- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво се измерва мъжкото достойнство
Много мъже с комплекси на тази тема не се решават да посетят обществена баня или тоалетна, дори плаж и басейн. Темата е достатъчно известна, но трябва да се вземат под внимание някои факти.
Първо, половият член в спокойно състояние и в състояние на ерекция са две различни неща. Второ, критерият "голям - малък" по отношение на половия член е много относителен. Дължината му може да бъде от 7 до 26 см, а за среден размер е прието да се смятат 16 см. В действителност по-важно за половия живот е размерът на половия член да съответства на размера на влагалището на партньорката, който също не е фиксиран.
Трето, малкият размер има своите големи и неоспорими предимства: при неговият притежател ерекцията е по-качествена и настъпва по-бързо. Четвърто, легендата, че половият член на белия мъж съществено отстъпва на размерите на пениса на представителя на черната раса е вярна само ако се говори за мъж в спокойно състояние, защото при възбуда тази разлика изчезва.
много мило от твоя страна![]()
Do you speak Salsa? .......
бе квото и да си говорим ако ми е 20 санта нема да го върна![]()
![]()
нз аз не се притеснявам от члена ми,но да няма нищо общо от спокойно състояние до възбудено
хайде дигнете си самочувствието![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Verni sa tezi neshta, koito si napisala. I vse pak ... mujkoto dostoinstvo e nqkak direktno svurzano sus samochuvtvieto po neobqsnim nachin. Trudno prikazkite shte izmestqt purvichnoto. I vse pak, onova, koeto moje da go napravi e chrez edno dobro sexualno otnoshenie kum momicheto i stremej kum kachestvo v sexa muja da prevuzmogne komplexa si.
Eating isn't cheating - Arnold
napulno suglasenПървоначално написано от Chefinkaaa
Естествено, че е свързано със самочувствието.
Както при жените, които имат малки гърди.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
az puk ne mislq 4e momi4etata sus malki gurdi gubqt samo4ustvieПървоначално написано от Wrathchild
![]()
oOooo ne moia kat stana 20 santa si go podriazah malko 4e da ne se sramuvamПървоначално написано от Scouse
taia tema niama da promeni nito samo4ustvieto nito dostoinstvoto na mujete s malki pi6ki
На мене ми е 17см. и съм адски много доволен.![]()
+1Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Първоначално написано от Wrathchild
Az ne mislq 4e jenite s malki gardi gubqt samo4uvstvie.. p1k i nqma za kakvo .. stiga da popadne6 na nqkoi, koito ne e Cicomaniqkii taka.. p1k i kakto ima6e edna tema.. ot tam se razbra 4e jenite s malki gardi sa po-dobri v legloto :P ta taka.. vsi4ko s predimstvata si.. no da i za jenite vaji do opredelena stepen./. zavisi ot prihikata i
![]()
С какво се измерва мъжкото достойнство ? ... S liniika![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
верно бееееееееееПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
некои с линиийка, други с метърПървоначално написано от SlYn4iCe
:P
некои с линийка, други с метър, а трети с теодолитПървоначално написано от Scouse
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
нз аз се "комплексирам" като се вида в огледалото ми е като банан и това е кофти малкоиначе нямам проблеми екстра мие доволен съм от марката
![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.
pari koli kyrvi tva e
Според мен с възможности но и с линийкавсе пак е табу , че размерът няма значение за да може мъжете с малки пишки да не се комплексират.
[quote="Scouse"]Първоначално написано от lwsu
![]()
![]()
![]()
vajno e da trakash kato car![]()
С пари и с голем инструмент.