View Full Version : Късане
mickelangelo
05-22-2008, 07:59
Миии 1 нъж нямах смелостта да го кажа на 1 момиче и и пратих смс .. с който я осведомих че не желая повече да съм с нея ..
princesa_viki
05-22-2008, 08:32
Кой е най-гадния начин,по който са ви зарязвали или вие някой?
slun4ice_90
05-22-2008, 09:06
Аз,скъсах едно момче..,защото вече ми беше писнало от нашата "чат-любов" :( Така,я наричам,защото той беше на единия край на Бг.аз..на другия.По тела,сме си лафили с часове по цял ден..,но пак не ми стигаше...И всичко някакси стана..просто.Направих го,импулсивно...после съжалявах....циврих..доста...� � май мина. :) :-P :-({|= Затова,съм ПРОТИВ,такава "загуба на време".Той ме попита веднага "друг ли има...",баналните въпроси,които задават момчетата....,но нямаше това е истината.Просто имам нужда от човек,който да е до мен във всеки един момент,когато имам нужда от него. :? Не,да се виждаме събота и неделя..за по 5 часа...и после като си казваме "чао"...да ни се насълзяват очите..и така..до следващата ни "среща".. :-k :cry:
MinimalTrip
05-22-2008, 09:18
emi spored men e gadno za tozi koito izpitva po silni 4uvstva
AnChItOoOo
05-22-2008, 09:25
Уф не искам да си спомням много много ама айде...най-гадната за мен раздяла за мен беше с момчето което обичаМ истински... кофти наистина ама понякога няма как..
Pliok0019
05-22-2008, 09:51
Ооооо аз мисля, че държа първенството. Един ме скъса на рождения ми ден с БЕЛЕЖКА :D След това момчето, което обичах наистина много скъса с мен по скайп след като ме обвини за всичко и съобщи, че иска да е щастлив с друга.
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-22-2008, 10:18
Засега не съм преживявала такава раздяла, ама като гледам как вървят нещата от 1-2 месеца, май скоро и дотам ще се стигне... Все пак искрено се надявам да не става подобно нещо. :)
Abigoria
05-22-2008, 10:30
Ооооо аз мисля, че държа първенството. Един ме скъса на рождения ми ден с БЕЛЕЖКА :D След това момчето, което обичах наистина много скъса с мен по скайп след като ме обвини за всичко и съобщи, че иска да е щастлив с друга.
Мене ме отряза един балък миналата Нова година с СМС :D
Аз пък дори не знаех, че не ходим вече.Той беше на екскурзия в Хърватска, и като си дойде 1 седмица не ме потърси, и аз на инат правех същото.След това ми се включи в чата и ми каза, че не ме обичал както преди, защото се били случили много неща на екскурзията бил с много момичета и се разделихме.. :)
partychild
05-22-2008, 11:36
Мене ме отряза един балък миналата Нова година с СМС :D :lol: :lol: :lol: :lol: hubavi podaraci sa vi napravili :-D
nody_ledvc
05-22-2008, 11:53
еми тя имаше имен ден и трябваше да ми си обади,но не го направи,аз също на инат...И в даскало се видяхме и тя ми каза че на именния и ден била с един нейн приятел... и аз и казах ми ходи си с него!! праи кфот искаш,после я забравих лека по лека! и сега оби4ам друга :)
BuJlDozeRa
05-22-2008, 13:13
...На рожден ден с смс ... кофти е и винаги се запомня..
FiRe_LaDy
05-22-2008, 18:34
всяко скъсване е гадно за този които късат...
Не е гадно само на този,когото го късат и този,който реже се чувства гадно малко или много .... :)
MyRockstar
05-22-2008, 18:46
Гадно, ама няма как... :-k
Ама само мойто момченце успя да скъса с мене лице в лице... :smt089
mir4ovski
05-22-2008, 18:54
of vednaj skasah s edno mom4e kato mu napisah edin otvratitelen sms napravo mee sram ama 4 meseca po kasno mu se izvinih i sq mi e nai-dobriq priqtel(2 godini ve4e) :grin:
Хах, най-гадният и май единствен път, когато някой е късал с мен, стои си той на 5 метра от мен някъв и гледа как ритат момчетата, а аз съм седнала на една пейка, ушким всичко между нас си е ОК, хили се, обръща се, намигва ми, аз му пращам въздушна целувка, след около минута идва ушким "бившата му", целуват се с език пред мен ей така на 5 метра... Естествено аз гледам ей така :shock: ... И след няма половин минута се обръща и ми вика: "Ю,бтл, забравих да ти кажа, че късаме, щот съм си пак с нея..." И се изпари още преди да съм му забила един... След няма и 2 сед имаше пак "Много извинявай, мило, аз сбърках, не трябваше.", ама нямаше кой да го чуе вече... :D
Супер глупаво е да скъсаш някой било то с sms или въобще по телефона,по скайпа,по имейла или нещо подобно.. Когато имаш да кажеш нещо като това най - добрия начин е face To face x]
Spider4eto
05-22-2008, 19:55
Хах, най-гадният и май единствен път, когато някой е късал с мен, стои си той на 5 метра от мен някъв и гледа как ритат момчетата, а аз съм седнала на една пейка, ушким всичко между нас си е ОК, хили се, обръща се, намигва ми, аз му пращам въздушна целувка, след около минута идва ушким "бившата му", целуват се с език пред мен ей така на 5 метра... Естествено аз гледам ей така :shock: ... И след няма половин минута се обръща и ми вика: "Ю,бтл, забравих да ти кажа, че късаме, щот съм си пак с нея..." И се изпари още преди да съм му забила един... След няма и 2 сед имаше пак "Много извинявай, мило, аз сбърках, не трябваше.", ама нямаше кой да го чуе вече... :D бахти, тва някой да ми го направи няма да оживее :o
bubinka-_-
05-22-2008, 20:01
мм...веднъж аз прекратих една 7 месечна връзка..на 30 Декември..подарък за Нова година...ама понякога неможеш вече да правиш компромиси и не издържаш...няма как :)
ironi_sky
05-22-2008, 20:24
Освен, че си мн тъп и темата ти е лишена от смисъл!
