View Full Version : Не ви ли писна от курвентии ??
Поствам за да кажа, че ми е до шията от курволящини.. Пък то или аз съм ебати каръка или 90% от бг момичетата имат овчи маниери. :? А вие как мислите ?? Дали са толкова много da fucking bitch-ass' ?? :-o
Magician
05-21-2008, 09:23
Поствам за да кажа, че ми е до шията от курволящини.. Пък то или аз съм ебати каръка или 90% от бг момичетата имат овчи маниери. :? А вие как мислите ?? Дали са толкова много da fucking bitch-ass' ?? :-o
Е в самите курви няма нищо лошо, супер са.
Колкото до поведението им... наистина на моменти става досадно. :)
MinimalTrip
05-21-2008, 10:49
Emi nadqvam se da sa mnogo za6toto ako ne sa te trqbva da se buhti6 s sedmici da vidi6 sex
thefreak
05-21-2008, 11:31
Писна? Никога!
teen-age-R
05-21-2008, 11:54
kakvo govori6 ti? izob6to ne sa tolkova mnogo! kak ti hrymna?! mnogo pove4e sa!!!
limonadko_RS
05-21-2008, 11:58
ми такава ни е средата бе бахти.смисал ддз от къде ма е в БГ проблема :Д
Emi nadqvam se da sa mnogo za6toto ako ne sa te trqbva da se buhti6 s sedmici da vidi6 sex
xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxx.......олеее на къде върви света......
amatorium
05-21-2008, 14:02
Vsqkakvi momicheta ima. I umni i tupi i kurvi i t.n. Ne im obrushtai na takiva vnimanie. Tezi demonstrativnite kurvi obiknoveno sa i tupi i za nishto ne stavat v legloto. Vuobshte ne se zanimavai s takiva. Ima tolkova inteligentni skriti limonki ... 8)
абе курволяци има много и има много фактори за изникването им и тва ед обществото абе въобще бг. аз не разбирам защо само тука децата се ебат пушат и напиват от малки а в другите страни не
beb4eto0o
05-21-2008, 14:41
ако не са курвите някои от вас ще са доста на сухо :D :D :D :D :-D
който казва, че в бг са само курви, просто не знае къде да гледа
с други думи: ше видиш някоя свястна в диското да динси на кола (където по принцип блееш), ама друг път ;)
amatorium
05-21-2008, 14:45
абе курволяци има много и има много фактори за изникването им и тва ед обществото абе въобще бг. аз не разбирам защо само тука децата се ебат пушат и напиват от малки а в другите страни не
I v drugite strani ima strashno degradirali hora. Na iztok sa po-dobre. Az lichno mnogo se kefq na holandskata naciq. Vuzpitana, sportna, krasiva, sexualna i umna. Na bulgarite malko povecheko sport (ama ne zob i fitnes), malko povechko chetene i malko povechko uvajenie i spazvane na tradiciite i bihme se prevurnali v super naciq.
parkourgirlss
05-21-2008, 14:48
6to li si mislq 4e e nai dobre NO COMMENT?
I v drugite strani ima strashno degradirali hora. Na iztok sa po-dobre. Az lichno mnogo se kefq na holandskata naciq. Vuzpitana, sportna, krasiva, sexualna i umna. Na bulgarite malko povecheko sport (ama ne zob i fitnes), malko povechko chetene i malko povechko uvajenie i spazvane na tradiciite i bihme se prevurnali v super naciq.
ами бил съм в холандия аз си мисля че по другите държави са направили така че оцеляването да е по-лесно докъто тука без една цигара няма значение на ква възраст си да ти отнеме малко от мъките неможе доколкото секса при ''курволяците'' ами кво да ти кажа такава е околната среда и така са ги възпитали те всички около тях като се ебат и те като са курволяци и те ще си мислят че тва е нещо нормално и ще си се поебват там и така нататък
тея малките дето се правят уж на курви са най-смешни. Истинските сексуални жени са скритите лимонки ;)
amatorium
05-21-2008, 15:58
Nie samite si suzdavame problemite. Spored men edin ot nai-golemite problemi na obshtestvoto e gledaneto na venecuelski serialcheta. Dokato ne zabraniha hodeneto na pod 18 godishni v diskotekite malkite 12 godishnite diktuvaha noshtnite techeniq :) Smeshna rabota. Sega chat pat se sreshtat nqkvo kato Tedi Giorgio s akul na 12 ama tam chalga kulturata si e jiviqt primer za venecuelska sapunka, kurvi i "natokani selski barovci" ... 8)
:shock: Кой ти каза пък на теб че в другите страни не е така?! Живея в Италия от 4 години и повярвай ми същото е!! Разбира се не до такава степен но курвата си е курва било то в България било то в Америка Било то в Италия.. :?
