View Full Version : princesa_viki помогнете и...
poltergais
05-23-2008, 18:24
Та въпроса ми е следния...
Тя иска да ви пита че я е срам и ме помоли да питам аз така. Пита дали е девствена след като си вкарала котрето във вагината.
След две седмици и потикло кръв от там.
Та молбата и е ако може да си кажете компетентното мнение дали е девствена или не... Също се притеснява много да не е бременна защото е правила полу секс не ми стана ясно какво е това подобие на секс. Тя не можа да ми каже какво е по точно неискаше та моля пак вас скъпи съфорумници какво е това полу секс и дали е бременна...
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
BabyishKisses
05-23-2008, 18:32
"полу секс" X.x
И как така я е страх да не е бременна?
Ако от пръста и излиза сперма и е в овулация да възможно е.
А полов акт се осъществява когато има проникване от пенис във вагината.Вероятно само е скъсала химена, което не е болка за умиране.
Няма страшно девствена е.
Princeska
05-23-2008, 18:45
След дълги мои размишления останових че тя е "ПОЛУДЕВСТВЕНА" :-) :-D :grin: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и вероятно получава "ПОЛУОРГАЗЪМ" :-o :-o 8)
След дълги мои размишления останових че тя е "ПОЛУДЕВСТВЕНА" :-) :-D :grin: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и вероятно получава "ПОЛУОРГАЗЪМ" :-o :-o 8)
Полу възможно :lol: :lol:
beb4eto0o
05-23-2008, 19:00
Тя иска да ви пита че я е срам и ме помоли да питам аз така. Пита дали е девствена след като си вкарала котрето във вагината.
Та молбата и е ако може да си кажете компетентното мнение дали е девствена или не... Също се притеснява много да не е бременна защото е правила полу секс не ми стана ясно какво е това подобие на секс. Тя не можа да ми каже какво е по точно неискаше та моля пак вас скъпи съфорумници какво е това полу секс и дали е бременна...
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
pfffff po tapa tema nqma da ima
Princeska
05-23-2008, 19:20
Ако пуснеш и ти една тема миличка ще има... и ако мислиш че е глупава темата просто не пиши и е решен проблема :wink: :smt008
това не е ли е ебавка съмнявам се да кара някой друг да пита :(
xXxScreamxXx
05-23-2008, 19:24
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
pfffff po tapa tema nqma da ima
такива теми се дължат на запростяващото население .....и спокойно все ще се намери някой дет да пита дали ако е гледал поpно ще забременее ;) :lol:
Ако пуснеш и ти една тема миличка ще има... и ако мислиш че е глупава темата просто не пиши и е решен проблема :wink: :smt008
ti pa piklo begi li legi i ne se mu4i da pi6e6 tuk ne e za deca
oo ne maina :D :D :D :razz: :razz: i nai-prostiq znae 4e ne moe se otfori s kotre maina.. :D ee ne ..bahti..rofl.... tfa kotre da ne e po-golqmo ot tampon za defstfenici we.. :D xax...tctctc...ne ne...awe hora..zemete malko se poobrazovaite.. :) ne 4e az sym adski obrazovana i znam vs..ama se pak.. :D :grin: :razz: :D :D tctct....Qkoo :D kefi te me maina :) ..XA a za zabremenqvaneto.... :D da znae6 4e si 100% bremenna..ii ti si nqkfo momi4e,koety nqma cikyll... :D :D
za tezi koito ne znaqt mom4e sum 8)
Съгласна съм :D :D :D И явно мн държи на тоз Полтъргаис щом не спира да потвърждава всяка негова глупост :D :D
BabyishKisses
05-23-2008, 19:33
oo ne maina :D :D :D :razz: :razz: i nai-prostiq znae 4e ne moe se otfori s kotre maina.. :D ee ne ..bahti..rofl.... tfa kotre da ne e po-golqmo ot tampon za defstfenici we.. :D xax...tctctc...ne ne...awe hora..zemete malko se poobrazovaite.. :) ne 4e az sym adski obrazovana i znam vs..ama se pak.. :D :grin: :razz: :D :D tctct....Qkoo :D kefi te me maina :) ..XA a za zabremenqvaneto.... :D da znae6 4e si 100% bremenna..ii ti si nqkfo momi4e,koety nqma cikyll... :D :D
Аве "майна" с тампон пак може да се отФори ве Майна :?
ANTIHUMAN
05-23-2008, 19:54
Какво я убиждаш ? Пикло ще й вика .Ти да не викаш на някоя уличница ? Я имай малко уважение към другите юзъри ,защото може и да не влезеш повече тука!
П.П. Това не е заплаха ,а съвет да бъдеш ,малко по-мил!
Приятна вечер!
xXxScreamxXx
05-23-2008, 20:02
Какво я убиждаш ? Пикло ще й вика .Ти да не викаш на някоя уличница ? Я имай малко уважение към другите юзъри ,защото може и да не влезеш повече тука!
Приятна вечер!
абе пич мн се впрягаш ..... rElAx TakE It EaSYYyyyY ;)
Приятна вечер!
абе пич мн се впрягаш ..... rElAx TakE It EaSYYyyyY ;)
e kak da ne se nervq govori za men vse pak....
krem4et0
05-23-2008, 20:21
т.11