DisciplineAndOrder
05-22-2008, 20:38
най-гадния начин,по който съм зарязвала... 'ама аз вече не те обичам...' 8-)
Pliok0019
05-22-2008, 21:23
Мене ме отряза един балък миналата Нова година с СМС :D
Хубавото на подобни постъпки е че после не страдаш. Аз още си пазя бележката. :D
klamer4e
05-22-2008, 21:23
Ами само 1 момче ме е зарязвало.. И то 1-2 пъти...
Първия път, не се бяхме чували 2 дена... В тия два дена той беше на два купона.. И нали акто ми писа, говореше някво нормално, обаче по едно време изтърси "Ама ти намери ли си друг?". Аз бях толкова слисана, че не знаех кой е правилния отговор и казах: "Ами не знаех, че трябва вече." Тогав атой ми прати снимка на него и няква пача от купона за рожденния и ден.
Втория път беше най-гаден. Кликва ми по телефона в 00:00. Аз вече съм заспала. Будя се и се стряскам и се чудя какво става. Той никога не ми кликваше. Кликна ми още веднъж.. И аз реших да му се обадя. После някакъв изтерзан глас, който каза "Трябва да поговорим. Аз така и така се сдобрих с тая от Бургас (той е от Сф). И за тва че прекалено мнгоо те обичам няма как да те лъжа, че съм само с теб. Обаче какво да ти кажа тя ми дава нещо, което ти не." Аз казах "Аха...Секс." Тряснах телефона и заспах. След тва той ми се обади пак. И двамата ревахме и подсмърчахме. Обяснявахме се колко се обичаме.. :D
Ии последния път като скъсахме.. Разбрах, че сме скъсали като се забихме. ЗАщото след като се забихме той ми каза.. "Ии ти сега с кого си?" "ЪЪ никого. А ти в коя си влюбен пак?" "Ааа в никоя." "Това се едно не си ти" "ДА бе и аз се чудя как съм без гадже. Аз никога не съм без гадже".... :?
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-22-2008, 23:11
Най-гадния начин по които съм зарязвала момче .. хмм имаше веднъж си спомням излизахме с това момче и по едно време (след 2 3 дена връзка :D ) реших че просто не мога да съм с него вече.. и тои като ме караше да излизаме аз все бях .. – "сори наказана съм" "сори имам много да уча" и така го лъгах сигурно 3 4 дена докато накрая се реших да му кажа по чата.. ужас :( .. но оттогава вече си ми е принцип.. - по чата не...
наи гадния начин по които са ме рязали.. хм едно момче ме заряза по скаип.. е след 2 дена се оправихме и тогава на следващия ден аз го оставих хахах.. така че това не се брои .. и единствения които ме заряза.. хмм беше една неделя късно вечерта.. на 2 март тази год (оле нз как помня просто си спомням че скъсахме направо на 3ти март когато беше празника на България.. хах :? ) и влиза в скаип и ми вика "тряя говорим за нещо .. " и аз .. ест .. "ок .. да говорим" и тои "е то не е за скаип.." зацепих за какво говори питах го тои не отрече но каза че не иска да е по скаип.. което ми напомня че връзката ни почна и свърши по скаип .. ходихме месец и 2 седмици някъде което за мен е доста време и цялата история с късането ми беше много странна защото ми доиде като гръм от ясно небе .. предната седмица се гушкахме и си се смеехме заедно всичко беше толкова яко ... после като попремислих нещата разбрах че не си е струвал нервите ;) та това са 2те наи кофти скъсвания които съм имала.. :?
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-22-2008, 23:14
klamer4e твоето мнение ми напомня за късането на една пр с гаджето и .. :D .. тя е на сип за 8 час на даскало а тои още след 7мия отпрашил.. звъни и по време на биологията и я пита.. "ко праиш.." и тя .. "ем нищо в час по биология съм" и тои "ок ок просто да ти каажа че искам да скъсаме.." :shock:
evelinka1122
05-23-2008, 05:07
ми мн лошо си направил.... постъпил си като първи страхливец! другия път не повтаай тази грешка..... !!!!!!!!!
pepita87
05-23-2008, 22:24
Миии 1 нъж нямах смелостта да го кажа на 1 момиче и и пратих смс .. с който я осведомих че не желая повече да съм с нея ..
I
LostInYou
05-23-2008, 22:33
Наистина е адски тъпо да зарежеш или да те зарежат с смс или по скайп! Най-добре е (за мен) всичко да се казва в очите независимо колко ще боли. Момчето което страшно много обичам ме заряза по скайп :cry: и даже нямаше смелостта да ми пише и по скайп а трябваше аз да го питам кво става с нас :cry: