Влез

View Full Version : приятелата ми е била к***а

MN_DIV_P
05-20-2008, 17:16
Priqtelkata mi e bila kurva tova razbrah ot 3 meseca a s sme s neq ve4e godina i neznam kakvo da pravq da q zarqzvam li ili da prodalgavam s neq 6te se rdvam vseki ot vas da dade mnenieto si ! Zna4i pod kurva imam predvid 4e predi men vav period ot 5-6 meseca tq e prespala s 5 mom4eto s koito e pravila samo sex o6te na 2rata sre6ta i to ne po 1 pat ami sas vseki prez sedmica gore doly tova razbrah edna ve4er ot neq kogato si govorehme na tema biv6i gajeta tq e kaza 4e az sam i parvia seriozen a s drugite e pravila samo sex tarseli sa q po tel tq e hodela i se e ebalas tqh i to s nqkoi daje bez da izpolzva prezervativ , sled kato razbrah za tova koeto stana naskoro az iskah da q ostavq no tq se zakle 4e ne pravi pove4e tova i iska da e samo s mene i mn. ME Obi4ala , no sa6tevremenno poddarja6e vrazka s edno ot tezi mom4eta po skype , az i kazah 4e trqbva da se promeni ako iskam da q s neq za6toto togava vse o6te izpitvah nqkakvi 4ustva ... no sled tova tq napravi ne6to mn. glupavo pi6e6e si s edno mom4e v aha i my izpra6ta6e goli snimki , tova mom4e se okaza moi priqtel i mi kaza , sled tova istoriqta se povtori i az i prostih pak , no prosto nemoga da jiveq s misalta 4e e tolkoz glupava i e bila kurva na vsi4koto otgore , kajete mi kakvo da pravq da i "razpisvem patniq list" ili da prodalgavam s neq .....?

Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА!

Lucho
05-20-2008, 17:19
Думи нямам...абе просто опитай с нея,ако нещата не потръгнат - зарязваш я и готово.

unfix
05-20-2008, 17:19
Еби там на харабия , наеби я хубаво и я заеби ;> Като е курва не я заслужаваш ;> Тя ще си го разбере ;) Мисълта ми е , че ако я "използваш" по този начин и я зарежеш , тя ще си вземе поука :>

slun4ice_90
05-20-2008, 17:21
Според мен,не се е променила и няма да се промени...щом и още прави подобни неща..като изпраща снимки...Но ти казваш,че сте от 1 год.заедно,ок.Щом е с теб,толкова време,значи има чувства към теб.Много сбъркана история.. :-o Ти,кажи тя как се държи през тази 1 год.дай малко повече инфо.. :? :-P :)Все пак,съм "за",да я разкараш...тя не струва..

MN_DIV_P
05-20-2008, 17:25
ami az sam i sega s neq no prosto ne me ostavq mira tazi misal 4e e bila tolkoz propadnala , osven tva vseki den tq mi pokazva kolko e prosta , daje v na4aloto tq mi kazva6e 4e go bila pravila prosto ei tai i daje se hvale6e i mi kaza 4e bila" flirtadjiika " ne kurva ! imalo e momenti v koito pobesnqvam i i kazvam vsi4ko v prav tekst a tq mi otgovarq 4e tova bilo normalno i 4e ako sam si hvanel druga i tq ne bila pravila tova sled vreme 6tqla da zapo4ne da go pravi.... ISKAM MNENIETO NA MOMI4ETATA TAKA LI E ? 6toto ve4e 4udo se po4udih...

Fantomche
05-20-2008, 17:26
oh 4esno ne ti zavijdam 4e si v tova polojenie.Mojebi naistian te obi4a 1 god i ne6to ne e malko.No vse pak tvoi priqtel i goli snimki

p.s. a vuprosut mi a tvoq priqtel prespal li e s neq

MN_DIV_P
05-20-2008, 17:28
ami prez parvite meseci ne se darje6e vaob6te dobre kato sme izlizali vse edno sam sam , nikakvo otno6enie po koeto da si proli4i 4e sme gajeta .... az i napravih zabelejka i tq mi kaza 4e neznaela kak da se darji 6toto nqmala gaje predi ..... mn. tapo a? sega se darji dobre za vmomenta izvini mi se za vsi4ko no nqkoi ne6ta nemogat da se prostqt osven tva tq si e tapa

slun4ice_90
05-20-2008, 17:30
ami prez parvite meseci ne se darje6e vaob6te dobre kato sme izlizali vse edno sam sam , nikakvo otno6enie po koeto da si proli4i 4e sme gajeta .... az i napravih zabelejka i tq mi kaza 4e neznaela kak da se darji 6toto nqmala gaje predi ..... mn. tapo a? sega se darji dobre za vmomenta izvini mi se za vsi4ko no nqkoi ne6ta nemogat da se prostqt osven tva tq si e tapaАдски е проста...извинявай,че я обиждам...дам... :?

