View Full Version : Задължително ли е?
studenta
05-21-2008, 16:29
въпросът ми е, задължително ли трябва пенисът да е оголен при секс и може ли да не е. Отговорете моля ви и благодаря предварително.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
как ще влезе ако не е :grin:
EddieLomax
05-21-2008, 16:43
:shock: :shock: :shock:
първо мисля че тая тема е напраена за ебавка
второ той пениса сам си се оголва като влезе ... ае мислете малко преди да пишете тука :-x
beb4eto0o
05-21-2008, 16:46
въпросът ми е, задължително ли трябва пенисът да е оголен при секс и може ли да не е. Отговорете моля ви и благодаря предварително. mnogo qsno ,4e trqbva da e
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-21-2008, 16:46
Ако питаш за това, за което си мисля, да, няма друг начин освен да си направиш операция, за да правиш секс, ако отворчето на кожичката ти е прекалемо малко, за да се оголи главичката.
:shock: :shock: :shock:
първо мисля че тая тема е напраена за ебавка
второ той пениса сам си се оголва като влезе ... ае мислете малко преди да пишете тука :-x
+1 :)
ако можеш да го вкараш без да го оголиш, няма проблеми, ама ако пък не можеш да го оголиш, отивай и уролог
amatorium
05-21-2008, 17:40
Ami trqbva da mojesh da q ogolvash. Tozi problem obiknoveno roditelite go reshavat kogato deteto e malko i mu zagolvat glavichkata. Posle mejdu 10-14 nqkude momcheto trqbva nai-kusno da moje samo da q razgoli s opiti i staranie. Ako i togava ne stava i stava vse po-golqm nakraq se nalaga operativna namesa. Da stoi zatvoren penisa e suprovodeno s mnogo problemi i infekcii. 8)
swords1010
05-21-2008, 18:31
Да, а и това автоматично ще се случи при проникването. :)
prettyIdeath
05-21-2008, 18:36
:D Когато мастурбираш не забелязваш ли какво става -оголва се, същото е и като влиза.. :D :lol: