- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задължително ли е?
въпросът ми е, задължително ли трябва пенисът да е оголен при секс и може ли да не е. Отговорете моля ви и благодаря предварително.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
как ще влезе ако не е![]()
![]()
![]()
![]()
първо мисля че тая тема е напраена за ебавка
второ той пениса сам си се оголва като влезе ... ае мислете малко преди да пишете тука![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
mnogo qsno ,4e trqbva da eПървоначално написано от studenta
Ако питаш за това, за което си мисля, да, няма друг начин освен да си направиш операция, за да правиш секс, ако отворчето на кожичката ти е прекалемо малко, за да се оголи главичката.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от EddieLomax
![]()
ако можеш да го вкараш без да го оголиш, няма проблеми, ама ако пък не можеш да го оголиш, отивай и уролог
Do you speak Salsa? .......
Ami trqbva da mojesh da q ogolvash. Tozi problem obiknoveno roditelite go reshavat kogato deteto e malko i mu zagolvat glavichkata. Posle mejdu 10-14 nqkude momcheto trqbva nai-kusno da moje samo da q razgoli s opiti i staranie. Ako i togava ne stava i stava vse po-golqm nakraq se nalaga operativna namesa. Da stoi zatvoren penisa e suprovodeno s mnogo problemi i infekcii.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Когато мастурбираш не забелязваш ли какво става -оголва се, същото е и като влиза..
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!