MN_DIV_P
05-20-2008, 17:39
ami ne e prespala s priqtelq mi , da adski e prosta !

slun4ice_90
05-20-2008, 17:44
ami ne e prespala s priqtelq mi , da adski e prosta !В много кофти положение си..Ти сам,реши какво да правиш,надявам се,всичко да мине добре.Лека вечер. :)

lina1707
05-20-2008, 17:53
Аз мисля, че тя не те заслужава щом след толкова мн грешки, които е направила ти си и простил и ни искаш мнението вместо направо да я зарежеш значи държиш на нея, но се замисли ЗАСЛУЖАВАШ ЛИ НЕБЛАГОДАРНИЦА?

BlindedAngel
05-20-2008, 18:11
А ти обичаш ли я ? Ако да - дай и някакав период от време 2-3 седмици да се промени...Ако не - използвай я само за секс а отделно си флиртувай и т.н. :)

mon4eto
05-20-2008, 18:16
Ti 6te si preceni6 dali iska6 da si s neq ili ne ot tova dali naistina izpiva6 nqkakvi 4uvstva kam neq...a tova kakva e bila v minaloto za men e bez zna4enie,za6toto sega e s teb ve4e kakto kaza godina i moje bi tova e na4in po koito da spre da bade kurva ... Tva e moito mnenie :)

MN_DIV_P
05-20-2008, 18:21
А ти обичаш ли я ? Ако да - дай и някакав период от време 2-3 седмици да се промени...Ако не - използвай я само за секс а отделно си флиртувай и т.н. Smile Ami neznam ve4e nemoga da kaja no tvoito mnenie nai mi dopada 6toto tq to4no tva zaslujava ! Prosto az sam ot drug grad i sam pri neq tq mi e edinstveniq po blizak 4ovek s koito sam sviknal i jiveq zaedno s nego i ako q ostavq bade6titemi planove rabotata mi na vsi4ko 6te ima vliqnie

BlindedAngel
05-20-2008, 18:34
Щом се колебаеш значи нещо чувствата ти са се променили...В любовта или си сигурен или не си а щом се колебаеш мисля че сам можеш да си направиш извода...По скоро си свикнал с нея и както сам каза ти е единствения близак човек.Но заслужава ли си всичките нерви ? Тука вече ти си решаваш.Късмет :)

GabisiTa
05-20-2008, 18:35
Чудя ти се как все още си с нея... :?

VinDiesel
05-20-2008, 21:06
Забрани й някои неща ако не ги спазва показваш и черен картон и толкова

Sweet_Play_F
05-20-2008, 21:12
разкарай я :D

SuMmeR*KiSs
05-20-2008, 21:23
стой с нея докато не си намериш друга от тоя град..щом го е направила 1,2 там нз колко пъти ще го направи пак щом е толкова тъпа

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2008, 01:57
Боже потресена съм ..
на колко е години приятеллката ти?
според мен я остави.. не заради друго ами .. просто година и нещо е много време и след като вече не мислиш че я обичаш просто няма смисъл вече .. ако не говореше че е тъпа и т.н. нямаше да те посъветвам така.. освен това тя ти е казала че се е променила но праща голи снимки хмм .. надали се е променила ..
или пък говори с нея относно голите снимки които е пращала .. ако ти обещае че няма да го прави отново намери начин да видиш дали това е истина ..аз това бих направила. . . .
или пък остани си с нея просто за да я оправяш от време на време (знам че звучи грубо от устата на момиче но.. тфа е истината сори..)
божееее колко глупава приятелка имаш..

