PDA

View Full Version : Девствена ли съм?

amatorium
05-22-2008, 07:15
Пълно разбирачи... по принцип това че ципата е скъсана не значи че вече не си девствена... според мен ако проникне пенис в теб тогава вече не си девствена...
Според теб .. не според медицината.

Kako kazva meditsinata po vuprosa? I iskam da znam i za momchentsata sushto. Che neznam dali sum devstven 8-)

SpeeD_FreaK
05-22-2008, 07:25
Veche se i povtarqte. E*ali q skapanata medicina. Otivash, e*esh se i veche ne si defstfena OK?! Zashto trqbva da se obqsnqva kato na idioti (nishto lichno) :razz:
freeminded brat ne se nervirai be chovek. Nqma kakvo da se nervish. A i ako beshe s defstfen mozak shteshe da ide i da pita maika si:
"Mamo, edno momche mi byrkashe v p**kata i mi poteche kruv. Sa ko praim, defstfena li sum ili ne?"
:lol:

love_slancho
05-22-2008, 14:23
С приятеля ми решихме да правим секс.Обаче аз отдолу бях тясна и той трябваше да ме отвори с пръстите си.Отначало си вкара само средния пръст.След доста вкарвания,усетих нещо съвсем леко като спукване,не мога да го опиша точно(нямаше болка)и след това потече кръв.Не много,но не бяха и само 2-3 капки.Въпросът ми е,дали е възможно без да си е вкарал пениса в мен девствената ми ципа да се е разкъсала?

Очаквам отговорите ви :)

Freeminded
05-22-2008, 14:31
Дефстфена си, ама и с дефстфен мозък! Мисли малко ма! Ако не си е начесал патката в теб, значи си!!!

marina star
05-22-2008, 14:33
vazmojnop e da ti e razkasal devstvenata cipa,no si devstvena dokato ne spi6 s mo4e

love_slancho
05-22-2008, 14:34
Исках да знам дали ми се е скъсала девстената ципа,какво толкова...егати и хората...

Freeminded
05-22-2008, 14:36
Исках да знам дали ми се е скъсала девстената ципа,какво толкова...егати и хората...
Ми ебати и ципата дето имаш! Колко пъти искаш да се къса, щом е текло кръв значи си я цепнала! Няма процес на зарастване или неща от сорта!

marina star
05-22-2008, 14:37

ti iska6e da znae6 dali si devstvena i ti kazah DA,DEVSTVENA SI!!!!!! a za cipata e vazmojno i nai-veroqtno q e razkasal,no ne sam ti barkala za da znam sas sigurnost

pathetic
05-22-2008, 14:38
Честито.
Ти вече си жена.
(:
Хич не си девствено.

nikemilov
05-22-2008, 14:51
Пълно разбирачи... по принцип това че ципата е скъсана не значи че вече не си девствена... според мен ако проникне пенис в теб тогава вече не си девствена...

pathetic
05-22-2008, 14:52

Virtuallll
05-22-2008, 22:07
Възможно е да ти се е "разкъсала девствената ципа", но това не означава, че не си девствена...

alksndr
05-22-2008, 22:13
Дефстфена си, ама и с дефстфен мозък! Мисли малко ма! Ако не си е начесал патката в теб, значи си!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Ilarion_III
05-22-2008, 22:16
От медицинска гледна точка като някой пръсне ципата е при момичетата а при момчетата това не може да се докаже (ако може искам да знам как).

beb4eto0o
05-23-2008, 16:46

Kako kazva meditsinata po vuprosa? I iskam da znam i za momchentsata sushto. Che neznam dali sum devstven 8-)
Според теб .. не според медицината.[/quote] kak taka?

BabyishKisses
05-23-2008, 18:10
Напълно съм съгласна с nikemilov.
Според вас защо са казвали на девствените момичета Девици? Защото са нямали полов контакт.Тоест са нямали приникване (Разбираемо - от пенис)
Хименът (ципата) може да се скъса при прости физически упражнения, някои момичета се раждат без химен.Възможно е да се скъса и при поставяне на тампон. Това определено НЕ ЗНАЧИ че не си девствена!
:)

nikemilov
05-23-2008, 22:22
Според вас защо са казвали на девствените момичета Девици? Защото са нямали полов контакт.Тоест са нямали приникване (Разбираемо - от пенис)
Хименът (ципата) може да се скъса при прости физически упражнения, някои момичета се раждат без химен.Възможно е да се скъса и при поставяне на тампон. Това определено НЕ ЗНАЧИ че не си девствена!

Така е, ама иди да им го обесниш на многознайковците в този форум...

BabyishKisses
05-23-2008, 22:27

Така е, ама иди да им го обесниш на многознайковците в този форум...
След няма и 2 дни ще се появи същата тема нали?
Единственото което мога да кажа е....Книги и Google!!! 8)