S liniika :D :D
:razz: :razz: :razz:
vajno e da trakash kato car :p
С пари и с голем инструмент.
.... четвърти с шублер....... :D
Chefinkaaa
05-22-2008, 19:24
.... четвърти с шублер....... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mir4ovski
05-22-2008, 19:53
az puk mislq 4e nito mujete s malki pi6ki nito jenite s malki gurdi trebva da se kompleksirat-za vseki vlak si ima putnici..
Sharky_Kn
05-22-2008, 19:56
Колкото , толкова - нема да си бесим хуя ... заеби :D само и само да стане колкото може по-голем ... па на тея дето не им харесва да си ходат да си бъркат с вибратора ... :oops:
az puk mislq 4e nito mujete s malki pi6ki nito jenite s malki gurdi trebva da se kompleksirat-za vseki vlak si ima putnici..
Абе кво се притеснявате....Вече сме в 21 век-технологиите напредват..Ше дадеш някои друг милион и ше ти напраят гърдите или пениса от тук до луната и обратно
Ся деца сериозно...Абе аз не гледам 1-во в едно момиче дали е с големи,малки или средни или квито и да е било там гърди...Тя да ми е симпатична пък после ше я видим тая работа...
А и друго бе ако ще и 13 да ми е...ше допълним с пръсти с език....няма се излагаме се пак ...
Sharky_Kn
05-22-2008, 20:09
С кантар с к'во може :D
+1
Ilarion_III
05-22-2008, 21:38
С линийка.
sensei1990
05-23-2008, 10:02
Колкото толкова, а за почитателките на шпека си има бакалия :-P
Според мен най-одачно е да се мери с ролетка 8-)
Sarah415
05-23-2008, 13:30
dam dam :) dam wqrno e ne kolko ti e golqma pishkata a kakwo moje da parwish sas neq :oops:
beb4eto0o
05-23-2008, 19:26
Много мъже с комплекси на тази тема не се решават да посетят обществена баня или тоалетна, дори плаж и басейн. Темата е достатъчно известна, но трябва да се вземат под внимание някои факти.
Първо, половият член в спокойно състояние и в състояние на ерекция са две различни неща. Второ, критерият "голям - малък" по отношение на половия член е много относителен. Дължината му може да бъде от 7 до 26 см, а за среден размер е прието да се смятат 16 см. В действителност по-важно за половия живот е размерът на половия член да съответства на размера на влагалището на партньорката, който също не е фиксиран.
Трето, малкият размер има своите големи и неоспорими предимства: при неговият притежател ерекцията е по-качествена и настъпва по-бързо. Четвърто, легендата, че половият член на белия мъж съществено отстъпва на размерите на пениса на представителя на черната раса е вярна само ако се говори за мъж в спокойно състояние, защото при възбуда тази разлика изчезва.
razmera nqma zna4enie stiga da ne e savsem malak ,ako na nqkoi tyk ne my e qsno ,4e kogato e po malak v erekciq stava malko po golqm ,a kato e golqm v erekciq si e sa6tiq taka4e ne6tata se dopalvat na ravno polyjenie
Escarina
05-23-2008, 21:08
+1
Аз съм с малки гърди и не се чувствам никак комплексирана... Въпроса както казва един приятел не е колко ти е голяма батерията, а колко ти държи заряда. Информацията в темата определено е вярна и полезна за всеки втори тук. Но вие отидохте в съвсем друга посока...
blufer_1
05-24-2008, 18:43
в едно африканско племе негъра който си го навие най - много пъти около кръста стаа вожд
marina star
05-24-2008, 18:45
za men razmerat na poloviq 4len nqma absolutno nikakvo zna4enie
Самочувствието не идва само от пишката или циците ти може просто да си депресиран или здухан а пък доста често зависи от това на колко пласта ти е корема
С какво се измерва мъжкото достойнство
С кантар :D
SpOrTs_GiRl
05-25-2008, 17:16
Ха .. иии все пак има и друга страна на нещата .. Една жена е "дълбока" около 13-14 см .. И толкова сантиметров пенис й е напълно достатъчен .. .. .. В много от случайте половината член си стои отвън ..... :D
emi az kakvo da kaja normalno lie na 17 godini da mie 15sm. tova mn me trevoji
sladur4etyYy
05-26-2008, 13:20
С какво се измерва мъжкото достойнство
ако е достатъчно достойно, с линиал 8-) :D
majkoto dostoinstvo vinagi se izmerq v kilogrami :-D :-D :-D :-D
onlylovenosex
05-29-2008, 16:16
emi est .. edva li ako ima6 nqkva t.nar. "pi6lionka" kato na 7 godi6no dete 6te ti se iska da te vidqt, ako osobeno sredata v taka nare4enite "sablekalni" ili ne6to ot sorta.. ii si4ki sa s nqkvi lapazaci.. s1s sig nqma da iska6 da pokaje6... taka e pri vsi4ki ... 8) emi bez tva ne moje da ima drug otg