View Full Version : Чудите се коя спирала или пудра (и т.н) е най-хубава?Пишете
ReaLLy_SweeT
05-23-2008, 23:00
Чудите се коя марка е най-качествена,коя спирала е най-издръжлива пишете тук аз ще помагам :) (с каквото мога) :)
xXxScreamxXx
05-24-2008, 06:31
Очевидно не знаеш за какво се използва търсачката .... има мн такива теми !!!!!!!!!!!!
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 10:06
Очевидно не знаеш за какво се използва търсачката .... има мн такива теми !!!!!!!!!!!! \
Emi trqbva da ti kaja 4e gi pro4etoh vsi4kite i to4no kato tazi ne sam namerila :)
mi nachi az iskam da popitam za nqkakva antibakterialna... na kakva cena e i dali e dobra mai na meybaline.. beshe no ne sam siurna... mnogo temi 4etoh deto q hvalqt.. no az pak da popitam :-D
nencuHka
05-24-2008, 11:27
Очевидно не знаеш за какво се използва търсачката .... има мн такива теми !!!!!!!!!!!!
Момичето казва че ще помогне,не пита !!
Спри да се заяждаш !
Аззз искам да попитам каква спирала ми трябва за пооо големи мигли (знам,че за обем ) . Марка..цена ?
Антибактериална пудра има и на Manhattan
http://cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/a010.gif
Макар че съм чувала /чела/ доста противоречиви мнения за нея...
Спри да се заяждаш !
Аззз искам да попитам каква спирала ми трябва за пооо големи мигли (знам,че за обем ) . Марка..цена ?
Ами аз вчера си взех една страхотна спирала на Голдън Роуз,която струваше мисля,че около 4 лв.,но една приятелка ми каза,че си я е взела за 2,70 от някакво козметично магазинче.На нея пише 4х по-голям обем,а бе то там ше видиш като пише 4х.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-24-2008, 14:52
Спри да се заяждаш !
Ами аз вчера си взех една страхотна спирала на Голдън Роуз,която струваше мисля,че около 4 лв.,но една приятелка ми каза,че си я е взела за 2,70 от някакво козметично магазинче.На нея пише 4х по-голям обем,а бе то там ше видиш като пише 4х.Auu, da, strahotna e taq spirala :grin: Mn q obicham :---) Gore - dolu e tolkova - 2 - 3 lv i naistina pridava super obem na miglite i gi izdulgava malko :---) Otkakto sum s neq, nito nqkvi Oriflame, Avon ili kakvito i da e dr, ne sa mi nugni:)
* Aa, i btw taka i taka da pitam po temata:)) Ako naistina ima takiva pudri ili fon dio teni, bez da uvregdat kogata, da q pravqt po - meka i t.n... Kakava marka i cena sa? :)
Спри да се заяждаш !
Ами аз вчера си взех една страхотна спирала на Голдън Роуз,която струваше мисля,че около 4 лв.,но една приятелка ми каза,че си я е взела за 2,70 от някакво козметично магазинче.На нея пише 4х по-голям обем,а бе то там ше видиш като пише 4х.Auu, da, strahotna e taq spirala :grin: Mn q obicham :---) Gore - dolu e tolkova - 2 - 3 lv i naistina pridava super obem na miglite i gi izdulgava malko :---) Otkakto sum s neq, nito nqkvi Oriflame, Avon ili kakvito i da e dr, ne sa mi nugni:)
* Aa, i btw taka i taka da pitam po temata:)) Ako naistina ima takiva pudri ili fon dio teni, bez da uvregdat kogata, da q pravqt po - meka i t.n... Kakava marka i cena sa? :)
Има ги наистина такива пудри и т.н.Според мен най-хубавите са на Манхатън и Мейбълин Ню Йорк...имах една антибактериална преди време и бях доста доволна,но ми беше подарък и май си беше скъпичка...
TheNewReligion
05-24-2008, 16:41
Еми , аз пудра , сенки и фон дьо тен не ползвам и не мога да дам компетентно мнение за тях , но ползвам спирала . Според мен най-издръжлива е на Мейбълин за извити мигли . Сега имам нова спирала , но ми я донесоха от Чикаго и тук в България я няма за жалост , но е страхотна ! Много ми харесва ! :)
besnicataa
05-24-2008, 19:13
винаги,винаги ама винаги ползвам L`OREAL-VOLUME SHOCKING
Пудра на ползвам, следователно не мога да помогна, но ако искаш мога да ти препоръчам фон-дьо тен.
Спирала.. аз лично съм много претенциозна, очите ми са чувствителни, миглите ми са особени и ми е много трудно, когато трябва да си избирам спирала. От край време ползвам на oriflame sensitive mascara, заради малката четчица.
