View Full Version : и аз да попитам...
Значи имам следният проблем, водя полов живот от около 2 години, но в последните няколко месеца нещо не е както трябва. Усвщам, че когата с партньора ми започнем да правим секс аз не мога да се възбудя качествено. Мокричка съм, даже съм като чешма :-D , но до там, не усещам нищо друго като признак на възбуда и това след не по-малко от 15 минути любовна игра и още толкова-лизане. Също така, когато прониква в мен нищо не усещам, не съм много широка, нормална съм си, но не изпитвам нищо. Просто чувствам члена му, който се движи в мен, но това не ми носи нито приятни, нито неприятни усещания. Не го правим много често, средно по веднъж в седмицата, тъй като той прекарва делничните дни в друг град, нито го правим механично-има чувства между нас... Въпреки това не се получава. Проблема не е в него, когато поискам е нежен, когато поискам е груб, угажда ми и гледа да ми направи хубавото, а не става... От какво може да е това и какво да направя?
Ако често правите секс в една и съща обстановка е заради това.писва все едно с също намерете друго място в друг апартамент или на хотел и ще е много по-приятно и разнообразно.Върши работа и аз съм била така.
Virtuallll
05-21-2008, 20:49
Опитайте на "по-екстремно" място... :) И разнообразявайте по често
ednookiq
05-21-2008, 21:00
нека приложи други техники, разнообразете малко , кажи му за проблема си , мисля че ще те разбере и ще се побъхти повечко върху теб ... и това веднъж седмично често правене на секс ли е :? аз горе долу по 3-4 пъти в седмицата го практикувам и си мислих че е ок - в рамките на нормалното :) вие кажете по колко пъти го правите с обичаните ви половинки :-P
Am..ako vseki put e vse na 1 mqsto..ili se polu4ava pri edni i su6to obstoqtelstva ... i e nqkvo kato po scenarii..moje bi naisinta 6te se 4uvstva6 taka.. i az ti predlagam da raznoobrazite obstanovkata..nqkude na VUn :P,,deto vse pak nqma koi da vi bezpokoi..no da e ipo-interesno i vulnyvashto (polqnka..gori4ka-ne6to takova)...moje bi togava 6te svur6i6 i si4ko 6te si e nared.. :P ...YspeX
amatorium
05-21-2008, 21:24
Sama spored men si otgovarqsh v poslednite izrecheniq. Lipsva vi trupka; novost; predizvikatelstvo ... neshto novo i goreshto. 8)
Sama spored men si otgovarqsh v poslednite izrecheniq. Lipsva vi trupka; novost; predizvikatelstvo ... neshto novo i goreshto. 8)
Глупостиии :-x просто да си сменят малко обстановка пози ала бала