prettyIdeath
05-21-2008, 03:29
Не одобрявам това с изпращането на снимки и то голи.. Поговори си сериозно с нея.
И няма смисъл а питаш дали да продължаваш с нея, ако я обичаш, кво значение какво е правила преди да тръгнете..? / въпреки че за да продължиш с нея, трябва МНОГО да я обичаш/

hanovete
05-21-2008, 03:55
бато самонавиващия се тип :?

partychild
05-21-2008, 05:05
ami prez parvite meseci ne se darje6e vaob6te dobre kato sme izlizali vse edno sam sam , nikakvo otno6enie po koeto da si proli4i 4e sme gajeta .... az i napravih zabelejka i tq mi kaza 4e neznaela kak da se darji 6toto nqmala gaje predi ..... mn. tapo a? sega se darji dobre za vmomenta izvini mi se za vsi4ko no nqkoi ne6ta nemogat da se prostqt osven tva tq si e tapa gluposti sa tfa... segashniq mi priqtel mi e parviq i nqmam jelanie za drugi vrazki osven s nego.... vsi4ko si e do 4oveka.. poznavam edna dvoika koqto e kato vas... mom4eto se promeni predi i toi be6e takaf gledashe kak da naebe nqkoq... no mu se padna pak leko momiche koqto vseki znae 4e e spala s pove4eto ot grada... toi i prosti kaza 4e ne mu puka za tova koeto e pravila predi a sega... no i sega ne prodaljava mnogo dobre ... i ne e mnogo umni4ka nnoooooo...... neznam vseki si reshava dali moje da ponese tova ili se otdrapva ... AZ ne bih go prejivqla i bih se otdrapnala :?

paranoia
05-21-2008, 09:41
priqtelkata ti dilqna li se kazva

donkihot
05-21-2008, 09:49
тцтцтц...мн шибана ку4ка....зарежи я!

SpeeD_FreaK
05-21-2008, 10:00
Na tfoe mqsto bih i teglil mainata.Ot kude znaesh, che ti e kazala istinata, a ne se e e***a s oshte poveche momcheta?
Ot kude mojesh da si siguren, che ne sviri na bastuni i v daskalo za $? Brat e*i q i q zae*i.
A moje i da se e razgonilo momicheto ot kude da se znae :lol: Nz as bih q zarqzal za teb ne znam. To tfa ne e lubov a prosto nqkakvi ostanki ot nqkogashni chyvstva :(
Gledai samo na pred.... Shte si namerish po hybava. Vse pak neshtata ne sa takiva, kakvito gi vijdash. Moje da e hybava no tupa( nishto lichno ) no moje i da e umna ne se znae. Taka che probvai si kasmeta pak. A neq mojesh da q ostavish na zaden plan- Rezerva :-D
ae GL&HF brat 8)

mickelangelo
05-21-2008, 10:52
пффф и аз съм правил глупости въпреки че съм момче ... и повечето от вас ( момчетата ) ще кажат и к'во ... да е**ш е глупост ?
ами според зависи .. кой кога къде и тнт .. и все пак .. мисля че в момента изпитвам чувства .. и ... съм много сериозен ... просто само 1 момиче ми е в акъла ... и тва е .. а пък .. че хората се променят .. променят се .. всеки ден .. всеки час .. но друг е въпроса в каква насока .. просто трябва да я наблюдаваш малко повече .. но не мисля че е етично да ходи .. да се раздава на другите и да ти казва " обичам те " това са силни думи .. и не се казван просто така и на всеки ..

Ivalinka
05-21-2008, 11:55
абе според мен щом не се е променила,няма да го направи :? намери си друга

yuyuto
05-21-2008, 13:25
Просто я зарязвай, хич не му мисли... Такива познавам много, не се променят, повярвай ми... Може и да те обича, ама не може да е само с теб... Такава си е просто... Уфф една такава как разиграваше един познат... Сигурно с една дузина го менкаше... И ми се водеше най-добра фр... Пък аз я прекривах в началото... Уфф, хич не искам да си спомням... Такива не ги уважавам и толкоз... :?

beautiful_drive
05-21-2008, 14:04
Napravo q zarqzvai!!!Tova momi4e ne e za teb.... :(

