- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ви ли писна от курвентии ??
Поствам за да кажа, че ми е до шията от курволящини.. Пък то или аз съм ебати каръка или 90% от бг момичетата имат овчи маниери.А вие как мислите ?? Дали са толкова много da fucking bitch-ass' ??
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Е в самите курви няма нищо лошо, супер са.Първоначално написано от Stamera
Колкото до поведението им... наистина на моменти става досадно.![]()
No coment !!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Emi nadqvam se da sa mnogo za6toto ako ne sa te trqbva da se buhti6 s sedmici da vidi6 sex
kakvo govori6 ti? izob6to ne sa tolkova mnogo! kak ti hrymna?! mnogo pove4e sa!!!
ми такава ни е средата бе бахти.смисал ддз от къде ма е в БГ проблема :Д
m to da si div e dobre sees
xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxx.......олеее на къде върви света......Първоначално написано от MinimalTrip
A.D.I.D.A.S.
Vsqkakvi momicheta ima. I umni i tupi i kurvi i t.n. Ne im obrushtai na takiva vnimanie. Tezi demonstrativnite kurvi obiknoveno sa i tupi i za nishto ne stavat v legloto. Vuobshte ne se zanimavai s takiva. Ima tolkova inteligentni skriti limonki ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
абе курволяци има много и има много фактори за изникването им и тва ед обществото абе въобще бг. аз не разбирам защо само тука децата се ебат пушат и напиват от малки а в другите страни не
ако не са курвите някои от вас ще са доста на сухо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
който казва, че в бг са само курви, просто не знае къде да гледа
с други думи: ше видиш някоя свястна в диското да динси на кола (където по принцип блееш), ама друг път![]()
Do you speak Salsa? .......
I v drugite strani ima strashno degradirali hora. Na iztok sa po-dobre. Az lichno mnogo se kefq na holandskata naciq. Vuzpitana, sportna, krasiva, sexualna i umna. Na bulgarite malko povecheko sport (ama ne zob i fitnes), malko povechko chetene i malko povechko uvajenie i spazvane na tradiciite i bihme se prevurnali v super naciq.Първоначално написано от 50cent
6to li si mislq 4e e nai dobre NO COMMENT?
ами бил съм в холандия аз си мисля че по другите държави са направили така че оцеляването да е по-лесно докъто тука без една цигара няма значение на ква възраст си да ти отнеме малко от мъките неможе доколкото секса при ''курволяците'' ами кво да ти кажа такава е околната среда и така са ги възпитали те всички около тях като се ебат и те като са курволяци и те ще си мислят че тва е нещо нормално и ще си се поебват там и така нататъкПървоначално написано от amatorium
тея малките дето се правят уж на курви са най-смешни. Истинските сексуални жени са скритите лимонки![]()
Nie samite si suzdavame problemite. Spored men edin ot nai-golemite problemi na obshtestvoto e gledaneto na venecuelski serialcheta. Dokato ne zabraniha hodeneto na pod 18 godishni v diskotekite malkite 12 godishnite diktuvaha noshtnite techeniqSmeshna rabota. Sega chat pat se sreshtat nqkvo kato Tedi Giorgio s akul na 12 ama tam chalga kulturata si e jiviqt primer za venecuelska sapunka, kurvi i "natokani selski barovci" ...
![]()
Първоначално написано от 50cent
Кой ти каза пък на теб че в другите страни не е така?! Живея в Италия от 4 години и повярвай ми същото е!! Разбира се не до такава степен но курвата си е курва било то в България било то в Америка Било то в Италия..
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
pisnalo mi e do gu6a mi e do6lo![]()
![]()
![]()
![]()
pisnalo li vi e ? - NEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
epa sekvi trea da gi ima ina4e nqma6e da sa tolko interesni![]()
на мен ми е гадно,защото всичкитее,добре..повечето) момчета все по тях тичат...дали защото им пускат,дали защото си ги бройкат,няма значение...ама...тъпо е![]()
someone else...
Първоначално написано от Ивалинка
mhm verno e tupo,i si prava za tova 4e ti4at po tqh nai ve4e 6ot puskat....![]()
писнами даже много 90% от момичетата са некви овце каде се мислат за коя съм аз а всъщност не са нищо пално е с кфили и курволяци много малко остана свестните момичета
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
hXAHxHAHxПървоначално написано от teen-age-R
![]()
![]()
![]()
![]()