pisnalo mi e do gu6a mi e do6lo :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
Ch0c0la73
05-29-2008, 12:44
pisnalo li vi e ? - NEEEEEEEEEEEEEEE :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
epa sekvi trea da gi ima ina4e nqma6e da sa tolko interesni 8)
Ivalinka
05-29-2008, 13:11
на мен ми е гадно,защото всичкитее,добре..повечето) момчета все по тях тичат...дали защото им пускат,дали защото си ги бройкат,няма значение...ама...тъпо е :(
на мен ми е гадно,защото всичкитее,добре..повечето) момчета все по тях тичат...дали защото им пускат,дали защото си ги бройкат,няма значение...ама...тъпо е :(
mhm verno e tupo,i si prava za tova 4e ti4at po tqh nai ve4e 6ot puskat.... :?
писнами даже много 90% от момичетата са некви овце каде се мислат за коя съм аз а всъщност не са нищо пално е с кфили и курволяци много малко остана свестните момичета
banancho
05-29-2008, 14:38
kakvo govori6 ti? izob6to ne sa tolkova mnogo! kak ti hrymna?! mnogo pove4e sa!!!
hXAHxHAHx :grin: :D :D :D :D :D ewala ;]
onlylovenosex
05-29-2008, 15:37
Оценка за въпроса-СЛАБ 2- :-x Отговор ПРОСТО -НО КОМЕНТ- :-x :-x :-x
casanova_bg
05-29-2008, 15:40
No coment !!
+1
soul1199
05-29-2008, 16:20
i az taka mislq
i az taka mislq
em to pravo da si go kajem si e to4no taka nqma smisul da se uvurta,vidi li nqkoe mom4e lesno momi4e aideeee davai po neq naebe q (taq za koeto se kefi 6ot i e poredniq koito e q ... 8-) ) i taka :)
soul1199
05-29-2008, 16:54
i az taka mislq
em to pravo da si go kajem si e to4no taka nqma smisul da se uvurta,vidi li nqkoe mom4e lesno momi4e aideeee davai po neq naebe q (taq za koeto se kefi 6ot i e poredniq koito e q ... 8-) ) i taka :)
dam to si e taka de
cS_LaMeRkA
05-29-2008, 18:24
Яко зле... мамичката им :x
ДА ИМ ИСАХНАТ ПИ***ЕЕЕЕЕЕ ..
MakeMeLaugh
05-29-2008, 20:25
Не.
Всъщност писна ми от курвентии без покритие - т.е. позьорки..! А те са 80-90%...
ReaLLy_SweeT
05-30-2008, 16:02
Е в самите курви няма нищо лошо, супер са.
Е може ли такова нещо ...
+1
+1
Abe verno e tva ama po-dobre na suh ot kolkoto da hvane6 nqkoq bolest nedai si boje za tva 4e si re6il da se e*e6.Po - dobre si stoi na suho na edna 4*kiika otkolkoto ne6to drugo koeto da ti navle4e kup problemi, zaradi edno e*ane
+1
Abe verno e tva ama po-dobre na suh ot kolkoto da hvane6 nqkoq bolest nedai si boje za tva 4e si re6il da se e*e6.Po - dobre si stoi na suho na edna 4*kiika otkolkoto ne6to drugo koeto da ti navle4e kup problemi, zaradi edno e*ane
така е
Love_Is_The_Answer
06-01-2008, 10:04
Не мисля , че само в Бг съществува този проблем ... напротив повечето тенденции , които сега са тук (като друсането най-вече) идват от запада ... Там вече са намерили начин да се справят с нещата, а понеже ние малко закъзняваме сякаш от останалия свят, в който вече това е поутихнало ни се струва , че само ние сме на тва положение ... (мое мнение... не го налагам) :P
Не мисля , че само в Бг съществува този проблем ... напротив повечето тенденции , които сега са тук (като друсането най-вече) идват от запада ... Там вече са намерили начин да се справят с нещата, а понеже ние малко закъзняваме сякаш от останалия свят, в който вече това е поутихнало ни се струва , че само ние сме на тва положение ... (мое мнение... не го налагам) :Pmi ne e samo v bg v ispaniq se drusat 20 pato pove4e ot bg i se ebat poe4e ot bg hva6tat se v nekoq ka6ta na kupon i se e*bat na red daje nie sme si dobre
Не мисля , че само в Бг съществува този проблем ... напротив повечето тенденции , които сега са тук (като друсането най-вече) идват от запада ... Там вече са намерили начин да се справят с нещата, а понеже ние малко закъзняваме сякаш от останалия свят, в който вече това е поутихнало ни се струва , че само ние сме на тва положение ... (мое мнение... не го налагам) :Pmi ne e samo v bg v ispaniq se drusat 20 pato pove4e ot bg i se ebat poe4e ot bg hva6tat se v nekoq ka6ta na kupon i se e*bat na red daje nie sme si dobre
az v momenta sum v ispaniq pribiram se v petuk ama 6ti kaja 4e tova koeto kaza za tuk e to4no taka 4e i daje po zle.... :?