LuCiFersAngeL
05-24-2008, 21:42
ФДТ и пудра за хубава и мека кожа ползвам на Манхатън. Бях си взела и на Мейбълин за разнообразие, но след 1 седмица го подарих на майка ми... Не ми хареса просто. А иначе от двата продукта съм по-доволна от ФДТ, с пудрата някак си не мога да свикна иначе цената й е добра - 10.50 лв.
Относно спиралите за обем съм изключително доволна от 2000 калории на Макс Фактор ( към 10 лв.). Е и Лореалската е добра, но парите са повечко.
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 22:58
mi nachi az iskam da popitam za nqkakva antibakterialna... na kakva cena e i dali e dobra mai na meybaline.. beshe no ne sam siurna... mnogo temi 4etoh deto q hvalqt.. no az pak da popitam :-D
Значи по принцип е хубава,но зависи за какво ти трябва ако трябва да бъда чесна наистина си я бива :) но въпреки всичко и тя запушва порите малко или много :)
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 23:00
Спри да се заяждаш !
1рво мерси за подкрепата :) 2ро аз сам със Define-A-Lash by Mybelline за 12 лева четката е страхотна гъвкава и е много удобна придава дължина и обем пробвай я :)
rusoto_baby_f
05-24-2008, 23:05
Да знаете някой фон дьо тен който да скрива лунички? :oops:
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 23:05
* Aa, i btw taka i taka da pitam po temata:)) Ako naistina ima takiva pudri ili fon dio teni, bez da uvregdat kogata, da q pravqt po - meka i t.n... Kakava marka i cena sa? :)[/i][/quote]
По темата мога да отбележа няма фон дйо тен който да не ти запуши протие и да не ти увреди кожата колкото и да ги хвалят по рекламите все пак увреждат :)
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 23:07
Да знаете някой фон дьо тен който да скрева лунички? :oops:
И аз имамм :) лунички и трябва да ти кажа,че са си сладки ама и аз имах мания да ги прикривам ... и използвах следният фон фио тен за да ги прикривам малките гниди значи търси ... Time Plus by Seventeen :) пробвай :) дано помогне :)
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 23:08
винаги,винаги ама винаги ползвам L`OREAL-VOLUME SHOCKING
Не бих отрекла хубава е :) правилен избор :)
ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 23:11
ФДТ и пудра за хубава и мека кожа ползвам на Манхатън. Бях си взела и на Мейбълин за разнообразие, но след 1 седмица го подарих на майка ми... Не ми хареса просто. А иначе от двата продукта съм по-доволна от ФДТ, с пудрата някак си не мога да свикна иначе цената й е добра - 10.50 лв.
Относно спиралите за обем съм изключително доволна от 2000 калории на Макс Фактор ( към 10 лв.). Е и Лореалската е добра, но парите са повечко.
И трите фирми за страхотни,но цените им са различни Лореал имат страхотни пудри докато Мейбалин са по спиралите а Манхатън сачетават гланцове и фон дио тени :)
Mademoiselle
05-25-2008, 04:32
spirala na bourjois i noviq fon dio ten na l'oreal
L'OREAL Volumissime x5 mn e hubava
SwEeT_PriNceSsS
05-25-2008, 09:22
за пудра не знам.. но за спирала за мен Телескопик на Л'ореал е просто жестокаааааааааа
ReaLLy_SweeT
05-25-2008, 09:31
за пудра не знам.. но за спирала за мен Телескопик на Л'ореал е просто жестокаааааааааа
E da tuka si prava :D
fuck_brainpants
05-25-2008, 09:41
Ами аз съм огромна фенка на спиралите на ейвън ... Адски доволна съм... Може да са малко скъпички ама за сметка на това са доста добри :) Пудра не използвам .... :P
ReaLLy_SweeT
05-25-2008, 10:32
Ами аз съм огромна фенка на спиралите на ейвън ... Адски доволна съм... Може да са малко скъпички ама за сметка на това са доста добри :) Пудра не използвам .... :P
Значи принцино на Avon много малко от нещата си струват аз лично съм доволна само от една тяхна спирала Astonishing by Avon :D
миглите са ми късички и не са много,един път си сложих една спирала и много ми ги спласти от тогава вече не искам да си слагам,но мисля да пробвам с по хубава спирала:-D каква спирала трябва да си купя за да ми са по разделени и удължени миглите :(
Спри да се заяждаш !
1рво мерси за подкрепата :) 2ро аз сам със Define-A-Lash by Mybelline за 12 лева четката е страхотна гъвкава и е много удобна придава дължина и обем пробвай я :)
i na men mi haresva tazi spirala :) i vuob6te Maybelline e hubava marka!