UnaBletoLoVeU
05-21-2008, 14:14
По начина, по който говориш за нея и в предвид действията й не мисля, че имате бъдеще.
Щом осъзнаваш, че е толкова проста сега, то повярвай, от ден на ден ще те дразни все повече....Остави я да си намери някой с нейния акъл...така няма да разбере, че е проста.
Курва е...но нали и тя все някога ще се омъжи...представи си, че може мъжа й да си ти...не мисля, че искаш....Остави я да си намери някой, за който това не е еот такова значение или поне ще може да преживее мисълта...
А за сега...не ти ли е гадно, че като вървиш и не знаеш кой си мисли "Хаха тоя ходи с курвата от даскало/квартала ми....на приятеля ми му е духала...*образно описание*, а с мен е спала...много яко" (пример давам само)...Вярно, не е спала с чааак толкова много, обаче първо, че момчетата се хвалят за такива неща, пък и слуховете ходят бързо по хората...
Помисли си какво искаш.
Дали я обичаш достатъчно.
Можеш ли да преживееш това, че е била курва и че се гордее с това. (всички момичета го правели-да бе да...)
Дали е толкова тъпа?....защото е адски важно да си с някой, за когото мислиш, че ти е на нивото, защото иначе идват много разправии и така нататък.

GregoryHouse
05-21-2008, 14:18
You are an idiot...какво значение има с колко е спала? Курва значи да е спала с по 5 на ден и да е получавала пари от тях....щом не го прави докато е с теб КЪФ ти е проблема>?

MN_DIV_P
05-21-2008, 16:51
ami ne sega ne hodi s nikoi nikade v tova sam siguren 100% kazva 4e me obi4a mnogo i 4e 6te napravi vsi4ko za men i naistina go pravi ..... no i da ne tova tq si me drazni po princip vseki den POVE4E I POVE4E 6toto si e glupava , pak i kak moje da ima6 doverie na 4ovek koito nqma mozak v glavata si da se seti kvo trqbva i kvo netrqva da pravi ! A ina4e az si tarsq drugo seriozno momi4e i kato si namerq 6te q razkaram kolkoto i da mi e trudno ! :( ZATOVA AKO IMA ZGODNI MOMI4ENCA OT TARNOVO DA MI PI6AT :oops: :::