az v momenta sum v ispaniq pribiram se v petuk ama 6ti kaja 4e tova koeto kaza za tuk e to4no taka 4e i daje po zle.... :?znam ne go kazvam slu4aino imam edin fr koito jivee tam daje sa dvama i bra4etkami i te mi razkazvat mnogo po zle sa ot tyka
puk da ne ti govorq kolko bulgarski prostituki ima....minavam az edna ve4er pokraq edna ulica na koqto ima i 4uvam dve bulgarki kak si govorqt :?
докато има тъпи селски бекове ше има и курволяци,неизбежно е :D
key_of_hell
06-01-2008, 14:54
ne znam dali mi e pisnalo no sus sigurnost ne moga da ponasqm momi4eta koito se durjat i obli4at kato kurvi i posle se jalvat 4e nqkoi iskal samo da spi s tqh!A kakvo moje da iska6 ot 4ovek koito samo tova ti navira v liceto?!?
puk da ne ti govorq kolko bulgarski prostituki ima....minavam az edna ve4er pokraq edna ulica na koqto ima i 4uvam dve bulgarki kak si govorqt :?pff znam to tam ima qko balgari i to sekvi prostitutki narkomani takiva da iskarat pari da si jiveqt prosto tam ima mnogo i az kat hodih predi 1 godina i si hoda i slu6am seki 2 e balgarin ili po4vam da se psuvam na ispanski i az po4vam na bg i toi i po4va i posle se okazva 4e daje sme bili ot edin kvartal
puk da ne ti govorq kolko bulgarski prostituki ima....minavam az edna ve4er pokraq edna ulica na koqto ima i 4uvam dve bulgarki kak si govorqt :?pff znam to tam ima qko balgari i to sekvi prostitutki narkomani takiva da iskarat pari da si jiveqt prosto tam ima mnogo i az kat hodih predi 1 godina i si hoda i slu6am seki 2 e balgarin ili po4vam da se psuvam na ispanski i az po4vam na bg i toi i po4va i posle se okazva 4e daje sme bili ot edin kvartal
...... grozna rabota :?
mi imam ena poznata-predi bqxme BFF ama p0sle stana golqma kurva i vs s priqtelstvoto ni be6e do tuk.JALKO
iLoveChocolate
06-02-2008, 15:36
е не всички момчета явно не ги обичат. както забелязвам много ги харесват точно защото са лесни. но честно казано когато започнат да търсят сериозна връзка и попаднат пак на курва,те ще се опарят и няма вече да ги харесват.
ПО ТЕМАТА: дам поне едно 70% според мен са курвулани, ама оправия с тях няма за съжаление. много съм си патила от тях
Е на всеки предполагам е писнало.
Ама нека да има,така винаги може да си намериш нещо да чукнеш 8-)
stealthyGirl
06-02-2008, 15:45
Поствам за да кажа, че ми е до шията от курволящини..На мен не ми е до шията.. вече се давя. :x
alex_devv
06-02-2008, 19:52
Не ми е писнало :lol:
obi4am kurvite,no mrazq kurvenskite nomera!
Lainovoz
06-02-2008, 20:03
Тва, че като малки са по-лигави момичетата, не значи, че няма да порастнат и повечето от тях да станат свестни жени и домакини.
От възрастта е просто, а и патриархалните и морални норми в България вече напълно позволяват това им поведение.
:)
love_veselka
06-02-2008, 20:40
Започнах да се отчайвам,че масово се предпочитат лесните момичета.
А относно темата ти,не можеш да слагаш всички момичета под общ знаменател,не всички са еднакви.
FeelMyPain
06-02-2008, 21:03
А относно темата ти,не можеш да слагаш всички момичета под общ знаменател,не всички са еднакви.
Той има предвид курвите, никой не е казал че всички жени са курви ..
firesnow
06-02-2008, 21:04
...тъпи са жалки са зле са ама чак пък отчаяние...пък и кво те бърка кво е масово предпочитано ....тъй де надали се водиш по тва......?? :-|
не всички са еднакви.
Ай сти'а уе! :D :D