Chefinkaaa
05-21-2008, 17:03
:d

SpeeD_FreaK
05-21-2008, 18:10
Brei mani mani.House brat nema li da ti e gadno ako razberesh che priqtelkata ti se chiftosva po put i nad put?Bate ako iskam k**va shte si platq, obache tazi izobshto ne e za tozi otdel
~~~>>Otdel SEX :smt081
Namirate se v otdel Lubov a takava v tazi vruzka pone spored men NQMA :? Tegli i mainata i da ne ti dreme kazah ti chovek. Tq shte te durpa nazad samo. Posle zaradi nqkakva si selqnka doshla v sofiq poneje bashta i remontira asansiori v kremikovci nqma da mojesh da opitash kusche istinska lubov :p
Ot lichen opit ti go kazvam 8) 8) 8)

koalka
05-22-2008, 09:36
Разделяй се с нея тогава.Честно казано и аз да знам нещо такова за приятелката си, и аз ще постъпя по същия начин!

mar71n
05-22-2008, 11:42
КЪСАЙ !!!

Защо ли се регнах
05-22-2008, 14:52
Ти добре ли си ве брат? Мен ме е гнус от такива честно. Зарязвай я без да му мислиш, кой знае колко се е ебала без ти да знаеш.

MN_DIV_P
06-12-2008, 18:55
otnosno temata iskam o6te komentari!!!

miss_asi
06-12-2008, 19:02
Може би ти наистина си важен за нея така че препоръчвам да си поговорити не че тя ще си промени но ... абе да се изясните

FanTa_rS
06-12-2008, 19:05
govori se do edno vreme, posle se deistva...sedni provedete edin seriozen razgovor i se izqsnete ako v posledstvie nqma promqna q zareji ne si struva :?

miss_asi
06-12-2008, 19:08
govori se do edno vreme, posle se deistva...sedni provedete edin seriozen razgovor i se izqsnete ako v posledstvie nqma promqna q zareji ne si struva :?
Е и тва е вариант :oops:

MN_DIV_P
06-12-2008, 19:18
ami govorili sme si , se karahme de po to4no ... az i kazah 4e e kurva i 4e ne iskam da imam ni6to pove4e s neq a tq me obejdava6e 4e tova e bilo minalo i go e pravela 6toto e bila v takav period (maikai umira) i 4e ve4e se e promenila i az sam vsi4ko za neq , no az pak bqh mn. qdosan i si hvanah patq tq se razplaka dogonime i mi me pregarna po4na da vika ne iskam da te zagubq...

nevito0
06-12-2008, 19:41
явно не само жените пускат клончето,чак след като се хванат хубаво за друго..по-добре я зарежи сега,защото ако тя наистина те обича толкова,колкото твърди ще я нараниш много повече..но помисли си какво искаш ти..обичаш ли я наистина..и миналото и няма никакво значение..важно е настоящето..но това,че е пращала голи снимки аз не го приемам :? 8)

MN_DIV_P
06-13-2008, 08:46
Da prav si pi4 palen bokluk e ne si zaslujava vaob6te , tarsq si nqkoe svesno momi4e i taz propadnalata kurva q razkarvam pri 1va vazmojnost! :booooomb:

Lost_Kiss
06-13-2008, 08:51
Сложна работа... но нали знаеш, че всеки като се влюби се променя... Може би тя ще се промени, макар да е тъпо тва с снимките дето е направила в аха... Значи остани с нея.. защото предполагам и ти си я обичаш, ... щом ти се е заклела да не прави повече така... значи има някаква гаранция... все пак ти си имай едно на ум... и ако направи нещо като изневяра или от сорта... режи с ножиците.. но за сега просто трябва да и имаш доверие..
Късмет! ;)

Madn3s5
06-13-2008, 09:26
Бивша к*рва и бившо ченге няма. [-X

Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 09:36
забрави бивш наркоман :P

Al3ksandra
06-13-2008, 09:41
Слушай сърцето си, то няма да те подведе никога. Пък и щом е била курва, сега щи си носи последствията.. А и щом не я харесваш, вместо да се мъчите и двамата, я остави, сигурна съм че тя самата вижда че ен върви между вас и ще си поплаче поплаче пък ще й мине на края ;) На всеки му минава, с изключение на най-умните :D

Madn3s5
06-13-2008, 09:45
забрави бивш наркоман :P

е някой се оправят :wink: :-D

Erica
06-13-2008, 10:14
Da prav si pi4 palen bokluk e ne si zaslujava vaob6te , tarsq si nqkoe svesno momi4e i taz propadnalata k***a q razkarvam pri 1va vazmojnost! :booooomb:

Ne che neshto,ama ti pyk zashto reshi che ti struvash mnogo...kato te slusham kak govorish za priqtelkata si...chak mi se povdiga...Ami kato e takyv bokluk kakvo pravish s neq?!?!?Mai trqbva da se zamislish seriozno...koi e bokluka v tazi istoriq...Ne se li zamislqsh che kato obijdash neq,obijdash i sebe si....,zashtoto vse pak si s neq i to ne den dva - mesec ,a dolu gore okolo godina...Ei takiva individi kato tebe nemoga da gi razbera....hem q obijdash hem si s neq...Zashto?!?!?I bez evtinite izvineniq - tyrsq si neshto po-dobro...,ako tolkova mnogo nenavijdash tazi devoika kakto tvyrdish edva li shteshe da si tolkova vreme s neq...sled kato si i razbral minaloto - a po moite izchisleniq tova sa nqkyde okolo tri meseca i polovina chetiri...veche...!

ra4ence
06-13-2008, 10:22
:)
Между опитите ми за сериозна връзка и аз съм спала така с мъже. Влизам в положението на приятелката ти. Включително и за голите снимки.
Важното в случая е друго!!! Дали тя дава ясно да се разбере на тия от сайтовете,че си има приятел? Това е важното. Защото и аз си пиша с разни, но никога нищо по-сериозно. Това,че е пращала снимки- чиста женска суета :-D
А как да процедираш с нея..кажи й какво си разбрал. Говори с нея сериозно,но не да й забраняваш сайтовете,а за това да помисли как ще се отрази на връзката ви една евентуална нейна среща с някакъв от интернет и тн.

*BaeuTy:
06-13-2008, 22:43
ama vij kfo..sled kato si i prostil nqkolko puti ako tq produljava taka kysai q...no kazva6 4e e tupa.Ami kato e tupa i kato te drazni vse pove4e i pove4e 6to si o6te s neq....eto ti o6te 1 pri4ina
uj tupa uj nz kakva si no vupreki vsi4ko ne si skusal s neq....taka 4e da ti kaja ne tursi vinata samo v neq za6toto sled kato si vidql 4e ne e momi4e za teb zato produljava6 vruzkata si s neq?!

cinderella_gugutka
06-14-2008, 07:23
най трудно е да оби4аш 4овека въпреки недостатъците му.примири се с факта 4е тя оби4а секса и тва е.но не мисля 4е тва е проблем поради който трябва да я зарежеш :?

bqsna_teenagerka
06-14-2008, 09:34
Ами според мен наистина ти си първият й сериозен! Факта,че ти е споделила таквоа нещо :)! Не е важно миналото,а настоящето!

angelcheeee_93
06-14-2008, 09:45
kolko pati o6te misli6 da i pro6tava6? ne razbira6 li,4e tq ne te slu6a kakvoto i da i kaje6.nai-dobre q zareji nqma smisal da si s takova momi4e i zad garba si da slu6a6 podigravkite na horata,tq samo te izlaga.
uspeh ,dano da si nameri6 nqkoq po-svqsna :)

cS_LaMeRkA
06-14-2008, 11:19
Разписвай и отпусното... тая не ти трябва... няя смисал да продължаваш... тея терзания и мисли няма да спрат.. напротив оше повече ще те глождат... и сам си забиваш ножа ... една "курва" никога не се промяна.. или ако се тфа ва 5% на 100% ... а и дори да се промени... ти пак ще се самняваш в нея... защото раните не зарастват тка лесно... и ето сам си си доказал когато е пращала голите си снимки на случайно... оказващтсе тфой приятел.... еми... едно момиче което "обича много" приятелят си както тфойта ти заявила... НЕМА да постъпва тка... :? :? :?

dimanushka
06-14-2008, 13:27
ooooooo ima da chaaakaaaaash da se promeni... samo shte ti pravi mrysno i syjalqvam che ti go kazvam tva ama 100% ti e izneverqvala.... poznavam takiva individi i moga da ti garantiram che NQMA da se promeni.... ostavqi q taq.. ne ti trqbva... vika che veche ne se e*e pod pyt i nad pyt ama prashta goli snimki na tvoi fr.. hich ne se zanimavai s neq... nqkyde vyv foruma pochetoh "nae*i q i posle q zaebi" emi tochno tva napravi....

no0k1e
02-12-2009, 00:51
:)
Между опитите ми за сериозна връзка и аз съм спала така с мъже. Влизам в положението на приятелката ти. Включително и за голите снимки.

ПРАТИ МИ, ПРАТИ МИ 8) 8) 8) 8)
че само циците ти не ми стигат :oops:

Darkkiss
02-12-2009, 00:54
само не разбрах от къде ископахте тема на 1 година...

111111111
02-12-2009, 06:56
Зарежи я,не ти трябва такова момиче.

hooliganka89
02-12-2009, 07:47
Сега до колкото разбрах,докато е ходела с теб е пращала свои голи снимки на някое момче!?Ако тва е така...Нямам думи,дори да не е курва,това не е нормално за едно обвързано момиче,даже и за свободно не е,ама айде за това ще си затворя очите.

Pliok0019
02-12-2009, 08:08
Според мен не се е променила, но опитай.

И винаги я чукай с презерватив!

rusova
02-12-2009, 14:03
еии филмииииии :д еми кат не я чукаш добре ще ходи при други не, ами... ьхахь ааьаьаьахьхахьха ;) ко е виновно момичето че и се е*е толкоз давай и малко повече и ще видиш промяна сигорно :) кои знай ко станало кат се наебала с 5 момчета ,ще кажеш света свуршил :razz:

mynichka
02-12-2009, 14:06
За мен ..няма смисъл да продължаваш с нея, тя те използва и те лъже ..ти сам го каза- праща голи снимки и се зарибява с други ...

Mr_Crowley
02-12-2009, 14:17
Ами след като си разбрал, че е разпоретина най-умното нещо, което можеш да направиш е да идеш на доктор! :-o :-o :-o

valdesbg
02-12-2009, 15:14
Мой човек ще ти кажа само едно - заслужаваш да се държи така с теб.

hahavteen
02-12-2009, 15:58
Темата е стара